Idee de cadou pentru un fan al ceasurilor

Orientare

Idee de cadou pentru un fan al ceasurilor

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

18 decembrie 2023

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că merită să ne gândim ce cadouri vom cumpăra pentru cei dragi. Dacă printre ei se află un iubitor de ceasuri, care are mai multe modele în colecția sa și nu știți cu ce cadou să-l surprindeți - vă invităm să citiți, vă prezentăm idei originale de cadouri pentru pasionații artei orologiere.

Cutii pentru ceasuri - o colecție organizată și o prezentare elegantă

Orice colecționar de ceasuri și-ar dori să își depoziteze ceasurile într-un mod organizat și sigur, fără a le ascunde într-un sertar. La urma urmei, modelele unice și originale merită să fie expuse corespunzător. O soluție excelentă și o idee de cadou în același timp ar fi o cutie pentru ceasuri. Acestea îndeplinesc atât o funcție de protecție, cât și vă permit să vă expuneți cu stil colecția, în timp ce arată elegant pe un raft. Un sicriu pentru ceasuri va îmbunătăți calitatea de depozitare a modelelor dvs. prețioase pentru mulți ani de acum încolo. În plus, ceasurile elegante merită cutii la fel de elegante, orice colecționar de ceasuri va fi probabil de acord.

Cutii de ceasuri elegante și funcționale - alegerea celor care apreciază calitatea și stilul

Dintre producători, merită remarcat brandul Wolf, ale cărui produse sunt realizate cu cea mai mare grijă și din materiale de înaltă calitate. Cutia Wolf Palermo 213802 pentru 6 ceasuri Wolf Palermo 213802 este un model elegant, tapițat în piele naturală de înaltă calitate. Securitatea modelelor depozitate în ea este asigurată de o încuietoare cu cheie. Capacul cutiei este smălțuit, prezentând elegant ceasurile așezate în interior. În plus, cutia dispune de o intrare USB.

Wolf Palermo 213802 cutie

Dacă sunteți în căutarea unei cutii care poate găzdui nu doar ceasuri, ci și alte accesorii, cutia Wolf Roadster 477656 este o alegere excelentă. Caracterul său decorativ o face să arate foarte bine pe un raft și poate decora interiorul unei încăperi. De asemenea, acest model are un capac din sticlă, iar un lacăt servește drept siguranță pentru ceasuri. Cutia a fost creată din piele vegană, dar prezintă și detalii din lemn macassar de abanos lustruit. Aceasta va găzdui 10 ceasuri, dar nu numai. Acest model poate servi cu succes și ca o cutie de bijuterii. Sertarul suplimentar are 8 role, 12 compartimente (de exemplu, pentru ace), 2 locuri pentru curele și 1 loc pentru brățări. Cutia este dotată cu un port USB.

Wolf Roadster 477656 cutie

Cutie pentru ceasuri - protejați-vă ceasul în deplasare

O idee excelentă de cadou pentru iubitorul de ceasuri care călătorește frecvent ar fi o husă de călătorie. O husă pentru ceasuri practică și elegantă este Wolf Blake 305028, care este confecționată manual din piele naturală neagră și căptușită cu piele de căprioară într-o frumoasă culoare violet intens. Modelul are forma unui rulou convenabil și se fixează cu o închidere cu clichet. Acesta va găzdui 3 ceasuri cu un diametru maxim al plicului de 52 mm.

Cazul Wolf Blake 305028

O husă de călătorie mai mare, care poate găzdui 4 ceasuri cu diametrul maxim de 50 mm fiecare, este modelul Leanschi Chocolate Brown WPO4-CHOC. Modelul este confecționat din piele vegană într-o nuanță de maro ciocolatiu. Interiorul este căptușit cu un material moale. Cutia are o formă dreptunghiulară, astfel încât va fi ușor de așezat în bagajul dumneavoastră. Dimensiunile sale sunt de 13,5 x 5,5 x 17,5 cm.

Cazul Leanschi Chocolate Brown WPO4-CHOC

Rotomat o alegere excelentă pentru fanii ceasurilor automate

Dar fanii ceasurilor automate? Veți găsi și pentru ei un cadou funcțional și practic în magazinul nostru. O alegere excelentă ar fi un rotomat. Ceasurile automate necesită o purtare constantă pentru a rămâne acționate. Acest lucru nu este o problemă atunci când dețineți un singur ceas, dar este o altă problemă pentru un colecționar care deține mai multe modele. Pentru a nu fi nevoit să reajustați ora de fiecare dată când puneți un alt ceas, merită să folosiți un rotomat. Acesta este un dispozitiv conceput pentru a menține un ceas automat în funcțiune prin rotirea constantă a acestuia, astfel încât pendulul să poată strânge resortul. Totuși, pe lângă avantajele tehnice ale unui astfel de cadou, există și avantaje estetice. Rotatoarele moderne de ceasuri prezintă un stil foarte elegant și sofisticat, astfel încât acestea devin și o piesă de mobilier de casă foarte arătoasă. Rotomatele mai mari seamănă cu mici vitrine care vor expune fantastic colecția unui colecționar. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un rotomat pentru unul, două, trei, patru, opt sau șaisprezece modele. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de rotomate de la brandul german Wolf, care a dat dovadă de eficiență și care creează, de asemenea, casetele pentru bijuterii și ceasuri menționate mai sus.

