Ceasuri pentru copilul tău - un cadou funcțional pentru Ziua Copilului

Orientare

Ceasuri pentru copilul tău - un cadou funcțional pentru Ziua Copilului

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

26 mai 2023

Granița dintre primăvară și vară este un moment special, plin de bucurie, care este asociat cu o viață nouă și cu spontaneitatea copilărească. Nu este de mirare că Ziua Copilului începe în luna iunie, când dorim să le arătăm celor mici, dar atât de importanți din viața noastră, importanța pe care o reprezintă pentru noi în fiecare zi. Copiii de astăzi nu au nevoie doar de atenție și distracție, ci și de dispozitive funcționale. De aceea, vă prezentăm ceasuri care cu siguranță vor funcționa bine pe încheietura unui copil.

De ce este un ceas o idee fantastică pentru un cadou de Ziua Copilului?

Un ceas pentru copii este o opțiune ideală, în primul rând pentru că îndeplinește două funcții deosebit de importante: satisface nevoile părintelui și îi aduce bucurie copilului său. Datorită diverselor funcții care îi mențin pe cei mici în siguranță (atunci când adulții nu sunt în preajmă), adulții pot răsufla ușurați de sentimentul că vor primi informații rapide pe propriul smartwatch sau telefon în caz de urgență. În același timp, un astfel de gadget electronic va oferi plăcere nu doar celor mai mici, ci și adolescenților care au nevoie de accesorii suplimentare pentru a asigura interesul colegilor lor.

Smartwatch pentru un copil ca un cadou

Ce ceas va fi cel mai bun pentru copilul dumneavoastră?

Mai jos sunt câteva modele care vor funcționa bine pentru colecția persoanei pe care intenționați să o oferiți cu un ceas în acea zi specială. Următoarea listă include produse atât pentru copiii mai mici, cât și pentru tinerii adulți în creștere, de ambele sexe. Mai mult, veți găsi aici nu doar ceasuri analogice pentru copii, ci și smartwatch-uri practice.

Garett Kids Focus Focus 4G RT - smartwatch pentru copii la un preț bun

Cauți un prim smartwatch pentru copilul tău? Nu vrei să plătești prea mult? Ceasurile Garett sunt răspunsul la cerințele tale. Garett Kids Garett Kids Focus 4G RT este un exemplu perfect al combinației dintre funcționalitate și stil copilăresc. Prin intermediul ecranului tactil și a sincronizării prin Bluetooth cu telefonul, puteți utiliza opțiuni precum aplicația gratuită Garett Tracker, Geo fencing, GPS sau o funcție care vă permite să verificați pe o hartă traseul pe care l-a parcurs utilizatorul smartwatch-ului. Această posibilitate va facilita cu siguranță grija față de siguranța copilului dumneavoastră. În plus, ceasul inteligent Garett este dotat cu posibilitatea de a efectua apeluri video, de a controla muzica de pe telefon, de a monitoriza somnul sau de a număra pașii. De asemenea, dispune de un buton SOS.

garett kids focus 4g

Inspirații de benzi desenate Swatch. Ceasuri colorate Swatch Peanuts

Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui model analogic, copilul dumneavoastră va fi încântat de un model de la Swatch, un brand specializat în produse pentru cei mici. Vă prezentăm aici modelul Swatch Peanuts Hee Hee Hee Hee Hee, care este format dintr-un plic realizat din plastic albastru de înaltă calitate, o curea din silicon de aceeași culoare și un cadran cu o imagine mare a unui Snoopy zâmbitor, care cu siguranță îl va face pe copilul dumneavoastră să se simtă mai bine în fiecare zi. Cadranul este acoperit cu sticlă de hessalit, care va proteja cadranul în timpul jocului. Modelul funcționează cu o mișcare de cuarț alimentată cu baterii.

Swatch alune hee hee hee

G-SHOCK Original Octagon Carbon - un clasic al comuniunii.

Orice băiat va aprecia un cadou precum G-SHOCK Original Octagon Carbon GA-2100-1AER. Ceasurile mărcii sunt populare atât la copii, cât și la adulți. Nu e de mirare, deoarece arată senzațional nu doar pe încheieturile bărbaților. Ceasul Casio propus se menține în culori negre. Designul său constă într-un plic în forma caracteristică a mărcii "CasiOak", o curea asortată și un afișaj multifuncțional. Rezistența la apă de 200 m înseamnă că nu doar înotul, ci și scufundările la adâncimi mici nu vor deteriora produsul.

G-SHOCK Original Octagon Carbon GA-2100-1AER

Vector Smart Kids un cadou excelent pentru gameri

Pentru tinerii pasionați de jocuri, ceasul inteligent Vector Smart Kids va fi cu siguranță un cadou potrivit. Modelul are 8 jocuri încorporate: Candy Crush, 2048, baschet, animal de companie, puzzle, zbor de avion, cursă de mașini și labirint. Cu toate acestea, este un smartwatch care va ajuta și la îngrijirea sănătății. Are un contor de pași, timpi de activitate și de antrenament, un monitor de ritm cardiac, monitorizarea somnului, 5 sporturi încorporate, un termometru dublu (temperatura corpului și cea externă) și exerciții de respirație pentru relaxare rapidă. Ecranul tactil, controlul muzicii, notificările de pe telefon, multiplele cadrane din care poți alege și posibilitatea de a schimba cureaua fac din acest ceas inteligent Vector un cadou atractiv.

vector copii inteligenți

Înapoi în trecut cu ceasul Casio Vintage Iconic

Dacă plănuiți un cadou pentru adolescenți ceva mai în vârstă, merită să vă interesați de seria Casio Vintage, care a fost deosebit de populară printre clienții adolescenți în ultimele luni. Ceasul Casio VINTAGE Iconic completează perfect orice ținută, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Modelul este alcătuit dintr-un plic din plastic și o brățară din oțel argintiu, împreună cu un afișaj dreptunghiular în stil retro. Designul general are un aspect clasic care va pune în valoare orice ținută, fie ea elegantă sau casual.

casio vintage

Ceas pentru bebeluși - prima amintire

Ziua Copilului este o ocazie fantastică de a le oferi tinerilor un obiect special, cum ar fi un ceas, împreună cu timpul. Funcționalitatea acestuia constă nu numai în dotările cu care sunt echipate aceste produse, ci și în designul lor, care trebuie să fie perfect adaptat la nevoile copiilor și tinerilor. Nu întârziați și aruncați acum o privire asupra gamei noastre cu și mai multe produse pentru băieți și fete, din care veți alege cu siguranță cel perfect pentru micuțul dumneavoastră.


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.