Noul G-Shock Mudman neînfricat împotriva noroiului și prafului extrem

G-SHOCK

Noul G-Shock Mudman neînfricat împotriva noroiului și prafului extrem

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

21 august 2023

G-SHOCK sunt ceasuri făcute pentru a fi utilizate în medii dure. Perfecționarea continuă a designului a dus la ceasuri specializate în protecția împotriva unor pericole specifice. Cum ar fi Frogman, care este rezistent la presiunea extremă a apei, Gulfman, cu componente din titan care nu se oxidează chiar și atunci când este expus la apă sărată, sau Gausmann, care este rezistent la câmpuri magnetice. Astăzi vă prezentăm cel mai recent model din seria Mudman rezistent la noroi și praf. Butoanele mari oferă acces fără efort la funcții suplimentare și chiar și atunci când purtați mănuși.

  • Noul model G-SHOCK Mudmaster de la G-SHOCK și-a făcut loc în colecția exclusivistă G-SHOCK Master Of G.
  • Ceasul este perfect protejat împotriva influențelor negative, cum ar fi praful și noroiul.
  • Modelul dispune de o serie de funcții puternice pentru a vă ajuta să funcționați în condiții extreme.
  • Aflațimai multe despre ceasuri pe blogul nostru.

G-SHOCK Mudman GW-9500 de la G-SHOCK Mudman - calitate și fiabilitate excepționale în orice condiții.

G-SHOCK Mudman GW-9500 a ajuns în colecția exclusivistă G-Shock Master Of G datorită funcționalității sale extinse și calității superioare a construcției. Acest model este destul de mare, măsurând 56,7 mm x 52,7 mm x 14,8 mm. În ciuda acestui fapt, designul ergonomic și bine gândit face ca acesta să nu limiteze mișcarea încheieturii mâinii și să se așeze confortabil pe încheietura mâinii. Inserțiile dintre curea și plic asigură o protecție suplimentară pentru ceas, împiedicând acumularea de noroi în zonele greu accesibile. Lipsa unei astfel de protecții ar putea cauza disconfort și, în cazuri extreme, ar putea duce la abraziuni sau tăieturi. Învelișul și cureaua ceasului G-SHOCK Mudman GW-9500 sunt fabricate din biomasă, un material obținut din materii prime naturale și regenerabile, cum ar fi uleiul de ricin sau porumbul. Nucleul interior al învelișului folosește tehnologia Carbon Core Guard , astfel încât fibrele de carbon sunt folosite pentru a îmbunătăți rezistența materialului și pentru a-i reduce greutatea.

g-shock mudman pe încheietura mâinii

Multitudinea de funcții suplimentare ale ceasului G-SHOCK Mudman GW-9500

Multitudinea de funcții suplimentare ale ceasurilor G-Shock sunt asigurate de mecanismul cu cuarț al modulului 3553. Una dintre cele mai avansate funcții este Multi Band 6. Acesta este un receptor de semnal radio cu un model de timp, emis de toți cei șase emițători civili aflați în diferite părți ale lumii. Alte funcții avansate includ un senzor triplu care suportă un barometru, termometru, altimetru, busolă digitală și Tough Solar. Acesta este un sistem care permite ceasului să fie alimentat cu energie solară prin intermediul panourilor fotovoltaice amplasate pe cadran. Modelul dispune, de asemenea, de un sistem puternic de iluminare din spate - Super Illuminator. Acesta face posibilă citirea tuturor datelor prezentate pe ecran chiar și în întuneric total.

g-shock mudman în teren

O soluție interesantă este utilizată în construcția afișajului. Aceasta constă în două straturi de panouri cu cristale lichide suprapuse unul peste celălalt. Datorită acestei soluții, este posibilă afișarea simultană a orei sau a oricărui alt mod setat în prezent și a indicației busolei. Acest lucru înseamnă economie de timp și o operare mult mai simplă, ceea ce poate fi crucial în situații extreme. Așa cum îi stă bine unui G-SHOCK, Mudman GW-9500 are un grad de rezistență la apă de 20 ATM, permițând înotul și scufundările. Afișajul este protejat împotriva scurgerilor de sticlă minerală. Sticla minerală nu este la fel de dură ca sticla de safir, dar este mai flexibilă. Prin urmare, sticla se poate zgâria atunci când este lovită puternic, dar riscul ca aceasta să se spargă și carcasa să se desigileze este mult mai mic. Fundul carcasei este realizat din oțel inoxidabil și prezintă semnul emblematic al seriei Mudman, cârtița.

trei versiuni de culoare pentru g-shock mudman

G-SHOCK Mudman GW-9500 G-SHOCK Mudman GW-9500 - ideal pentru expediții extreme

Funcțiile suplimentare încorporate în noul Mudman GW-9500 asigură o rezistență excepțională la praf, murdărie și noroi. Este partenerul ideal pentru sportivi și pentru cei care participă la expediții extreme oriunde pe pământ, precum și pentru cei care practică cele mai dure profesii. Acest ceas extraordinar de robust, datorită rezistenței sale și a funcțiilor avansate, poate supraviețui în locuri în care alții ar eșua.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.