Funcționalitate, clasă și inspirație lunară - Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Vratislavia Conceptum

Funcționalitate, clasă și inspirație lunară - Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

22 februarie 2024

Vratislavia Conceptum este un brand polonez care produce ceasuri excepționale apreciate de clienți din întreaga lume. În spatele modelelor acestei manufacturi se ascunde ideea că producătorul creează și simboluri și suveniruri, nu doar aparate de cronometrat. Acest lucru nu este diferit în cazul celui mai recent design al Vrastislavia Conceptum, Heritage Chrono Limited Edition.

 
  • Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition este un ceas în ediție limitată, inspirat de primul ceas de pe Lună și prevăzut cu un fund de cutie înșurubat, decorat cu gravură.
  • Ceasul combină funcționalitatea cu eleganța. Dispune, printre altele, de un tahimetru și cronograf, un plic din oțel inoxidabil și o curea Rally din piele.
  • Ceasurile sunt disponibile în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Două versiuni, în ediție limitată, ale ceasului Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată

Ceasul Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată este disponibil în două versiuni. Modelul H-C-S.16 are un cadran negru, în timp ce Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition H-C-S.18 are un cadran alb. Versiunea cu cadran negru este limitată la 30 de bucăți, iar modelul cu cadran alb cuprinde 100 de bucăți. Inspirația pentru acest design unic a venit de la primul ceas care a aterizat pe Lună.

 

 Vratislavia Conceptum Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată

 

Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition cu un fund de cutie înșurubat, cu ornamente grafice

Astfel, fundul de carcasă al ceasului Vratislavia Conceptum este decorat cu o gravură care reprezintă o navetă spațială care decolează. Autorul graficului este Piotr Trojniel. În plus, fundul carcasei este înșurubat, ceea ce sporește gradul de etanșeitate al plicului. În general, rezistența la apă a ceasului este estimată la 10 ATM, ceea ce înseamnă că ceasul poate fi folosit fără nicio teamă pentru înot și scufundări fără butelii de oxigen sau un tub de acvariu. Învelișul argintiu este fabricat din oțel inoxidabil și prezintă un luneta neagră cu scală tahimetrică.

 
 Vratislavia Conceptum Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată grawer na deklu
 Vratislavia Conceptum Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată bezel
 

Funcționalitatea și eleganța ceasului Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată.

Cadranul este echipat cu o dată a zilei lunii situată la ora 6. De asemenea, dispune de totalizatoare de cronograf cu mâini în formă de delta. Mâna orelor, mâna minutelor și indicii liniari sunt acoperiți cu Super-LumiNova, care luminează în întuneric pentru a permite citirea orei în absența luminii.

 

 Vratislavia Conceptum Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată powłoka SuperLumi-Nova

 

Cadranul este protejat de influențele externe nefavorabile de un cristal de safir cu acoperire AR pe partea inferioară. O curea elegantă, ventilată, de tip Rally, este conectată la plic. Aceasta este confecționată din piele de culoare neagră. În centrul ceasului se află o mișcare japoneză cu cuarț Citizen Miyota 6S21. Ceasul este livrat într-o cutie specială din lemn cerat, care este decorată cu gravură cu laser.

 

 Vratislavia Conceptum Conceptum Heritage Chrono Ediție limitată pudełko


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.