Premiera modelului Certina DS+! Prezentarea celei mai recente colecții cu un concept de ceas revoluționar

Certina

Premiera modelului Certina DS+! Prezentarea celei mai recente colecții cu un concept de ceas revoluționar

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

13 octombrie 2022

Vine noul! Pregătiți-vă pentru ceva fără precedent, care nu a mai fost văzut până acum! Marca Certina este cunoscută pentru producția de ceasuri inovatoare care cuceresc inimile a milioane de purtători din întreaga lume. De data aceasta, însă, compania a decis să ne surprindă pe noi și întreaga piață orologeră cu un concept de ceas revoluționar. În fața dumneavoastră se află premiera spectaculoasă a celei mai recente colecții Certina DS+!

Premiera colecției DS+! Creează-ți propriul stil cu cea mai recentă lansare de ceasuri Certina

Vă place să descoperiți noutățile neobișnuite care modelează orologeria modernă? Experimentați adesea cu moda și căutați soluții neobișnuite? Sau sunteți genul de persoană care schimbă constant ceasurile și alte accesorii, adaptându-le în stil la garderoba dumneavoastră? Dacă da, avem ceva special pentru tine! Vă prezentăm ceasul Certina DS+! Este un concept inovator al unui singur ceas în nenumărate variante. Schimbați liber formele și culorile curelelor, carcaselor și cadranelor pentru a vă asorta cu ținuta actuală. Exprimați-vă individualitatea. Optați pentru un ceas care vă poate ține pasul zilnic, la serviciu și în sport.

Conceptul Certina DS+ - experimentați cu stil

Cea mai recentă colecție de ceasuri Certina DS+ se bazează pe un concept de ceas spectaculos. Toate modelele constau într-o construcție ingenioasă în trei părți - ceas (cadran), plic și curea - care permite clientului să combine în voie diferite seturi de curele cu întreaga gamă de forme de plic și culori de cadran disponibile. O astfel de idee, în câțiva pași simpli, face posibilă schimbarea completă a aspectului și a scopului unui astfel de model, cu personalizarea în funcție de preferințele individuale. De la stiluri urbane, smart casual și vintage, până la stiluri diver și sport. O astfel de schimbare completă nu necesită ca purtătorul să folosească instrumente sau servicii de orologerie suplimentare.

Colecția Certina DS+ - un singur ceas, multe posibilități

Toate cele 3 părți sunt componente separate. Durează doar câteva secunde, iar întreaga asamblare este intuitivă. Interiorul ceasului (cadranul cu mecanismul de dedesubt) este introdus dedesubt în plicul selectat. Apoi, tot ceea ce trebuie să faceți este să apăsați în jos coroana situată în partea stângă a carcasei. Etanșarea perfectă a carcasei este asigurată de o garnitură inovatoare realizată dintr-un material vegetal. Chiar la capăt, cureaua este fixată cu ajutorul unui sistem de schimbare rapidă. Această soluție extrem de simplă și convenabilă face posibilă crearea de numeroase combinații de stiluri în orice moment.

Ceasul elvețian Certina DS+. Trei seturi, o singură inimă care bate precis!

Marca Certina a creat un model unic, extraordinar din toate punctele de vedere. Colecția impresionează prin stilul său luxos și rafinat, și nimic mai puțin decât faimoasa sa fiabilitate, construcția robustă și rezistentă și mersul precis. Manufactura elvețiană oferă ceasul Certina DS+ în trei seturi diferite. Fiecare set include un ceas, două plicuri și două curele interschimbabile. Plicurile sunt fabricate din oțel inoxidabil 316L de înaltă calitate. Ultrarezistența lor la deteriorare se datorează sistemului DS (Double Security), care constă în: sticlă de safir întărită, rezistentă la zgârieturi, cu un strat antireflex suplimentar, garnituri speciale pe tijă și în coroană (tip O-ring) și pe fundul carcasei, precum și un fund de carcasă întărit suplimentar. În plus, întreaga colecție oferă rezistență la apă până la 20 bar (200 de metri).

Cu toate acestea, robustețea nu este totul, contează și precizia ridicată în cronometrare, motiv pentru care colecția Certina DS+ este dotată cu mișcarea de ultimă generație Powermatic 80.611. Acest cronograf automat oferă până la 80 de ore de rezervă de putere și o frecvență de putere de 21'600 A/h. Este echipat cu complicații pentru ore, minute, secunde și dată. În plus, fiecare set prezintă o rezistență antimagnetică, datorită utilizării unui arc de balans Nivachron™ ușor și din titan - nu este sensibil la câmpurile magnetice și asigură o eficiență maximă pentru o perioadă lungă de timp.

