Ușor, dur, rezistent la toate condițiile. Traser prezintă colecția P99 T Tactical din titan

Traser

Ușor, dur, rezistent la toate condițiile. Traser prezintă colecția P99 T Tactical din titan

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

15 ianuarie 2024

Marca Traser a prezentat linia P99 T Tactical. Ceasurile din această serie au învelișuri realizate din titan rezistent de gradul 5. Acest soi de aliaj se caracterizează printr-o rezistență ridicată la coroziune și un raport foarte favorabil între rezistență și greutate. Ceasurile realizate din acest material se vor descurca bine în toate condițiile meteorologice, deoarece nu se deformează la fluctuațiile de temperatură.

 
 

Farmecul brut al titanului - ceasurile Trasaer P99 T Tactical

Titanul utilizat în seria P99 T Tatctical a fost supus unui proces de sablare, ceea ce conferă suprafeței sale un caracter brut. În plus, deși titanul este un metal mai dur decât oțelul, ceasurile din titan cântăresc semnificativ mai puțin decât omologii lor din oțel. Modelele din colecția P99 T Tactical cu plic și brățară din titan cântăresc doar 122 de grame. Aceste ceasuri militare sunt echipate cu o tehnologie avansată care asigură o funcționalitate excelentă în orice condiții.

 

Traser P99 T Tactical Brown pentru bărbați ceas pentru bărbați

 

Traser P99 T Tactical - funcționalitate în stil militar, energie de eleganță sportivă

Modelele Traser din seria P99 T Tactiacal se caracterizează prin forma lor geometrică originală. Acest design distinctiv este caracterizat de dinamism și energie. Modelele Traser P99 T Tactical Grey TS-110668 și Traser P99 T Tactical Brown TS-110669 au cadrane maro cu indici și marcaje liniare contrastante albe pentru citirea intuitivă și rapidă a timpului. Pe plic este amplasată o lunetă rotativă cu marcaje roșii și albe, ceea ce îl face foarte funcțional. Ceasurile Traser sunt o combinație foarte reușită între stilul militar, utilitar, și dinamismul care caracterizează ceasurile sport. Aceste modele vor completa cu succes stilul de zi cu zi, dar își vor dovedi utilitatea și în timpul unor activități variate.

 

Traser P99 T Tactical Brown shield

 

Patru modele din linia Traser P99 T Tactical

Traser P99 T Tactical Brown TS-110669 este echipat cu o curea textilă NATO robustă și flexibilă, cu feronerie din titan. Schema de culori a curelei corespunde cu cadranul maro și accentele roșii de pe lunetă. Acest tip de curea este o soluție foarte funcțională, deoarece poate fi curățată cu ușurință și, datorită lungimii sale, ceasul poate fi purtat și peste haine, ceea ce poate fi deosebit de util dacă intenționați să utilizați ceasul în timpul scufundărilor și îl purtați peste un costum de scafandru.

 

Traser P99 T Tactical bezel

 

Modelul cu cadran de bronz este disponibil și cu o brățară din titan. Vorbim despre ceasul Traser P99 T Tactical Brown TS-110668, care este fabricat în întregime din titan, are un aspect grandios și este atrăgător în forma sa brută. Pe de altă parte, Traser P99 T Tactical Grey TS-110667 are un cadran gri și o curea de cauciuc albastră. Omologul său din titan este Traser P99 T Tactical Grey TS-110666. În timp ce fiecare dintre modelele din serie prezintă sistemul Double Case, folosit de ani de zile la ceasurile Traser, este pentru prima dată când aceștia au decis să folosească titan pentru construcția învelișului exterior. Partea interioară a plicului este realizată din oțel inoxidabil pentru a proteja mecanismul de umiditate și praf.

 

https://eceasuri.ro/ceasuri-traser

 

Ceasuri Traser P99 T Tactical: rezistent la magnetism, cu iluminare Trigalight

Ceasurile Traser P99 T Tactical sunt rezistente la magnetism. Cadranele sunt echipate cu data zilei din lună și a zilei din săptămână, ora zilnică și iluminare de fundal Trigalight, care asigură lizibilitatea și citirea rapidă a indicației de timp chiar și în condiții de iluminare limitată. Trigalight este o tehnologie autonomă care constă în tuburi de sticlă umplute cu tritiu în locul indicilor și al acelor. Acestea emit un fascicul de lumină care este vizibil până la 25 de ani și nu necesită nicio sursă de alimentare externă. În punctul "zero" de pe luneta mișcării au fost aplicate, de asemenea, două tuburi de tritiu încrucișate, pentru o mai bună marcare a acestuia. De asemenea, garnitura din sticla de safir antireflex care protejează cadranul a fost acoperită cu un compus fotoluminescent, care emite o lumină verde moale atunci când ceasul este expus la lumină artificială sau solară.

 

Traser P99 T Tactical trigalight

 

Indicele de rezistență la apă al ceasului de 20 ATM, împreună cu coroana înșurubată, permite înotul liber și scufundările fără un acvallon. Seria Traser P99 T Tactical se bazează pe o mișcare cu cuarț Ronda 517 Swiss Made, alimentată de o baterie. O singură baterie este capabilă să alimenteze mecanismul timp de aproximativ 40-45 de luni. Ronda este una dintre cele mai importante mărci elvețiene specializate în fabricarea mișcărilor cu cuarț, garantând o precizie și o fiabilitate ridicate.

 

 Traser P99 T Tactical


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.