Când tehnologia întâlnește magia. Faceți cunoștință cu Casio G-SHOCK Original League of Legends Special Edition

G-SHOCK

Când tehnologia întâlnește magia. Faceți cunoștință cu Casio G-SHOCK Original League of Legends Special Edition

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

27 octombrie 2023

Casio a anunțat cea mai recentă colaborare, prezentând totodată rezultatul acestei colaborări. Este un model care cu siguranță va fi pe placul fanilor unuia dintre cele mai populare jocuri online din lume. Vă prezentăm modelul G-SHOCK Original League of Legends Special Edition.

  • Casio lansează un nou model G-SHOC dedicat iconicului joc online League of Legends.
  • Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială este un model alimentat cu energie solară, multifuncțional și bogat în detalii care fac referire la popularul joc.
  • Modelul este disponibil în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Tehnologia întâlnește magia în ceasul Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială.

Ceasul Casio este fabricat în întregime din metal și folosește tehnologia magică Hextech atât de importantă pentru lumea Runeterra din jocul League of Legends. Luneta și o parte din brățară au fost realizate cu ajutorul tehnologiei ionice. Mai întâi în aur și apoi în negru, care a fost la rândul său parțial îndepărtat pentru a crea un efect uzat și îmbătrânit. Elementele albastre izbitoare de pe afișajul LCD și din alte părți (markeri deasupra indicilor, indicatorul) aduc o fuziune hextech de magie, știință și tehnologie în lumea G-SHOCK.

Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială

Ceasul Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială GM-B2100LL-1AER este bogat în simboluri care fac referire la League of Legends. O verigă a brățării este gravată cu stema Piltover, care face referire la orașul în care a fost creată tehnologia magică Hextech. Cealaltă verigă a brățării, fundul carcasei și catarama brățării sunt la rândul lor decorate cu logo-ul League of Legends. În plus, ceasul Casio este ambalat într-o cutie cu design special.

Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială pudełko

Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială - multifuncțional, alimentat cu energie solară, de înaltă clasă de rezistență la apă

Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială GM-B2100LL-1AER dispune de un înveliș din oțel inoxidabil gri-auriu, care este în plus acoperit cu un strat IP. Brățara este, de asemenea, realizată folosind aceeași tehnologie și același material. Cadranul prezintă un afișaj, un indicator al bateriei și un strat luminescent pe mâini și indici. Întregul cadran este retroiluminat de două LED-uri și este protejat împotriva deteriorării de sticlă minerală.

Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială dekiel

Printre funcțiile acestui model se numără 5 alarme zilnice, Bluetooth Smart, ora mondială, format 12 și 24 de ore, funcție de mișcare a indicatorului, calendar automat, rezistență la vibrații, ora smartphone-ului, sistem antișoc, cronometru, cronometru, afișarea zilelor săptămânii în diferite limbi sau funcția de telefon pierdut. Ceasul are un fundul carcasei înșurubat, care, combinat cu un grad de rezistență la apă de 20 ATM, permite înotul liber și scufundarea fără un acvariu. Modelul se bazează pe mecanismul Tough Solar.

Casio G-SHOCK Original League of Legends ediție specială podświetlenie


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.