Casio

Casio

Știri

O jumătate de secol de legendă - Casiotron îmbogățit cu tehnologie modernă într-o ediție limitată

05 martie 2024
Ceasul Casiotron TRN-50, o ediție limitată pentru a sărbători jumătate de secol de existență a Casio, se distinge nu numai prin designul său clasic, ci și prin caracteristici moderne, cum ar fi sincronizarea timpului prin radio și capacitatea de a se reîncărca prin energie solară. Juxtapunerea dintre tradiție și inovație face din acest ceas un suvenir extraordinar pentru iubitorii mărcii Casio.

Casio este un brand cu o lungă tradiție. Compania a fost fondată în 1946 și este încă una dintre cele mai recunoscute mărci din lume. Vizitați blogul nostru pentru a afla mai multe despre ceasurile Casio.

Blog despre marca Casio - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul nostru oficial despre marca Casio veți găsi o mulțime de informații, inclusiv cele mai recente știri, recenziile noastre de la utilizatori, sfaturi, fapte interesante și rapoarte referitoare la cele mai bune modele. Consultați oferta Casio!

Casio și-a confirmat de mai multe ori poziția sa incontestabilă, cea mai importantă în industria orologieră, introducând succesiv inovații tehnologice pe piață. Casio oferă nu numai modele elegante, ci și modele sportive, dotate cu numeroase funcții utile, care pot fi folosite în cele mai dificile condiții meteorologice.