Inovații de primăvară Suunto. Pregătiți-vă pentru acest sezon!

Știri

Inovații de primăvară Suunto. Pregătiți-vă pentru acest sezon!

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

16 martie 2023

Avem vești bune pentru toți fanii mărcii Suunto. Până la 5 ceasuri noi au fost adăugate în gamă, inclusiv ediții speciale din titan. Toate se adresează persoanelor active din punct de vedere fizic, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Doriți să vă monitorizați antrenamentele zilnice? Nu uitați să consultați seria Suunto 5 Peak. Dacă sunteți în căutarea unui echipament mai mult pentru activități în aer liber, optați pentru noile Suunto 9 Peak sau Suunto 9 Baro. Nu există nimic mai bun decât un antrenament susținut de un echipament bun. Începeți sezonul cu Suunto!

  • Cumpărați ceasul Suunto 9 Baro în ediție limitată, disponibil în exclusivitate, în titan, în magazinul nostru
  • Noile versiuni ale ceasului Suunto 5 Peak sunt disponibile în trei culori noi, inclusiv negru clasic
  • Există, de asemenea, un nou model Suunto 9 Peak complet negru, din titan
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru

Noi variante Suunto 5 Peak pentru purtătorii activi

Trei noi versiuni de culoare tocmai au fost adăugate la familia Suunto 5 Peak. Este vorba despre Suunto 5 Peak Wildberry SS050890000, Suunto 5 Peak Mist Blue SS050891000, și clasicul și fiabilul negru Suunto 5 Peak All Black SS050888000. Seria Suunto 5 Peak este renumită pentru designul său ușor și robust (39 de grame) și pentru sistemele GPS foarte bune. Acestea sunt ceasuri sport cu monitoare de ritm cardiac la încheietura mâinii, care au o baterie ce permite până la 100 de ore de utilizare atunci când este activat modul de antrenament cu GPS. Seria Suunto 5 Peak este excelentă pentru persoanele cărora le plac sporturile precum alergarea, înotul, ciclismul, drumețiile și multe alte sporturi, pe care le veți găsi printre cele 80 de moduri de sport preîncărcate. Este un bun ceas sportiv de zi cu zi. Acesta vă va oferi date utile despre ritmul cardiac, somn, recuperare și propria performanță și vă va permite, de asemenea, să vă controlați muzica.

Trei noi ceasuri de culoare Suunto 5 Peak

Un Suunto 9 Peak All Black Titanium și mai ușor, pentru aventuri în aer liber

Unul dintre ceasurile sport preferate de cei care practică activități în aer liber este seria Suunto 9 Peak. Brandul finlandez a creat un nou model, și mai rezistent și mai ușor. Este ideal atât pentru drumeții extreme, cățărare, alpinism, munte înalt, sporturi nautice, cât și pentru antrenamente în interior. Ceasul Suunto 9 Peak All Black Titanium SS050889000 cântărește 52 de grame, carcasa și luneta sa sunt realizate din titan de gradul 5, iar ecranul tactil este protejat de sticlă de safir. Seria 9 Peak oferă sisteme prin satelit, acces la hărți 3D cu planificare a traseelor, busolă, barometru, funcții meteo, aclimatizare și o serie de echipamente necesare oricărui supraviețuitor. Modul de antrenament cu GPS permite 170 de ore de funcționare a ceasului și, ca și alte ceasuri sport Suunto, oferă utilizatorului acces la zonele de ritm cardiac, măsurători de fitness, somn. Este o colecție îndrăgită și pentru designul său compatibil. Învelișul subțire se potrivește sub mâneca unui polar sau a unei jachete.

Ceas Suunto 9 Peak All Black Titanium

Ceas Suunto 9 Baro Charocal Black Titanium în ediție limitată, disponibil exclusiv în magazinul nostru

Premiatul Suunto 9 Baro și-a găsit adepți și în rândul iubitorilor de activități în aer liber, unii dintre cei care țin la ecrane mari, care sunt de fapt excelente pentru utilizarea hărților. Seria Suunto 9 Baro se deosebește de Suunto 9 Peak în primul rând prin dimensiuni. Plicurile au acum un diametru de 50 mm în loc de 43 mm, ceea ce face ca 9 Baro să fie ales în principal de bărbați. Noul ceas Suunto 9 Baro Charocal Black Titanium SS050892000, în ediție limitată, este doar puțin mai greu decât modelul Peak menționat mai sus, datorită construcției sale din titan. Acesta cântărește 66,9 grame. Funcțiile rămân practic aceleași, cu excepția aclimatizării. Acesta este un model în ediție limitată, disponibil exclusiv în magazinul nostru. Are o curea specială din nailon cu inscripția Suunto, iar kitul include încă o curea suplimentară. Cu siguranță va atrage atenția fanilor mărcii cărora le place individualitatea.

Suunto 9 Baro Negru titan negru munte ceas SS050892000

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.