Luați acum unul dintre excepționalele ceasuri Certina DS+ și bucurați-vă de seturi exclusive!

Chic urban și clasă în kitul Certina DS+ Urban & Heritage

Certina DS+ Urban & Heritage SET C041.407.19.041.01 este un design creat cu gândul la iubitorii de stil vintage. Acesta cuprinde atât piese de marcă din colecțiile Urban, cât și Heritage. În set sunt disponibile două plicuri. Caracterul urban chic și minimalist va fi subliniat de primul model în două culori. Luneta sa este acoperită cu PVD din aur galben. Cel de-al doilea, pe de altă parte, se distinge printr-o carcasă în formă de pernă, cu o formă pătrată caracteristică, cu margini rotunjite. Stilul său retro este accentuat de accente distinctive sub forma a patru șuruburi vizibile pe lunetă. În centru se află un cadran albastru închis, finisat cu o tăietură în formă de raze de soare. Certina DS+ Kit C041404071904101 include, de asemenea, o brățară din oțel inoxidabil cu trei rânduri și o curea NATO albastră asortată, cu cataramă cu catarama.

Kit Certina DS+ Sport & Urban - eleganță cu o notă sportivă.

Kit Certina DS+ Sport & Urban SET C041.407.19.031.01 este un ceas care prezintă atât clasă sofisticată, cât și sportivitate îndrăzneață. Este pentru cei care apreciază stilul și arată bine indiferent de ocazie. Această tranșă a setului din ultima colecție DS+ conține și două plicuri. Totuși, de data aceasta este vorba despre un stil urban pur și tradiție exprimată în forme simple. Celălalt este un corespondent sportiv al primului - luneta cu acoperire PVD auriu și șase șuruburi atrage atenția. Acestea sunt asortate cu un cadran argintiu decorat cu o tăietură sunray și echipat cu indici din aur galben și markeri acoperiți cu compus Super-LumiNova®. Ceasul Certina DS+ C041404071903101 impresionează prin manopera elegantă și stilul său șic. Acest stil de bun gust este accentuat de curea interschimbabilă, cusută din piele de vițel maro închis cu cataramă și de brățara milaneză din oțel inoxidabil cu închidere cu fluture.

Activitate sportivă cu setul Certina DS+ Aqua & Sport

Poate că preferați un ceas sportiv sau de scafandru în locul ceasurilor clasice sau a modelelor în stil retro? Atunci acest set va fi exact ceea ce vă trebuie. Cel de-al treilea set disponibil în colecție este Certina DS+ Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00. Acesta se adresează bărbaților care sunt activi din punct de vedere fizic, cărora le place să facă față provocărilor sportive, al căror element este apa și care preferă ceasurile robuste și elegante. Stilul dinamic al sporturilor nautice este accentuat de cadranul negru cu raze de soare, cu markeri lizibili, în orice condiții, acoperiți cu Super-LumiNova® foarte luminos. Componentele interschimbabile permit combinarea curelei și brățării interschimbabile cu plicurile - cu un luneta din aluminiu cu rotire unidirecțională cu inserție neagră și o carcasă cu laturi extinse și șase șuruburi pe luneta. Merită menționat faptul că cureaua gri-negru furnizată cu Certina DS+ C041404071905100 este realizată din materialul unic #tide ocean material®. Acesta este un material durabil de calitate superioară, derivat din deșeuri de plastic 100% reciclate din ocean.

Explorează colecția Certina DS+ și creează-ți propriul set de ceasuri

Ținând cont de clienții săi și de nevoile individuale ale acestora, marca Certina a conceput singura colecție Certina DS+ cu module interschimbabile. Noile modele DS+ sunt kituri care permit numeroase opțiuni de personalizare. Un set pentru mai puțin de 5.000 de lire sterline reprezintă de fapt până la 4 ceasuri diferite! Fiecare set din colecția Certina DS+ este ambalat într-o cutie elegantă, realizată în întregime din materiale reciclabile. Aruncați o privire la gama producătorului și alegeți modelul care se potrivește gustului dumneavoastră!


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.