Sortiment

Swatch

Varietăți

Bijuterii pentru persoanele care suferă de alergii - ce trebuie să caute

24 aprilie 2024
Bijuteriile pot adăuga farmec și pot completa perfect chiar și ținutele minimaliste. Cu toate acestea, unele persoane evită acest tip de accesoriu din cauza alergiilor. Dar sunt toate bijuteriile alergenice? Vă oferim sfaturi și ponturi cu privire la ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați bijuterii pentru o persoană alergică.

Swatch colaborează în mod constant cu mulți artiști și atleți renumiți pentru designul produselor sale. Fiecare ceas Swatch este o operă de artă unică.

Blog despre marca Swatch - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul nostru oficial veți găsi cele mai recente știri referitoare la marca Swatch. În afară de recenzii ale unor modele specifice, veți găsi, de asemenea, cele mai recente știri și fapte interesante despre companie. Vizitați blogul pentru a afla mai multe despre Swatch.

Începuturile Swatch datează din anii 1970. La acea vreme, marca a început să creeze un ceas cu cuarț, fabricat din plastic, care combină caracteristicile unui ceas exclusivist (adică precizie, acuratețe și rezistență la apă) cu un preț accesibil. Despre asta este vorba în cazul ceasurilor Swatch.