Idee de cadou pentru un fan al ceasurilor

Orientare

Idee de cadou pentru un fan al ceasurilor

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

21 decembrie 2022

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că merită să ne gândim ce cadouri vom cumpăra pentru cei dragi. Dacă printre ei se află un iubitor de ceasuri, care are mai mult de un model în colecția sa și nu știți cu ce cadou să-l surprindeți - vă invităm să citiți, vă prezentăm idei originale de cadouri pentru pasionații de arta orologeră.

Cutii de ceasuri - o colecție ordonată și o prezentare elegantă

Orice colecționar de ceasuri ar dori să își păstreze ceasurile într-un mod organizat și sigur, fără a le ascunde într-un sertar. La urma urmei, modelele unice și originale merită să fie expuse în mod corespunzător. O soluție excelentă și o idee de cadou în același timp ar fi o cutie de ceasuri. Acestea îndeplinesc atât o funcție de protecție, cât și vă permit să vă expuneți cu stil colecția, în timp ce arată elegant pe un raft. Un sicriu pentru ceasuri va îmbunătăți calitatea de depozitare a modelelor dvs. prețioase pentru mulți ani de acum înainte. În plus, ceasurile elegante merită cutii la fel de elegante, orice colecționar de ceasuri va fi probabil de acord.

Printre producători, merită remarcat brandul Wolf, ale cărui produse sunt realizate cu cea mai mare grijă și din materiale de înaltă calitate. Cutia Wolf Howard folosește piele naturală și este dotată cu 7 compartimente pentru ceasuri, dar nu numai! Cutia are, de asemenea, 8 compartimente pentru butoni de manșetă sau bijuterii și un compartiment de depozitare. Toată cutia este căptușită cu o căptușeală elegantă din piele de căprioară albastru marin. Cutia este smălțuită, astfel încât ceasurile să fie plăcute ochiului în timp ce sunt depozitate în mod corespunzător.

Cutia Wolf Blake este o propunere la fel de interesantă. Modelul este confecționat din piele naturală de culoare neagră, iar interiorul este căptușit cu piele de căprioară într-o nuanță violet închis. Husa are o rolă pentru 3 ceasuri, un compartiment pentru bijuterii și un loc pentru un telefon, în mod interesant și practic - cu o ieșire USB.

Wolf Howard 465217

Carcasă pentru ceasuri - protejați-vă ceasul în deplasare

O idee excelentă de cadou pentru iubitorii de ceasuri care călătoresc frecvent ar fi o husă de călătorie. Dacă persoana căreia doriți să îi faceți un cadou este și un pasionat de mașini, geanta Wolf British Racing va fi o alegere excelentă. Este confecționată din piele cu granule de piele pietrișată, de culoare verde, care face trimitere la mașinile de curse britanice. Rola cu spațiu pentru 3 ceasuri este căptușită cu o căptușeală din piele de căprioară, iar în interior există o cutie de bijuterii suplimentară. Închiderea husei este un sistem de închidere convenabil cu clichet.

Carcasa Wolf Memento Mori este o propunere originală, în special pentru fanii stărilor de spirit întunecate. Produsul este confecționat din piele vegană roșie și este căptușit cu ultra-suede negru. Cutia poate găzdui trei ceasuri și are o cutie suplimentară cu trei compartimente pentru bijuterii. O închizătoare cromată în formă de craniu completează aspectul.

