Eleganță venețiană și spirit sportiv - primul ceas de regată de la Venezianico

Venezianico

Eleganță venețiană și spirit sportiv - primul ceas de regată de la Venezianico

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

05 ianuarie 2024

Venezianico este o marcă tânără cu pedigree italian, a cărei premisă este de a crea ceasuri care combină măiestria italiană cu o mișcare automată fiabilă alimentată de rotoare mecanice speciale. Producătorul tocmai a prezentat un nou model de scufundare, conceput pentru a rezista la sarcini grele. Acest lucru îl face deosebit de potrivit pentru cei implicați în sporturi nautice.

  • Venezianico a dezvăluit primul său ceas de regată.
  • Este o ediție limitată de 200 de exemplare care a fost creată pentru Venice Hospitality Challenge, o regată anuală organizată de Yacht Club Venezia.
  • Ceasul va fi disponibil în curând în magazinul Eceasuri.ro
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition - primul ceas de regată al mărcii

Venezianico Yach Club Venezia Venezia Limited Edition NEREIDE-YACHTCLUB este primul ceas de regată al fabricii Venezianico. Este o ediție limitată la 200 de bucăți, creată pentru Venice Hospitality Challenge, singura regată din lume care se desfășoară în întregime în apele interioare ale orașului. Conștientă că timpul și precizia sunt esențiale în apele adânci, manufactura a echipat ceasul cu o lunetă care le permite marinarilor să sincronizeze ora cu semnalul de start al regatei.

Venezianico Yach Club Venezia Ediție limitată cadran și luneta Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition

O combinație eficientă de eleganță și aventură - ceasul Venezianico pentru pasionații de navigație

O celebrare a tradiției maritime venețiene, designul acestui model este inspirat de navigație și de eleganța atemporală a acestui oraș. Designul sofisticat surprinde atmosfera sa unică, combinată cu caracterul sportiv și culorile strălucitoare ale regatei. Nu doar formele și culorile frumoase, ci și atenția acordată celor mai mici detalii fac din acest ceas nu doar un accent la modă, ci și o combinație unică de spirit sportiv și caracter elegant.

Yacht Club Venezia a fost întotdeauna un simbol al clasei, tradiției și măiestriei în lumea curselor. Ceasul Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition se încadrează perfect în această specificitate. A fost creat pentru scufundări și se caracterizează prin robustețea și precizia sa în mediul acvatic. Rezultatul îmbinării acestor două calități este un ceas care promite să devină un simbol al eleganței și aventurii pentru orice pasionat de navigație.

Venezianico Yach Club Venezia Ediție limitată pe încheietura mâinii

Componentele de cea mai înaltă calitate care alcătuiesc ceasul Venezianico Yach Club Venezia Ediție limitată

Care sunt componentele care alcătuiesc acest model Venezianico în ediție limitată? Învelișul său rotund este confecționat din oțel inoxidabil 316L de culoare argintie. Dispune de luneta rotativă din tungsten menționată mai sus. Acesta este cel mai dur și mai rezistent metal cunoscut de omenire. Punctul său de topire este de 3.400 de grade Celsius, deci este cel mai rezistent la căldură metal. Rezistența sa la uzură este la fel de impresionantă - tungstenul nu este susceptibil la zgârieturi, ceea ce înseamnă că își păstrează proprietățile fizice neschimbate și aspectul estetic timp de ani de zile.

Luneta Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition

În plicul ceasului este încorporat un cadran albastru, decorat cu o tăietură în formă de raze de soare. Acesta este completat de o dată pentru ziua lunii și de indici și mâini liniare acoperite cu BGW9 Super-LumiNova®. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă de cristal de safir cu strat antireflex. Pe de altă parte, pe partea inferioară a plicului se află un fund de carcasă înșurubat, decorat cu o gravură care înfățișează logo-ul Yacht Club Venezia. Fiecare model este numerotat individual, cu un număr de serie unic aflat, de asemenea, pe fundul carcasei. Rezistența la apă a ceasului este de 20 ATM. Designul general este completat de o curea din cauciuc albastru. Ediția limitată Venezianico Yach Club Venezia se bazează pe mișcarea automată elvețiană Sellita SW200-1 cu 26 de bijuterii și o rezervă de putere de 41 de ore.

Capacul Venezianico Yach Club Venezia ediție limitată


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.