O istorie a stilului american. Icoane ale modei sub lupă

Varietăți

O istorie a stilului american. Icoane ale modei sub lupă

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

23 mai 2024

Stilul american este la fel de divers și eclectic ca și Statele Unite ale Americii și ca și poporul său. Acesta variază de la minimalism, trecând prin stilul tipic american preppy până la glamourul de la Hollywood. Descoperiți împreună cu noi, secretele codului vestimentar de peste ocean. Aruncăm o privire asupra icoanelor stilului american.

Direct de peste ocean - definiția stilului american

Ce distinge stilul vestimentar american? În primul rând, dezinvoltura și confortul. Desigur, acestea sunt considerații în contextul ținutei de zi cu zi, după serviciu. Americanii poartă haine casual. Ei preferă blugii, hanoracele și tricourile voluminoase supradimensionate, jambierele, tenișii, pe care vara îi schimbă cu flip-flops. Este interesant de observat că atât doamnele, cât și domnii evită să poarte genți de mână. Pur și simplu își pun în buzunare cele mai necesare lucruri. Situația este diferită atunci când vine vorba de accesorii precum bijuterii, eșarfe și ceasuri, care sunt foarte populare în rândul rezidenților din SUA.

Bărbat cu steagul SUA

Unul dintre cele mai populare stiluri din SUA este preppy. Acesta se referă la îmbrăcămintea studenților care frecventează colegiul din așa-numita Ivy League. Ce îl diferențiază? Combinația abilă de sportivitate și eleganță discretă. Trebuie să fie casual, dar elegant. Completați look-ul cu accesorii, cum ar fi un ceas. Este important să vă concentrați pe îmbrăcăminte și accesorii de calitate pentru a obține efectul dorit. Vorbind despre Statele Unite, este greu să nu menționăm Epoca de Aur de la Hollywood și stilurile desprinse direct din cinematografie. Acesta este din nou în vogă, iar la cele mai mari gale din SUA, vedetele și celebritățile pot fi văzute îmbrăcate și stilizate în acest mod distinctiv. Strălucirea și farmecul se văd, de asemenea, pe podiumurile marilor designeri. La urma urmei, mulți oameni observă că cea mai proeminentă capitală a modei în acest moment este New York, care reunește cei mai buni fotografi, designeri, precum și modele de top de talie mondială.

Michael Kors - ceasuri de la un designer de talie mondială

Michael Kors este un designer care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Hainele și accesoriile sale sunt râvnite de bărbați și femei din întreaga lume. Cu toate acestea, drumul său spre vârf nu a fost un pat de trandafiri. Primele succese au fost urmate de o criză și de amenințarea cu falimentul. Consecvența și perseverența designerului au făcut ca acesta să iasă rapid din dificultățile temporare. Marca a câștigat clienți obișnuiți, iar designerul însuși a primit statueta CFDA la categoria Designerul anului. Brandul s-a dorit a fi luxos, dar accesibil, ceea ce a fost o idee îndrăzneață, dar absurdă pentru unii. Cu toate acestea, timpul a demonstrat că direcția aleasă de companie a fost cea corectă. Clienții apreciază Michael Kors pentru că creează lucruri elegante, de bun gust, dar și confortabile. Pentru că confortul pentru americani este foarte important. Pe lângă linia de îmbrăcăminte, Michael Kors oferă o gamă de accesorii, inclusiv bijuterii și ceasuri. Ce le diferențiază? Sunt cu siguranță unice și funcționale. Ceasurile Michel Kors pentru femei sunt dotate, printre altele, cu dată sau cronograf. Și cum sunt bijuteriile Michael Kors? Ne-au impresionat în mod deosebit bijuteriile pentru femei deosebite, cu care fiecare femeie își poate sublinia stilul individual. Favoritul nostru de necontestat este colierul premium Astor Link MKJ835600710. Vă sugerăm să îl purtați în cascadă pentru un efect spectaculos.

Michael Kors Premium Astor Colier cu verigă MKJ835600710

Guess - brandul care a transformat visul american în realitate

Guess este un brand american creat de frații francezi Marciano. Încântați de Statele Unite, mai precis de Los Angeles, aceștia au decis să se stabilească definitiv aici. Acest lucru s-a întâmplat în 1981, iar de atunci au fost activi nu numai pe piața americană, devenind un brand global și recunoscut. De unde a venit ideea pentru nume? Pur și simplu, de pe un panou publicitar al unui celebru restaurant McDonalds. Pe acesta scria "Ghici ce conține noul nostru Big Mac?". Primul design al fraților Marciano a fost cel al blugilor spălați, un produs atât de puternic asociat și identificat cu SUA. Nu e de mirare că clienții le adorau hainele. Următorul pas firesc a fost să completeze colecția cu accesorii. Ceasurile Guess se disting prin orice. Cel mai distinctiv model care reflectă dragostea designerilor pentru flash-uri este Frontier. Acesta este disponibil în versiunea pentru femei, modelul W1156L2, precum și în modelul pentru bărbați W0799G2. Luneta, cadranul și brățara sunt decorate cu cristale strălucitoare. Este imposibil să treci pe lângă el cu indiferență. Pe ce se bazează succesul mărcii? În primul rând, pe o publicitate eficientă. Campaniile sunt atrăgătoare, sexy și înfățișează strălucirea și farmecul de la Hollywood. Marca lucrează cu ambasadori extraordinari în fiecare an. În prezent, aceasta este Georgina Rodriguez. Ea poate fi admirată pe afișe, bannere și panouri publicitare însoțită de ceasul pentru femei Guess Cubed GW0606L2.

Ceas pentru femei Guess Cubed GW0606L2

Poartă cu mândrie ceasul în stil american

Modul american de a se îmbrăca este sinonim cu stilul de viață american. Este caracterizat de o dezinvoltură care uneori le lipsește europenilor. Doriți să purtați un stil cu adevărat american? Optați pentru bluze sport, pantaloni largi și jambiere, dar completați totul cu accesorii de bun gust, cum ar fi ochelari de soare la modă, coliere elegante, brățări strălucitoare, cercei distinctivi și, bineînțeles, ceasuri. Urmați exemplul IT Girls de peste ocean, ele cunosc prea bine valoarea de a se îmbrăca în contrast. Veți găsi ceasuri și bijuterii de la mărci americane globale în magazinul nostru online și în magazinul nostru de papetărie.


Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.