Trei ceasuri exclusive pentru Ziua Mamei. Certina alege cadourile din acest an

Știri

Trei ceasuri exclusive pentru Ziua Mamei. Certina alege cadourile din acest an

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

05 mai 2023

Anul acesta, a căzut pe aur! Certina a dezvăluit cele trei noutăți care vor fi o idee de cadou excelentă pentru Ziua Mamei. Gama de noutăți exclusiviste va aduce bucurie nu doar în această zi importantă - ceasurile vor fi un companion pentru fiecare ocazie importantă din viața macedoneancăi. Ce oferă marca elvețiană?

  • Certina este o marcă elvețiană foarte respectată, foarte apreciată de femei. Marca însăși a selectat cele mai bune 3 modele pentru un cadou pentru mame.
  • Printre propuneri se numără ceasul DS-8, cu cadran de mamă-perlă, DS Action, cu cadran lucios și rezistență la apă de 20 ATM și modelul DS-6, discret și la modă.
  • Toate ceasurile dispun de o lucrare de înaltă precizie a mișcării, confirmată prin certificate.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru

Pentru mămicile care iubesc clasicii - Certina DS-8 Lady

Designul subtil al Certina DS-8 Lady C033.051.33.33.118.00 asigură o performanță precisă și o manoperă solidă. Este ideal pentru mamele cărora le place să aibă fiecare secundă sub control, iar acest lucru este asigurat de o mișcare cu cuarț cu precizie cronometrică. Acest lucru este realizat datorită tehnologiei exclusive Precidrive™. Aspectul ceasului este unul cu adevărat clasic, împodobit cu multe ornamente izbitoare. Cadranul din mamă de perlă, indicii din aur galben și acoperirea PVD fac ca acest ceas să fie delicat și atemporal. La rândul său, interiorul opulent sub forma mecanismului elvețian și construcția robustă, în ciuda diametrului plicului de doar 27 de milimetri, garantează o durată de viață lungă. Rezultatul? Un ceas extrem de elegant, durabil și precis pentru mulți ani de acum încolo.

Zegarek na dzień matki złota Certina DS-8 Lady C033.051.33.118.00

Ceasul sportiv-elegant Certina DS Action Lady

Seria DS Action este renumită pentru performanțele sale foarte bune de rezistență la apă. Astfel, Certina DS Action Lady C032.951.33.361.00 este un ceas care are o rezistență la apă de 200 de metri. Designul său combină o construcție sportivă și detalii foarte decorate. Este o opțiune pentru mamele care caută un model sportiv-elegant, care va fi o alegere versatilă și se va potrivi cu multe stiluri. Precizia ceasului Certina este confirmată de certificarea COSC. Acoperirea PVD din aur galben și cadranul lucios cu indici ascuțiți adaugă un farmec extraordinar. Ceasul în sine arată foarte delicat la încheietura mâinii, datorită plicului lat de 29 mm. 

Ceas pentru femei C032.951.33.361.00

Întotdeauna în tendințe. Propunere pentru un ceas Certina DS-6 auriu

Pentru cei care caută un adevărat clasic din aur pentru un cadou, o sugestie de la Certina este ceasul Certina DS-6 Lady C039.251.33.367.00 Acesta este un model lipsit de ornamente strălucitoare, al cărui design reflectă tendințele actuale din industrie. Este un ceas de damă care va fi, fără îndoială, un cadou potrivit și exclusivist. Precizia sa este, de asemenea, confirmată de certificatul COSC. Brățara și plicul din oțel inoxidabil 316L sunt acoperite cu PVD auriu. Învelișul ceasului este mai mare decât al predecesorilor săi - are 35 mm. Cu toate acestea, este încă o dimensiune versatilă pentru femei, care se așează foarte bine pe încheietura mâinii. Un efect interesant este dat de luneta lată, care adaugă un plus de profunzime cadranului auriu.


Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.