BABY-G Salor Moon și G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Vedeți edițiile limitate de la Casio

Știri

BABY-G Salor Moon și G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Vedeți edițiile limitate de la Casio

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

09 martie 2023

În acest scurt ghid de noutăți Casio, veți găsi noi piese în ediție limitată pe care probabil le cunoașteți. Marca japoneză se inspiră de ani de zile din cultura pop, din simbolurile streetwear. Sunt oferite ceasuri cu imprimeuri originale. Dacă nu ați ținut pasul cu ofertele mărcii japoneze sau căutați ceva cu adevărat original, nu uitați să vedeți cele patru ceasuri din colecțiile BABY-G și G-SHOCK!

  • Două ceasuri ne duc cu gândul la anii 1990, este vorba de BABY-G Sailor Moon și G-SHOCK G-Universe cu personaje din fosta serie Master of G.
  • A apărut și un ceas în ediție limitată cu o imprimare a Pământului văzut din spațiu.
  • Pentru fanii brandurilor de modă de stradă și de nișă, există colaborarea G-SHOCK x FUTURE
  • Aflați mai multe despre ceasuri pe blogul nostru

BABY-G x SAILOR MOON

Vrăjitoarea Lunii este, cu siguranță, unul dintre basmele preferate ale milenialilor. Oricine a crescut în anii '90 o cunoaște pe războinica Usagi în uniforma ei distinctivă și codițele blonde. Este un simbol al copilăriei și al culturii pop care merită revizitat. Așa că haideți să ne scufundăm în sentiment cu ediția limitată BABY-G SAILOR MOON BA-110XSM-2AER. Magia detaliilor reflectă abilitățile de transformare pe care le posedă Vrăjitoarea Lunii. Cureaua prezintă o imprimare a atributelor lui Sailor Moon - inimioare roșii și albastre, stele și luni galbene distinctive. Acestea se regăsesc, de asemenea, împrăștiate pe elementele cadranului, inclusiv pe acele de aur cu formă specială. Și asta nu este tot! Atunci când ceasul este răsturnat, vom vedea o gravură grozavă pe fundul carcasei, cu o siluetă a eroinei. În mod tradițional, produsele BABY-G dispun de o construcție rezistentă la șocuri. Funcțiile ceasului Sailor Moon includ: 5 alarme zilnice, cronometru, cronometru, cronometru, ora universală. Întregul ceas este ambalat într-o cutie de colecție.

Ceas Baby-G Sailor Moon BA-110XSM-2AER

G-SHOCK Earth. Imprimă Pământul văzut din spațiu

Toată lumea ar vrea să privească Pământul din Spațiu. Astăzi, oricine poate face acest lucru de oriunde de pe Pământ, uitându-se la ceasul Casio G-SHOCK Earth Theme în ediție limitată GM-110EARTH-1AER. Este un design care oferă o experiență vizuală interesantă. Cadranul și luneta din oțel a plicului reflectă în mod realist imaginea Pământului. Putem vedea contururile pământului, oceanelor, norilor și chiar un satelit dacă ne uităm cu atenție! Designerii G-SHOCK au luat în serios schema de culori. Profunzimea oceanică a fost obținută prin aplicarea unui strat de acoperire cu ioni albaștri pe elementele din oțel ale plicului. Capacul subliniază originile mărcii Casio - este gravat cu o imagine a Pământului văzut de sus, cu partea centrală a Japoniei capturată. Ca orice G-SHOCK și acest model are o construcție rezistentă la șocuri, indică ora, ora mondială, are alarme, iluminare din spate. Cadranul analogic-digital permite citirea datei și a cronometrului. Ceasul va fi în curând în ofertă în magazinul nostru.

Ceas G-SHOCK Earth GM-110EARTH-1AER

G-SHOCK Universe. Personaje din vechile ceasuri Master of G.

Fanii G-SHOCK pot pune acum mâna pe ceasul Casio G-SHOCK G-UNIVERSE DW-5600GU-7ER cu un imprimeu old-school cu toate personajele din linia Master of G. Fanii seriei își amintesc probabil gravurile iconice de pe cadranele ceasurilor, care au devenit și simboluri ale funcțiilor speciale ale ceasului. Broasca din FROGMAN, populară printre fani, a apărut pe seria DW-6300 din 1993 și avea pe spate echipament de scufundare, deoarece ceasul avea facilități propice pentru scafandri. Un alt exemplu ar fi cârtița de la primul ceas MUDMAN DW-8400, care își face tuneluri cu un ciocan pneumatic. Pisica gravată pe ceasul GW-9400 RANGEMAN făcea aluzie la scopul de supraviețuire al acestui model (era dotat cu busolă, barometru și termometru). Noul ceas care combină toate simbolurile Master of G a fost produs într-o ediție limitată, disponibilă în curând în magazinul nostru.

G-SHOCK G-Universe ceas DW-5600GU-7ER

G-SHOCK x Future pentru iubitorii de streetwear

Cea mai recentă limitare provine dintr-o colaborare cu brandul francez de streetwear FUTURE. Baza pentru G-SHOCK "CasiOak" Futur GA-2100FT-8AER este colecția Carbon Core Guard cu un înveliș octogonal. Ceasul prezintă un stil futurist. Acesta este alcătuit din elemente din plastic translucid în nuanțe de gri pentru un efect monocromatic. Designul subliniază originea brandului de modă, încorporând culorile drapelului francez pe indicatorul zilei din săptămână.

G-SHOCK ceasuri limitate Earth, Universe, Futur

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.