Eleganță și sportivitate într-unul singur: Junghans Meister Chronoscope

Junghans

Eleganță și sportivitate într-unul singur: Junghans Meister Chronoscope

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

19 februarie 2024

Marca Junghans se caracterizează printr-un simț al stilului impecabil și o meticulozitate meticuloasă pentru a crea ceasuri în stil clasic. Producătorul a dezvăluit noul model Meister Chronoscope, care combină tradiția, eleganța și elementele sportive. Drept urmare, acest ceas sofisticat se va potrivi oricărei ocazii.

 
  • Junghans a prezentat noul model Meister Chronoscope. Este un ceas care combină eleganța cu o notă sportivă.
  • Prezentând un design subtil, este realizat din oțel inoxidabil lustruit, cu o curea confortabilă din piele de struț gri deschis.
  • Dispune de un cronograf și de un contor pentru data zilei.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Eleganță cu o notă sportivă în ceasul Junghans Meister Chronoscope

Junghans Meister Chronoscope poate fi numit un ceas mereu prezent. Pe de o parte, reprezintă tradiția producătorului german, iar pe de altă parte, tehnologie avansată, design excelent și măiestrie de primă clasă. Designul discret îi conferă ceasului un caracter elegant, în timp ce funcția de cronometru îi subliniază flerul sportiv. Modelul prezintă un plic proporționat cu gust, cu cotiere subțiri, butoane alungite pentru cronograf și o coroană mică, dar confortabil de manevrat.

 

 Junghans Meister Chronoscope

 

Ceasul Junghans are un cadran convex cu o tăietură circulară, care se păstrează într-o culoare gri subtilă. Dispune de totalizatoare de cronograf și de un cadran secundar mai mic. Acestea sunt amplasate în nișe concave și într-o culoare gri mai închisă. Modelul prezintă indici liniari subțiri și indici aplicați la orele 3, 6, 9 și 12. Acele sunt proiectate într-o manieră armonioasă, în concordanță cu restul cadranului. Acele de ore și minute sunt tăiate cu diamante și acoperite cu un strat fluorescent alb ecologic. La ora 3 există un afișaj al datei zilei care indică ziua săptămânii și luna. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă de safir convexă cu antireflectorizare.

 

 Junghans Meister Chronoscope capac

 

Cronoscopul Junghans Meister Chronoscope prezintă o măiestrie orologieră rafinată.

Învelișul ceasului Junghans Meister Chronoscope este confecționat din oțel inoxidabil lustruit. Pe partea din spate se află un capac din sticlă minerală transparentă, fixat cu cinci șuruburi, prin care se poate observa funcționarea complexă a mișcării automate calibrul J880.1 cu o rezervă de putere de 48 de ore. Atenția excepțională acordată detaliilor cronografului este evidențiată de piesele placate cu rodiu ale mecanismului, de șuruburile albastre, de diamantele tăiate pe baril, pe transmisia de putere și pe puntea de balans, precum și de rotorul tăiat radial și de logo-ul gravat. Acest design elegant este completat de o curea din piele de struț gri deschis, care se armonizează perfect cu culoarea cadranului.

 

 Junghans Meister Chronoscope fundal gri


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.