Ceasurile Frederique Constant confirmă cât de excelentă este orologeria elvețiană. Este o companie care poate fi numită manufactură, deoarece își creează propriile mecanisme asamblate în halele propriilor fabrici și ateliere. Design, inovație, pasiune, calitate - acestea caracterizează marca. Aflați acum ce vă poate oferi marca Frederique Constant!

citește pe

Ceasuri Barbatesti Frederique Constant

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Design, inovație, pasiune, calitate - acestea sunt cuvintele cheie pentru marca Frederique Constant. Această marcă excepțională produce ceasuri de o calitate peste medie, care sunt uimitoare prin designul lor. Ceasurile Frederique Constant confirmă cât de excelentă este orologeria elvețiană. În plus, aceasta este o companie care poate fi numită manufactură, deoarece își creează propriile mecanisme asamblate în halele propriilor fabrici și uzine. Fără îndoială, Frederique Constant își datorează poziția de necontestat pe piață muncii asidue a mâinilor umane și utilizării celor mai noi tehnologii în procesele de fabricație a produselor sale.

Frederique Constant - istoria mărcii

Marca Frederique Constant a fost creată de echipa formată din soț și soție, Peter Constant Stas și Aletta Francoise Frédérique Stas-Bax, în 1988. Numele provine din combinația dintre numele străbunicilor fondatorilor. Aceștia și-au propus să creeze ceasuri frumoase care să se remarce prin caracteristicile lor bogate. Ceasurile mărcii erau menite să exprime un stil prestigios și luxos. Modelele Frederique Constant au fost create pentru a fi atemporale, de bun gust și elegante. În plus, ceasurile brandului sunt dezvoltate din punct de vedere al echipamentului. Frederique Constant reprezintă un design excelent și o atenție deosebită la detalii.

Frederique Constant - ceasul pentru bărbat

Printre cele mai clasice serii ale mărcii Frederique Constant se numără Slimline. Acestea se disting printr-un plic foarte subțire, care este echipat cu o mișcare cu cuarț sau automată. Produsele din această serie sunt un simbol al stilului și al eleganței atemporale, care se vor asorta perfect cu orice costum. a doua serie care va satisface chiar și pe cel mai exigent și mai experimentat client din punct de vedere tehnic este seria Constant. Aceasta reprezintă un pas în avangarda tehnologiei. Marca Frederique Constant a creat un smartwatch care arată ca un ceas clasic. Produsele din această serie sunt disponibile în oțel sau oțel placat cu aur roz, cu un cadran negru sau argintiu și pe o curea din piele sau brățară din oțel. Merită menționat faptul că smartwatch-ul mărcii este echipat cu senzorul MotionX, care este responsabil pentru toate măsurătorile din aceste modele. Acest lucru garantează doi ani de utilizare a ceasului, fără a-l încărca! Prin urmare, fiecare utilizator va alege modelul care îi reflectă cel mai bine stilul.

Magazinul de ceasuri Frederique Constant din Varșovia

Dacă sunteți un individualist căruia îi place să își evidențieze stilul clasic, dar determinat, atunci produsele mărcii Frederique Constant sunt făcute pentru dumneavoastră. Vizitați magazinul sau site-ul nostru și alegeți modelul Frederique Constant perfect pentru dumneavoastră. În Varșovia, ceasurile acestei mărci sunt disponibile la cele mai bune prețuri!