Axa Wolf 469616

Ceasuri la îndemână - rotomatele, soluția ideală pentru depozitarea și conducerea ceasurilor automate

Beco Technic Boxy BLDC de la Beco Technic este un rotomat conceput pentru 1 ceas. Prezentând un design elegant și modern, carcasa sa este realizată din lemn lucios. Interiorul este căptușit cu catifea neagră. De asemenea, este prevăzut cu iluminare LED încorporată, care se aprinde automat atunci când este atinsă carcasa și se stinge după 20 de secunde de inactivitate. Ceasul din acest rotomat se poate roti în sensul acelor de ceasornic, în sens invers sau alternativ. Datorită motorului cu perii BLDC, produsul funcționează silențios și precis.

Beco Technic Boxy Boxy BLDC rotomat

Wolf Palermo 213716 nu este doar un rotomat, ci și o cutie de bijuterii. Pe lângă spațiul pentru un ceas, putem plasa în el coliere, inele, cercei și alte bibelouri. Rotomatul are un program bidirecțional stânga/dreapta, numărul de rotații pe zi este de la 300 la 1200. Modelul este dotat cu un sistem de blocare patentat, care blochează ceasul în tamburul rotomatului, asigurând o fixare sigură. Unitatea este alimentată de sursa de alimentare inclusă sau de baterii D-Cell/litiu. Wolf Palermo 213716 are un capac de sticlă care poate fi blocat. Există o setare a rezervei de energie pentru 6 și 72 de ore.

Wolf Palermo 213716 rotomat

Rotomat care poate găzdui până la trei ceasuri este Wolf British Racing 792341. Numele său se referă la culoarea în care este ținut, care este un verde de curse britanic de bun gust, întrerupt de accente aurii. Modelul este dotat cu un compartiment de depozitare cu patru compartimente capitonate, un compartiment deschis și o husă de călătorie. Rotativa are un program cu două direcții și stânga/dreapta. Numărul de rotații zilnice poate fi ajustat de la 300 la 1.200 și poate fi activată și o întârziere de pornire de 10 secunde. Aparatul are un afișaj LCD și opțiunea de a seta rezerva de mers de la 6 la 72 de ore, în trepte de 6 ore. Un sistem de blocare patentat încorporează ceasul în tamburul rotativ, asigurând o fixare sigură. Un capac de sticlă care poate fi blocat și o încuietoare cu cheie sunt caracteristicile sale suplimentare.

Wolf British Racing 792341 rotomat

Rotomatul care va găzdui cele mai multe ceasuri dintre cele enumerate până acum este Leanschi Black WM04-ALLB, conceput pentru 4 ceasuri. Modelul este, de asemenea, o carcasă elegantă pentru ceasuri, cu dimensiuni de 23,5 x 25,5 x 17 cm. Este confecționată din lemn și piele vegană și păstrată în culoarea neagră clasică. Pe peretele superior al modelului se află un afișaj LED pentru control. Rotomat dispune de o funcție de somn, care constă într-o pauză de 12 ore, astfel încât somnul să nu fie perturbat atunci când dispozitivul se află în dormitor. Modelul are 3 moduri de înfășurare: stânga, dreapta sau alternativ. Puteți alege între diferite numere de rotații pe zi: 650, 750, 850, 1000 sau 1950, iar o sursă de alimentare A/C este inclusă.

Rotomat Leanschi negru WM04-ALLB

Curelele, o modalitate de a schimba rapid designul ceasului dvs

O altă idee de cadou pentru colecționarul de ceasuri poate fi un set de curele de ceasuri autocompus. Completând curelele în stiluri diferite, veți facilita destinatarului schimbarea designului ceasului sau pentru a se potrivi cu stilul său. Atunci când alegeți curelele, este important să cunoașteți lățimea curelei modelului de ceas în cauză. În magazinul nostru veți găsi sugestii de la mărci de top precum Vostok Europe, Traser, Suunto sau Cluse. Puteți alege între diferite versiuni de culoare, precum și materialele din care sunt confecționate. Pot fi curele din piele, cauciuc, material textil sau silicon. De asemenea, curelele pot fi selectate în funcție de stil. Puteți alege între curelele casual, elegante, sportive sau în stil NATO, printre altele. Bineînțeles, în magazinul nostru veți găsi și brățări turnate în oțel inoxidabil de cea mai bună calitate.

curele de ceas

Accesorii pentru ceasuri - ideea perfectă de cadou pentru un fan al ceasurilor

Sperăm că ideile de mai sus, care au ca vedetă accesoriile pentru ceasuri, vă vor ajuta să faceți un cadou reușit pentru o persoană dragă pasionată de ceasuri. Colecționarii și pasionații de ceasuri vor aprecia acest tip de cadouri - acestea se caracterizează prin manopera, funcționalitatea și estetica de cea mai înaltă calitate. Ghidându-ne după aceste calități, vom alege cele mai bune cadouri pentru bradul de Crăciun. Crăciun fericit!


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.