Cum se potrivește dimensiunea plicului cu dimensiunea încheieturii tale?

Orientare

Cum se potrivește dimensiunea plicului cu dimensiunea încheieturii tale?

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

24 aprilie 2023

Atunci când cumpărați un ceas, în afară de designul său, un aspect la fel de important de luat în considerare este dimensiunea plicului. Dimensiunea potrivită ne va oferi un aspect deosebit, dar ne va garanta și confortul purtării ceasului. Prin urmare, merită să știm cum să alegem dimensiunea plicului pentru încheietura mâinii noastre, pentru a ne bucura de un ceas confortabil și de un stil elegant.

Nu doar mărimea, ci și forma plicului

Plicul este o parte integrantă a ceasului și se referă la carcasa acestuia. În interiorul acestuia este plasată inima ceasului, mecanismul. Forma și dimensiunea plicului afectează în mod evident estetica ceasului și aspectul său final. Pe piața actuală sunt disponibile diferite dimensiuni de plicuri, astfel încât puteți alege din mai multe, diferite dimensiuni. Se înțelege că, pentru femeile care caută ceasuri mici, se recomandă de obicei modelele cu un diametru al cadranului de puțin sub 30 mm. Doamnele cărora le plac accesoriile mai deosebite și mai izbitoare ar trebui să opteze pentru plicuri cu un diametru mai mare. Acest lucru presupune că modelele mai mici pentru bărbați au în jur de 40 mm, iar cele mai mari de la 43 până la chiar 47 mm. Atunci când alegeți mărimea potrivită a ceasului, este important să vă amintiți că nu doar dimensiunea plicului este importantă, ci și forma acestuia. Un ceas cu un plic rotund cu același diametru ca și un plic pătrat va arăta complet diferit la încheietura mâinii. Forma plicului este deja o preferință individuală a persoanei care poartă ceasul, cel mai important lucru este ca ceasul să se așeze confortabil pe încheietura mâinii.

Epos Originale Skeleton ediție limitată

Măsurați-vă încheietura mâinii înainte de a cumpăra ceasul. Cum procedați?

Pentru ca un ceas să fie confortabil de purtat și să arate bine la încheietura mâinii, trebuie să iei în considerare proporțiile încheieturii tale. Cum ar fi . Veți găsi un link către acesta mai jos.

măsurarea încheieturii mâinii

Cum se măsoară un ceas?

Cum alegi dimensiunea potrivită a cadranului pentru încheietura ta? Pentru femeile care preferă ceasuri mai mari, care se simt pe mână, se sugerează un plic între 38 mm și 40 mm. Doamnele cu un gust pentru accesorii mai subtile ar trebui să aleagă o dimensiune între 28 mm și 34 mm. Pentru doamnele cu încheietura mâinii de aproximativ 18 cm, un ceas cu un cadran de până la 36 mm în diametru ar trebui să fie o alegere potrivită. Atunci când alegem un ceas pentru mâna noastră, trebuie acordată atenție și curea sau brățară. O curea sau o brățară prea largă poate provoca disconfort și freacă încheietura mâinii. Pe de altă parte, o brățară care este prea masivă poate obosi mâna. În ceea ce privește bărbații, pe de altă parte, domnii care preferă ceasurile mai masive ar trebui să aleagă un plic de peste 45 mm. Dimensiunile clasice oscilează între 40 mm și 42 mm. Dacă încheietura dumneavoastră măsoară mai mult de 18 cm, este indicat să alegeți un cadran mai mare și o brățară mai masivă, în caz contrar, ceasurile clasice mai mici pot dispărea pe o încheietură mare.

Alegeți ceasul potrivit pentru încheietura dvs.

În rândul ceasurilor pentru bărbați, cele mai mici plicuri încep de la 38 mm. Dimensiunile pentru bărbați se termină de obicei la 50 mm sau mai mult. Un ceas pentru bărbați cu un plic mic arată ca modelul Oris Big Crown Calibre 473 de mai jos, care are o dimensiune de 38 mm.

Oris Big Crown Calibru 473 plic 38 mm

Un plic de 42 mm la încheietura unui bărbat arată ca modelul Epos Sportive Diver Automatic de mai jos.

Epos Sportive Diver automată 42 mm plic

În rândul ceasurilor pentru femei, una dintre cele mai mici dimensiuni este un plic de aproximativ 25 mm. Atât de mare este plicul ceasului Versace Medusa Secret.

Versace Medusa Secret plic 25 mm

Femeile care preferă ceasurile mai mari, de dimensiuni similare cu cele ale ceasurilor pentru bărbați, pot alege ceasuri cu un plic de până la 40 mm. Cum ar fi modelul Guess Animal Print de mai jos.

Guess Animal Print plic 40 mm

Ceasuri cu plicuri de diferite dimensiuni disponibile la eCeasuri

Fie că preferați ceasurile cu dimensiuni mai mici sau cele cu un plic mai robust, ar trebui să încercați întotdeauna un ceas și să îl simțiți pe încheietura mâinii înainte de a-l cumpăra. Confortul este o prioritate atunci când purtați un ceas. O dimensiune a plicului corect selectată va face, la rândul său, ca ceasul să devină o parte integrantă și elegantă a stilului nostru.


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }