Înrădăcinată în natură, noua colecție Swatch Power of Nature

Swatch

Înrădăcinată în natură, noua colecție Swatch Power of Nature

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

07 februarie 2024

Noua colecție de ceasuri a producătorului elvețian Swatch este inspirată de puterea unică a naturii. Cele mai recente modele sunt concepute după minuni ale naturii, cum ar fi o cascadă, un deșert, munți înzăpeziți și o pădure. Aceste elemente unice ale naturii sunt reproduse în detalii și texturi inovatoare pe cadranele și curelele ceasurilor. Ce modele alcătuiesc colecția Swatch Power of Nature?

  • Swatch prezintă o nouă colecție de ceasuri care aduc un omagiu minunilor naturii.
  • Modelele au fost inspirate de o pădure, de vârfuri muntoase înzăpezite, de un deșert și de o cascadă.
  • Toate ceasurile se bazează pe mișcarea elvețiană cu cuarț.
  • Modelele sunt disponibile în magazinul Eceasuri.ro.
  • Mai multe informații despre ceasuri pot fi găsite pe blogul nostru

Swatch Skin Irony Irony Splash Dance scăldat în valuri de cascadă

Swatch Skin Irony Splash Dance SS07S143G este un model în care a fost cartografiată o cascadă. Cadranul albastru este decorat cu un model unic de picături în cădere - un tufiș de puncte și liniuțe creează un model ondulat și evocă curgerea rapidă și liberă a apei. Cadranul prezintă, de asemenea, un inel alb care strălucește în întuneric, la fel ca și acele portocalii și verzi. Învelișul cu diametrul de 42 mm și brățara sunt realizate din oțel inoxidabil argintiu cu un finisaj periat. Modelul prezintă o paletă de culori proaspete, răcoroase și curate, care amintește de briză.

Swatch Skin Irony Splash Dance

Puterea îmblânzită a deșertului Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone

Vastitatea și nemărginirea deșertului, dunele maiestuoase, modelele scrise de vânt și infinitatea nisipului sunt ilustrate de Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone SYXM100. Puterea îmblânzită a deșertului este pusă în evidență de cadranul calm și compact , cu un finisaj original de gresie de culoare bej. Indicii liniari sunt acoperiți cu un strat luminescent, la fel ca și acul albastru al orelor și acul roz al minutelor. Învelișul cu diametrul de 38 mm este confecționat din oțel inoxidabil cu un strat PVD gri închis. Acestuia i se alătură o curea cu textură contrastantă care reflectă subtil complexitatea terenului deșertic.

 Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone

Zbârnâitul frunzelor și căldura unui foc de tabără în decorul de pădure al Cronografului Swatch Irony Irony by the Bonfire

Puterea liniștitoare a pădurii, între timp, emană de la modelul Swatch Irony Irony by the Bonfire Cronograf YVB416. Ceasul are un plic din oțel inoxidabil de 43 mm, de dimensiuni mari și somptuoase, cu un strat PVD negru și o curea conectată în tonuri naturale, pământii, care creează fundalul perfect pentru modelul convex de pe cadran. Acesta amintește de cărbunele unui foc de tabără, de frunzele căzute, de picăturile de ploaie de pe copaci și de alte mici elemente ale ecosistemului care formează împreună o pădure. Cadranul este completat de o dată cu ziua lunii și de trei subcadrane de cronograf.

Swatch Irony Irony by the Bonfire Cronograf

Swatch Irony Irony Frostbloom pe vârfurile înzăpezite ale ghețarilor înghețați

Swatch Irony Irony Frostbloom SB07S116G, pe de altă parte, emană prospețimea aerului de munte, a pantelor abrupte, a vârfurilor înalte și a ghețarilor înghețați. Ceasul are un cadran unic, plin de structuri complexe și contrastante în tonuri de gheață, care reproduce pante înzăpezite, vârfuri de creastă stâncoase și urme de cauciucuri pe suprafețe netede și înghețate. Acesta prezintă indici liniari și patru indici arabici care strălucesc în întuneric, la fel ca și acele orelor și minutelor. Cadranul, cu un efect tridimensional care conferă profunzime și perspectivă, este încadrat într-un înveliș din oțel inoxidabil Bioceramic care completează designul ușor, dar robust.

Swatch Irony Irony Frostbloom


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.