Wolf British Racing British Racing caz ceas 792941

Rotomat o alegere excelentă pentru fanii ceasurilor automate

Ce zici de fanii ceasurilor automate? De asemenea, în magazinul nostru veți găsi un cadou funcțional și practic pentru ei. O alegere excelentă ar fi un rotomat. Ceasurile automate necesită o purtare constantă pentru a rămâne în funcțiune. Acest lucru nu este o problemă atunci când dețineți un singur ceas, dar este o chestiune diferită pentru un colecționar care deține mai multe modele. Pentru a nu fi nevoit să reajustați ora de fiecare dată când vă puneți un alt ceas, merită să folosiți un rotator de ceas. Acesta este un dispozitiv conceput pentru a menține un ceas automat în funcțiune prin rotirea constantă a acestuia, astfel încât pendulul să poată strânge resortul. Cu toate acestea, pe lângă avantajele tehnice ale unui astfel de cadou, există și avantaje estetice. Rotitoarele de ceasuri de astăzi prezintă un stil foarte elegant și sofisticat, ceea ce le face să fie, de asemenea, o piesă de decor foarte arătoasă pentru casă. Rotomatele mai mari seamănă cu mici vitrine care vor expune în mod fantastic colecția unui colecționar. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un rotomat pentru unul, două, trei, patru, opt sau șaisprezece modele. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de rotomate de la brandul german Wolf, care a testat și a testat, și care creează, de asemenea, casetele pentru bijuterii și ceasuri menționate mai sus.

Axa Wolf 469616

Una dintre cele mai interesante oferte de rotomate pentru un singur ceas este Wolf WM Brown Special Edition. Acesta este un model de lux pentru iubitorii de ceasuri care doresc să urmeze tendințele contemporane. Acesta a fost creat în colaborare cu revista pentru bărbați WM Brown. A fost confecționat manual din piele maro netedă clasică și căptușeală din tweed Negroni. Rotomatul are un capac de sticlă și poate fi încărcat cu o sursă de alimentare sau poate funcționa cu baterii.

Dintre rotomatele cu două ceasuri, merită remarcat modelul elegant Wolf Blake din piele neagră cu căptușeală ultra-suede mov. Dispozitivul are un capac din sticlă și poate fi blocat. De asemenea, are un afișaj LCD și o rotație reglabilă. În plus, modelul dispune de un spațiu de depozitare suplimentar pentru trei ceasuri și o husă de călătorie.

Wolf Savoy, pe de altă parte, este o opțiune excepțională pentru trei ceasuri. Modelul arată foarte bine și este fabricat din lemn natural. Partea superioară a carcasei poate stoca suplimentar până la 5 ceasuri. Unitatea este alimentată de sursa de alimentare inclusă sau de baterii.

Wolf WM BROWN ediție specială 800670

Curele - o modalitate de a schimba rapid designul ceasului dvs.

O altă idee de cadou pentru colecționarul de ceasuri poate fi un set de curele de ceasuri compuse de el însuși. Completând curelele în stiluri diferite, veți facilita destinatarului schimbarea designului ceasului sau adaptarea acestuia la stilul său. Atunci când alegeți curelele, este important să cunoașteți lățimea curelei modelului de ceas în cauză. În magazinul nostru veți găsi sugestii de la mărci de top, cum ar fi Vostok Europe, Traser, Tissot, Suunto sau Cluse. Puteți alege între diferite versiuni de culori, precum și materialele din care sunt fabricate. Acestea pot fi din piele, cauciuc, material textil sau curele din silicon. Curelele pot fi, de asemenea, selectate în funcție de stil. Puteți alege între curele casual, elegante, sportive sau în stil NATO, printre altele. În magazinul nostru veți găsi, bineînțeles, și brățări turnate în oțel inoxidabil de calitate superioară.

curele de ceas

Accesorii pentru ceasuri - ideea perfectă de cadou pentru un fan al ceasurilor.

Sperăm că ideile de mai sus cu accesorii pentru ceasuri vă vor ajuta să faceți un cadou reușit pentru o persoană dragă pasionată de ceasuri. Colecționarii și pasionații de ceasuri vor aprecia aceste tipuri de cadouri - acestea se caracterizează prin manoperă, funcționalitate și estetică de cea mai înaltă calitate. Ghidându-ne după aceste calități, vom alege cele mai bune cadouri pentru pomul de Crăciun. Crăciun fericit!


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.