Ambasadorul Yema în pol cu ceasul Superman 500 GMT!

Știri

Ambasadorul Yema în pol cu ceasul Superman 500 GMT!

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

08 martie 2023

Confirmarea durabilității ceasului vine din testarea acestuia în condiții dure. Marca Yema este atât de încrezătoare în dispozitivele sale, încât unul dintre ele se va afla la încheietura mâinii unui ambasador al mărcii în timpul unei expediții la Polul Sud. 40 de zile în condiții nu doar dificile, ci și extreme cu ceasul Yema Superman 500 GMT! Vedeți detalii despre fascinanta expediție și colecție aici.

  • Pierre Hedan este un ambasador al mărcii Yema care va testa ceasul la -47°C.
  • Yema Superman 500 GMT Yema Superman 500 GMT va fi disponibil pentru a fi cumpărat în colecția obișnuită din magazinul nostru.
  • Ceasurile sunt acționate de mișcarea YEMA3000 manufaktur GMT.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru

Ceasul Yema în timpul expediției Polheim

Pierre Hedan este un explorator în vârstă de 25 de ani și ambasador al mărcii Yema, care va conduce Expediția Polheim în Antarctica în luna noiembrie cu un ceas YEMA Superman 500 GMT la încheietura mâinii. Va dura 40 de zile pentru a ajunge la Polul Nord, timp în care sportivul va parcurge 650 km pe schiuri. El va fi însoțit de temperaturi scăzute, altitudini variabile și soare 24 de ore pe zi. Ceasul Yema va trebui să supraviețuiască chiar și la temperaturi de -47°C, sau să se testeze pe platoul antarctic (3.200 m). Scopul acestei expediții extraordinare este acțiunea climatică: cercetarea medicală, dobândirea de cunoștințe în domeniul optimizării resurselor și energiei și educația ulterioară în școli și companii. Ambasadorul are deja la activ și alte succese. El a escaladat deja cele mai înalte vârfuri din Africa (Kilimanjaro) și Europa (Mont Blanc).

Pierre Hedan Ambasadorul Yema

Specificațiile ceasului Yema Superman 500 GMT

Ceasurile Superman 500 GMT vor putea fi cumpărate ca parte permanentă a colecției. Puteți urmări deja disponibilitatea acestor modele în magazinul nostru, inclusiv a modelului Yema Superman 500 GMT Pepsi YGMT22B39-AMS. Rezistența impresionantă la apă de 500 de metri este rezultatul unei coroane nou proiectate, cu un mecanism de blocare îmbunătățit, un fund de carcasă mai puternic, înșurubat, cu o grosime de 2,2 mm, și o sticlă de safir convexă de 2,6 mm. Modificarea diverselor componente a avut ca scop, de asemenea, îmbunătățirea aderenței și a manevrabilității ceasului Yema. Colecția a fost creată pentru toți călătorii, de unde și ora GMT împreună cu luneta (24 de clicuri) care permite citirea a 3 fusuri orare. Specificitatea Antarcticii este surprinsă în designul telescopului, care este împărțit în două secțiuni de culori egale. Acestea simbolizează ziua și noaptea din Antarctica, adică perioadele de întuneric permanent sau de soare permanent care apar.

Partea din față și capacul ceasului Yema Superman 500 GMT

Yema a echipat seria Supermanem 500 GMT cu calibrul GMT fabricat de YEMA3000 pentru o performanță mai bună decât calibrele standard ETA, Sellita, Miyota. Acestea sunt reglabile la o abatere de +/- 10 secunde pe zi. Există două dimensiuni din care puteți alege între toate modelele: cu un plic de 39 de milimetri sau 41 de milimetri. Fiecare ceas este, de asemenea, un fel de busolă a punctelor cardinale din emisfera sudică. Este suficient să îndreptați indexul de la ora 12 spre soare - linia nord/sud se află la jumătatea distanței dintre indexul de la ora 12 și acul orelor. Stilul captează o vibrație vintage și, combinat cu o manoperă atât de îngrijită, își va găsi cu siguranță adepții, și va funcționa pentru Pierre Hedan? Vom afla peste câteva luni.

Yema Superman 500 GMT YGMT22B39-AMS ceas Yema Superman 500 GMT YGMT22B39-AMS

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.