Noutăți de la Suunto - lansarea de noi culori pentru ceasurile din seria Race și căștile Sonic

Suunto

Noutăți de la Suunto - lansarea de noi culori pentru ceasurile din seria Race și căștile Sonic

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

25 ianuarie 2024

Producătorul finlandez de ceasuri inteligente Suunto a dezvăluit noi modele din populara sa serie Race. De data aceasta, marca mizează pe diversitatea culorilor. Ceasurile Suunto Race sunt disponibile în trei noi variante de culoare. Totuși, acestea nu sunt toate noutățile de la producător. Căștile cu conducție osoasă Suunto Sonic au avut, de asemenea, premiera.

 
  • Producătorul finlandez Suunto lansează noi versiuni de culoare ale ceasurilor sale în cadrul seriei Race.
  • Noile variante disponibile sunt Midnight, Birch și Amethyst.
  • De asemenea, Suunto a prezentat noile căști cu conducție osoasă Suunto Sonic
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Suunto Race în trei noi variante de culori

Linia Suunto Race a fost extinsă cu noi versiuni de culoare. Acestea includ culorile Midnight (SS050930000), Birch (SS050931000) și Amethyst (SS050933000). Midnight și Birch sunt variante fabricate din oțel inoxidabil, în timp ce Amethyst este fabricat din titan. Ceasurile dispun de ecrane AMOLED de înaltă rezoluție, peste 95 de moduri de sport, hărți offline sau date avansate de antrenament. Suunto Race este un ceas sportiv complet cu care să te pregătești pentru antrenamente sau competiții. Ceasul oferă, de asemenea, informații despre procesul de recuperare.

 

suunto race midnight

 

Afișajul clar și coroana digitală revoluționară ale Suunto Race

Ceasurile Suunto Race dispun de un ecran tactil luminos de 1,43 inch, asigurând o citire rapidă a conținutului afișat, chiar și în lumina soarelui. Coroana digitală situată pe lateral oferă confort și ușurință în navigarea prin meniu. Suunto Race a fost testat conform standardelor militare, ceea ce înseamnă că este partenerul perfect în cele mai solicitante condiții.

 

suunto race birch

 

Durata lungă de viață a bateriei Suunto Race

Durata de viață a bateriei atunci când se utilizează ecranul AMOLED clar este excepțional de lungă. Cu modul de baterie Performance selectat, vă puteți antrena până la 40 de ore. Modul Tour, pe de altă parte, vă oferă posibilitatea de a vă bucura de ore suplimentare de urmărire GPS și de a utiliza ceasul timp de până la 5 zile. Suunto Race vă permite, de asemenea, să urmăriți efectele antrenamentelor dvs. Ceasul inteligent oferă feedback personalizat privind sarcina de antrenament, progresul și recuperarea calculată pe baza variabilității ritmului cardiac (HRV). Suunto Race dispune de un design elegant, precum și de funcții de antrenament și asistență pentru situațiile de zi cu zi. De la monitorizarea activității și a ritmului cardiac 24/7, până la trimiterea de notificări și alerte inteligente.

 

suunto race titanium amethyst

 

Antrenamente îmbogățite de muzică cu căștile Suunto Sonic

Noile căști de la Suunto au un design cu ureche deschisă care oferă o calitate excelentă a sunetului prin conducție osoasă. Acest design vă permite să combinați activitățile sportive cu o conștientizare deplină a traficului. Ca urmare, puteți auzi sunetele din jurul dumneavoastră, precum și muzica preferată. Spre deosebire de căștile intraauriculare tradiționale, Suunto Sonic se sprijină pe maxilar și lasă canalul auditiv deschis, fără a tăia sunetele din natură sau din trafic.

 

suunto sonic negru

 

Aceste căști dispun de un design ușor și confortabil și de un transductor nou proiectat. Acesta oferă o sensibilitate mai mare, bas îmbunătățit și o scurgere redusă a sunetului. Rezistența la apă IP55 vă permite să vă antrenați pe vreme caldă, rece și ploioasă. O încărcare completă de 60 de minute a căștilor asigură până la 10 ore de utilizare. În timp ce o încărcare de 10 minute a căștilor descărcate va oferi 3 ore de redare. Suunto Sonic sunt disponibile în culorile Lime (SS050947000) și Black (SS050946000).

 

suunto sonic lime


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.