Ceasurile Frederique Constant confirmă cât de excelentă este orologeria elvețiană. Este o companie care poate fi numită manufactură, deoarece își creează propriile mecanisme asamblate în halele propriilor fabrici și ateliere. Design, inovație, pasiune, calitate - toate acestea caracterizează marca. Aflați acum ce vă poate oferi marca Frederique Constant!

citește pe

Ceasuri Barbatesti Frederique Constant

(131)

Pagina
Cele mai populare
 1. Ceas de aur - Aur de 18K (Au 750)
 2. Bestseller
 3. EDIȚIE LIMITATĂ
 4. EDIȚIE LIMITATĂ
 5. EDIȚIE LIMITATĂ
 6. Bestseller
 7. EDIȚIE LIMITATĂ
 8. Bestseller
 9. EDIȚIE LIMITATĂ
  -30%
 10. -30%
  Ceas Barbatesc Frederique Constant Yacht Timer GMT Ceas Barbatesc Frederique Constant Yacht Timer GMT
  Livrare gratuităpe comandă
  10.189,00 RON 7.133,00 RON

  Frederique Constant Yacht Timer GMT FC-350NT4H6

  Livrare gratuităpe comandă
 11. -30%
Pagina
Cele mai populare

Design, inovație, pasiune, calitate - acestea sunt cuvintele cheie pentru marca Frederique Constant. Această marcă excepțională produce ceasuri de o calitate peste medie, cu un design uimitor. Ceasurile Frederique Constant confirmă cât de excelentă este orologeria elvețiană. În plus, aceasta este o companie care poate fi numită o fabrică, deoarece își creează propriile mecanisme asamblate în halele propriilor fabrici și uzine. Fără îndoială, Frederique Constant își datorează poziția de necontestat pe piață muncii asidue a mâinilor oamenilor și aplicării celor mai noi tehnologii în procesele de fabricație a produselor sale.

Frederique Constant - istoria mărcii

Marca Frederique Constant a fost creată de un cuplu căsătorit Peter Constant Stas și Aletta Francoise Frédérique Stas-Bax în 1988. Numele provine din combinația dintre numele străbunicilor fondatorilor. Și-au propus să creeze ceasuri frumoase, care să se remarce prin caracteristicile lor bogate. Ceasurile mărcii erau menite să exprime un stil prestigios și luxos. Modelele Frederique Constant au fost create pentru a fi atemporale, de bun gust și elegante. În plus, ceasurile mărcii sunt dezvoltate în ceea ce privește echipamentele. Frederique Constant este sinonimă cu designul excelent și atenția la detalii.

Frederique Constant - ceasul pentru bărbat

Printre cele mai clasice serii ale mărcii Frederique Constant se numără Slimline. Acestea se disting printr-un plic foarte subțire, care este echipat cu o mișcare cu cuarț sau automată. Produsele din această serie sunt un simbol al stilului și al eleganței atemporale, care se vor asorta perfect cu orice costum.Cea de-a doua serie care va satisface chiar și pe cel mai exigent și mai experimentat client este seria Constant. Este un pas spre tehnologia de ultimă generație. Marca Frederique Constant a creat un smartwatch care arată ca un ceas clasic. Produsele din această serie sunt disponibile în oțel sau în oțel placat cu aur roz, cu cadran negru sau argintiu și pe o curea din piele sau brățară din oțel. Merită menționat faptul că ceasul inteligent al mărcii este echipat cu senzorul MotionX, care este responsabil pentru toate măsurătorile din aceste modele. Acest lucru garantează doi ani de utilizare a ceasului, fără a-l încărca! Prin urmare, fiecare utilizator va alege modelul care îi reflectă cel mai bine stilul.

Magazinul de ceasuri Frederique Constant din Varșovia

Dacă sunteți un individualist căruia îi place să își evidențieze stilul clasic, dar hotărât, atunci produsele mărcii Frederique Constant sunt făcute pentru dumneavoastră. Vizitați magazinul sau site-ul nostru și alegeți modelul Frederique Constant perfect pentru dumneavoastră. În Varșovia, ceasurile acestui brand sunt disponibile la cele mai bune prețuri!