Ediție limitată Spinnaker diver pentru iubitorii de ocean

Spinnaker

Ediție limitată Spinnaker diver pentru iubitorii de ocean

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

01 septembrie 2023

Brandul Spinnaker a anunțat lansarea unei colecții unice de ceasuri care a fost creată în colaborare cu Marine Conservation Society (MCS). Această colaborare se află la al doilea an consecutiv. Colecția include 3 ceasuri, fiecare fiind limitat la 300 de bucăți. O parte din încasările obținute din vânzarea fiecărui ceas va fi donată organizației MCS.

  • Spinnaker prezintă o colecție de trei ceasuri în ediție limitată care au fost create în colaborare cu Marine Conservation Society.
  • Cadranele lor prezintă ilustrații originale MCS - o broască țestoasă, un calmar și o balenă.
  • Ceasurile vor fi disponibile în curând în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Spinnaker Hass Automatic MCS Ediție limitată Turtle Green - un scafandru cu un design unic ce prezintă o broască țestoasă pe cadran

Marine Conservation Society este o organizație non-profit cu sediul în Marea Britanie care lucrează cu întreprinderi, guverne și comunități pentru a curăța și proteja oceanele. Ceasul Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green SP-5123-11 prezintă pe cadran ilustrația originală MCS a unei broaște țestoase verzi. În plus, cadranul este completat de o dată cu ziua lunii și de indici și mâini mari acoperite cu Super-LumiNova. Cadranul este protejat de o sticlă de safir cu strat anti-reflexie. Pe învelișul din oțel inoxidabil se află o lunetă rotativă verde cu temporizator. Modelul are o brățară din oțel inoxidabil, dar este inclusă și o curea suplimentară din țesătură verde. Coroana și luneta înșurubate, precum și rezistența la apă de 30 ATM fac din acest ceas un ceas de scafandru. Întreaga mișcare se bazează pe mișcarea automată japoneză Seiko NH35 care poartă 24 de bijuterii și are o rezervă de putere de 41 de ore.

Spinnaker Hass Automatic MCS Ediție limitată Turtle Green

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC MSC ediție limitată SET - un ceas de scafandru care combină funcționalitatea cu stilul vintage.

Un alt model din colecție, Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC MSC MSC ediție limitată SET SP-5125-11 este un ceas de scufundare funcțional, dar elegant. Liniile clare și dispunerea atentă a elementelor cadranului adaugă o notă de stil vintage, în timp ce cadranul este lizibil și bine conceput. Acesta prezintă o ilustrație originală MCS a unui calmar uriaș. Restul specificațiilor acestui model sunt aceleași cu cele ale modelului Turtle Green discutat anterior. Ceasul este livrat cu o curea roșie suplimentară.

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC MSC ediție limitată SET

Fără afișaj al datei, dar cu o balenă albastră pe cadran - Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET

Ultimul ceas din serie este Spinnaker Spence 300 Balena Albastru MCS ediție limitată SET SP-5124-11. De data aceasta, cadranul albastru prezintă imaginea unei balene. Spre deosebire de modelele anterioare, acesta nu are o dată a zilelor lunii. De asemenea, este echipat cu un mecanism diferit. Este vorba de un mecanism japonez Miyota 9039 cu mișcare automată, purtând 24 de bijuterii și o rezervă de putere de 42 de ore.

Spinnaker Spence 300 Balena Albastru MCS ediție limitată SET


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.