Un omagiu adus eroilor din viața de zi cu zi - ceasul Luminox Pacific Diver 3120 "Thank You for Your Service"

Luminox

Un omagiu adus eroilor din viața de zi cu zi - ceasul Luminox Pacific Diver 3120 "Thank You for Your Service"

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

04 septembrie 2023

Luminox este o marcă respectată la nivel internațional care creează ceasuri concepute pentru a funcționa în condiții extreme. Din acest motiv, acestea se disting prin durabilitatea lor și prin utilizarea unor materiale de înaltă calitate. Toate acestea pentru ca ceasurile să poată fi folosite de către militari și alte servicii de urgență, printre altele. În luna septembrie, marca a prezentat o nouă ediție limitată a modelului Pacific Diver 3120.

  • Luminox prezintă o versiune în ediție limitată a modelului Pacific Diver 3120.
  • Modelul Pacific Diver 3120 "Thank You for Your Service" este dedicat celor care servesc în beneficiul altora.
  • Ceasul este disponibil în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Luminox Pacific Diver "Thank You For Your Service" SET Ediție limitată - un ceas care aduce un omagiu oamenilor care îi servesc pe ceilalți

Pe 1 septembrie, Luminox a lansat un nou model de Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET Ediție limitată, limitat la 1.000 de exemplare. Acest model a fost creat pentru a aduce un omagiu și un respect față de oamenii care îi servesc zilnic pe ceilalți prin munca lor profesională sau prin voluntariat, ceea ce implică sacrificii personale și, de multe ori, riscarea propriei vieți. Ceasul îi onorează pe medici, asistente medicale, profesori, ofițeri de poliție, pompieri și multe alte profesii altruiste care contează în viața fiecăruia. Ceasul este prevăzut cu o curea de culoare mov, deoarece se consideră că această culoare simbolizează sângele celor care au murit în război și, în mod tradițional, culoarea mov este asociată cu cei care lucrează în diverse tipuri de servicii publice.

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET Ediție limitată

Modelul unic Pacific Diver 3120 Thank You for Your Service XS.3121.BO.TY.SET - fiabilitate și funcționalitate, așa cum îi stă bine companiei Luminox.

Pacific Diver3120 "Thank You for Your Service" XS.3121.BO.TY.SET este prevăzut cu un plic de 44 mm, din oțel negru. Dispune de o lunetă rotativă unidirecțională realizată din CARBONOX™. Cadranul negru este echipat cu 2 cifre arabe și 9 indici liniari. La ora 3 se află un contor de dată pentru ziua săptămânii. Arcul dintre orele 1 și 4 prezintă o inscripție violet "Thank You for Your Service" (Vă mulțumim pentru serviciul dumneavoastră).

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET Ediție limitată napis na tarczy

La fel ca orice alt cadran de pe ceasurile Luminox, și acesta folosește iluminarea cu tritiu, tehnologie Luminox light, pentru a asigura o vizibilitate excelentă la prima vedere în toate condițiile de iluminare, timp de până la 25 de ani. Atât indicii, cât și mâinile sunt iluminate. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă de safir cu anti-reflexie. În centrul ceasului se află mișcarea elvețiană cu cuarț Ronda 515. Modelul are o coroană și un fund de carcasă înșurubat, care, cu o rezistență la apă de 20 ATM, permite înotul și scufundările fără a scoate ceasul. Pe lângă cureaua mov, este furnizată și o curea neagră din cauciuc.

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET Ediție limitată podświetlenie


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.