Eleganță în evoluție, cu istoria Veneției în fundal - plicul unic Venezianico Nereide Bronzo

Venezianico

Eleganță în evoluție, cu istoria Veneției în fundal - plicul unic Venezianico Nereide Bronzo

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

30 ianuarie 2024

Provenind din Veneția, marca italiană Venezianico a prezentat încă o dată un ceas inspirat de istoria acestui frumos oraș. Noul model are ca temă caii Sfântului Marcu, realizați din bronz, la fel ca și plicul Venezianico Nereide Bronzo. Modelul întruchipează farmecul atemporal al acestui material, o parte esențială a istoriei meșteșugului venețian.

  • Brandul italian Venezianico a dezvăluit un nou model din linia Nereide - Bronzo.
  • Ceasul este prevăzut cu un plic unic realizat din bronz, care dobândește un aspect unic în timp prin formarea unei patine.
  • Modelul va fi disponibil în curând în magazinul Eceasuri.ro.
  • Puteți găsi mai multe informații despre ceasuri pe blogul nostru.

Învelișul unic din bronz al Venezianico Nereide Bronzo

Ceasul bărbătesc Venezianico Nereide Bronzo 4521555 atrage atenția prin designul său, dar se distinge și prin capacitatea sa de a evolua - bronzul din care este realizat plicul capătă un aspect unic prin formarea unei patine pe acesta. Modelul este disponibil pe o curea din cauciuc și, opțional, pe o versiune Venezianico Nereide Bronzo SET 4521555-SET cu o curea din piele rafinată, pentru a spori estetica ceasului. Aceasta este confecționată manual din piele italiană autentică. Este decorată cu gravuri care relatează povestea antică descrisă pe faimosul mozaic din Bazilica Sfântul Marcu. În acest mod izbitor, trecutul glorios al Veneției și măiestria modernă a meșteșugului sunt combinate aici.

Bronz venețian Venezianico curea din cauciuc și piele
Bronz venețian

Venezianico Nereide Bronzo inspirat de sculptura antică a Cailor Sfântului Marcu și de istoria Veneției

Venezianico Nereide Bronzo 4521555 este inspirat de splendoarea și măreția Cailor Sfântului Marcu, un simbol al puterii și prosperității în Veneția. Turnate în bronz în Grecia antică, animalele și-au găsit locul pe Bazilica Sfântul Marcu în secolul al XIII-lea, spunând povestea cuceririlor și măreției orașului. Celebrii patru cai sunt imortalizați sub forma unei gravuri pe fundul cu șurub al ceasului. Coroana este, de asemenea, înșurubată, toate acestea protejând ceasul de inundații de până la 30 ATM. Partea din spate a plicului este realizată din oțel inoxidabil 316L, ceea ce împiedică patina să intre în contact cu pielea. Acesta este decorat alternativ cu finisaje sablate și satinate radiante pentru un aspect deosebit.

Capac Venezianico Bronzo

Componente de înaltă calitate care alcătuiesc măiestria orologeră a ceasului Venezianico Nereide Bronzo

Mâinile, indicii liniari și indicatorii de pe lunetă sunt acoperiți cu Super-LumiNova® BGW9 elvețian, un pigment luminescent sensibil la lumină. Alb la lumina zilei, acesta emite o strălucire albastră-verde foarte vizibilă în condiții de lumină slabă, atunci când este preîncărcat cu lumină solară sau artificială. Pe cadran veți găsi, de asemenea, data zilelor lunii, iar totul a fost protejat împotriva deteriorării de sticla de safir cu antireflex. În inima ceasului se află mișcarea automată elvețiană Sellita SW200-1 cu 26 de bijuterii și o rezervă de putere de 41 de ore.

venezianico bronzo bronzo superluminova


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.