Timp de mulți ani, această companie a produs modele atemporale care, pentru mulți dintre purtătorii acestor ceasuri, sunt un simbol al luxului. Ca nimeni altul, ceasurile de la brandul Frederique Constant, atestă măiestria orologeră elvețiană. Ce ne poate oferi acest brand?

citește pe

Ceasuri Dama Frederique Constant

(73)

Cele mai populare
 1. -30%
 2. -30%
 3. -30%
  Ceas Dama Frederique Constant Ladies Automatic Ceas Dama Frederique Constant Ladies Automatic
  Free deliverype comandă
  18.620,00 RON 13.034,00 RON

  Frederique Constant Ladies Automatic FC-303LGD3BD2B

  Free deliverype comandă
 4. -30%
  Ceas Dama Frederique Constant Ladies Automatic Ceas Dama Frederique Constant Ladies Automatic
  Free deliverype comandă
  10.085,00 RON 7.060,00 RON

  Frederique Constant Ladies Automatic FC-303LGD3B4

  Free deliverype comandă
 5. -30%
  Ceas Dama Frederique Constant Automatic Ceas Dama Frederique Constant Automatic
  Free deliverype comandă
  11.022,00 RON 7.715,00 RON

  Frederique Constant Automatic FC-306WHD3ER2B

  Free deliverype comandă
 6. -30%
  Ceas Dama Frederique Constant Art Deco Ceas Dama Frederique Constant Art Deco
  Free deliverype comandă
  5.610,00 RON 3.927,00 RON

  Frederique Constant Art Deco FC-200MPN2V6B

  Free deliverype comandă
 7. -30%
 8. -30%
Cele mai populare

Frederique Constant este o marcă unică. Timp de mulți ani, această companie a produs modele atemporale care, pentru mulți dintre purtătorii acestor ceasuri, sunt un simbol al luxului. Ca nici un altul, ceasurile de la brandul Frederique Constant, atestă măiestria orologeră elvețiană. Frederique Constant este un brand care poate fi numit o manufactură. Produsele sale au propriile mecanisme asamblate în halele fabricilor și atelierelor proprii. Alăturați-vă grupului de elită al proprietarilor de ceasuri de lux Frederique Constant.

Frederique Constant - istoria mărcii

Marca Frederique Constant a fost înființată în 1988, fiind creată de soțul și soția Peter Constant Stas și Aletta Françoise Frédérique Stas-Bax. Numele provine din combinația dintre numele străbunicilor fondatorilor. Ideea din spatele brandului a fost foarte simplă: produsele trebuiau să aibă un design clasic, atemporal și să fie sinonime cu un produs de lux. Aceste ceasuri se disting prin sofisticarea lor tehnică și multitudinea de detalii, în ciuda unor modele atât de clasice. Un ceas Frederique Constant este, prin urmare, o investiție care va dura ani de zile.

Frederique Constant - cele mai interesante modele pentru femei

Una dintre cele mai clasice versiuni produse de marca Frederique Constant este seria Slimline. Aceasta este o propunere elegantă a acestui brand, care este echipată cu o mișcare automată sau cu cuarț. Producătorul a avut grijă de calitatea înaltă a finisajului, acordând o atenție deosebită detaliilor. Indicii clasici, un disc frumos cu fazele lunii, o sticlă de cristal de safir - toate acestea se adaugă la un ceas perfect pentru orice stil elegant. O abordare mai modernă a mărcii Frederique Constant este seria Constant. Modelele din această serie sunt ceasuri inteligente, care, prin aspectul lor, seamănă încă cu propunerile clasice ale mărcii. Producătorii au avut grijă de cele mai mici detalii aici. Acele mâini nu numai că arată ora, dar ne permit să urmărim și sarcinile stabilite pentru ziua respectivă, pe care le introducem în prealabil pe smartphone-urile noastre. Ceasul este echipat cu senzorul MotionX, care controlează toate măsurătorile ceasului. Datorită acestuia, ceasul inteligent rezistă doi ani fără a fi nevoie să fie reîncărcat!

Magazinul de ceasuri Frederique Constant din Varșovia

Dacă vă place stilul elegant și vă place să îl accentuați cu modele clasice de ceasuri, atunci produsele Frederique Constant sunt făcute pentru dumneavoastră. Vizitați magazinul sau site-ul nostru și alegeți modelul Frederique Constant perfect pentru dumneavoastră. În Varșovia, ceasurile acestui brand sunt disponibile la cele mai bune prețuri!