Ediție exclusivă limitată: Atlantic Seagold Moonphase în aur de 14K

Atlantic

Ediție exclusivă limitată: Atlantic Seagold Moonphase în aur de 14K

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

26 octombrie 2023

Marca Atlanic a prezentat un model unic de ceas realizat din aur de 14 carate. Este o ediție limitată la doar 135 de bucăți. Acest model întruchipează prestigiul, clasa și luxul, dar și tehnologia inovatoare.

 
 

Ceasul exclusivist Atlantic Seagold Moonphase - aur și perfecțiune în detalii

Ceasul Atlantic Seagold Moonphase 96741.65.31 are un cadran din aur periat lucrat manual. Completat de indicatorul de fază lunară, acesta prezintă un aspect extrem de elegant. De asemenea, se îmbină armonios cu plicul în aceeași nuanță. Cifrele sunt completate de mâini subțiri. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă dură de safir de înaltă calitate, care subliniază durabilitatea acestui ceas exclusivist. Carcasa de 40 mm este confecționată din aur 585, emană un stil inconfundabil și subliniază natura luxoasă a ceasului. Coroana este profilată, ceea ce facilitează reglarea orei, iar fundul transparent al carcasei vă permite să admirați funcționarea mecanismului ceasului, care este o mișcare cronografică automată și precisă Sellita SW280-1 cu 26 de bijuterii. Rezistența la apă de 5 ATM a ceasului îl protejează în caz de stropiri accidentale.

 

Atlantic Seagold Moonphase

 

Cutii elegante și rotitor incluse cu ceasul de lux Atlantic Seagold Moonphase Atlantic Seagold Moonphase

Ceasul Atlantic Seagold Moonphase nu este doar un ceas de aur frumos și de calitate superioară, ci și o investiție excelentă. Este și cutia elegantă din lemn în care este livrat. Aceasta subliniază clasa și eleganța modelului. Pe lângă aceasta, este inclusă și o cutie de călătorie alternativă acoperită cu piele neagră. Setul vine, de asemenea, cu un rotitor frumos lucrat, care vă permite să puneți ceasul înapoi pe raft fără să vă faceți griji cu privire la oprirea mișcării sale.

 

Atlantic Seagold Moonphase cadran Atlantic Seagold

 

Ceasul Atlantic Seagold Moonphase în ediție limitată Atlantic Seagold cu numărul 100

Ceasul Atlantic Seagold Moonphase, cu cadranul său din aur periat frumos lucrat și indicatorul fazelor lunii, arată remarcabil de elegant. Învelișul din aur subliniază caracterul luxos al acestui model limitat la 135 de bucăți. Precizia ceasului este garantată de mișcarea automată Sellita SW280-1 cu 26 de pietre de rulment. Setul este însoțit de o cutie elegantă din lemn, de o husă de călătorie alternativă tapițată în piele neagră și de o mișcare rotativă care asigură funcționarea neîntreruptă a mecanismului chiar și atunci când ceasul nu este purtat la încheietura mâinii.

 

Capacul Atlantic Seagold Moonphase


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.