Oris este o marcă elvețiană care produce ceasuri de peste 100 de ani. O trăsătură distinctivă a acestei companii este utilizarea doar a unei mișcări automate în propunerile sale. Potrivit companiei, aceasta este o tradiție în domeniul orologeriei și, prin urmare, cea mai bună unitate de ceas. Nu doar mecanismul este unic pentru această companie, ci și designul, care este evidențiat de pendulul roșu - simbolul mărcii.

citește pe

Ceasuri Oris

Dealer autorizat Suntem un Distribuitor Autorizat. Produsul provine de la un Distribuitor Autorizat sau de la un producător. Fiecare produs este însoțit de o garanție oficială a producătorului, de ambalajul original și de instrucțiuni.

(189)

Pagina
Cele mai populare
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. EDIȚIE LIMITATĂ
  Bestseller
 4. Bestseller
 5. Bestseller
 6. Bestseller
 7. Bestseller
 8. Produs nou
 9. EDIȚIE LIMITATĂ
 10. Ceas Barbatesc Oris Aquis Automatic Ceas Barbatesc Oris Aquis Automatic
  Livrare gratuită 24H
  10.162,00 RON

  Oris Aquis Automatic 01 733 7730 4135-07 4 24 64EB

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuită 24H
 11. EDIȚIE LIMITATĂ
 12. -30%
  Ceas Barbatesc Oris Classic Automatic Ceas Barbatesc Oris Classic Automatic
  Livrare gratuită 24H
  8.026,00 RON 5.618,00 RON Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 5.618,00 RON

  Oris Classic Automatic 01 733 7719 4071-07 8 20 10

  Livrare gratuită 24H
 13. Ceas Barbatesc Oris Aquis Automatic Ceas Barbatesc Oris Aquis Automatic
  Livrare gratuităîn cel mult 4 zile
  10.162,00 RON

  Oris Aquis Automatic 01 733 7730 4124-07 5 24 10EB

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuităîn cel mult 4 zile
 14. Produs nou
 15. Produs nou
Pagina
Cele mai populare

Produsele marca Oris sunt alegerea perfectă pentru cei care apreciază soluțiile tradiționale și fiabile.

Tradiția creării mărcii Oris

Oris își creează produsele încă din 1904 și își păstrează și astăzi angajamentul față de moștenirea sa în domeniul orologeriei. Designerii mărcii construiesc produse care sunt concepute pentru a dura ani de zile pentru proprietarii lor, fără a compromite performanța. Motto-ul actual al mărcii, "Follow your path" (Urmează-ți calea), subliniază perfect faptul că ceasurile mărcii sunt destinate tuturor, indiferent de calea pe care o urmează în prezent în viața lor. Este tradițional ca marca Oris să ajungă la o mișcare fiabilă cu înfășurare manuală. Marca oferă modele cu încărcare manuală sau automată. Mișcarea mecanică nu este nimic altceva decât un semn din cap la tradiția orologieră transmisă din generație în generație. Marca Swiss made, reglementată de legislația elvețiană, este o dovadă a cât de tradițională este marca Oris în procesul de fabricație și subliniază faptul că firma creează toate componentele ceasului în Elveția. Prin urmare, marca Oris este sinonimă cu prestigiul.

Diferitele colecții de ceasuri Oris

Marca Oris își împarte diversele colecții de ceasuri în patru categorii diferite - avionică, sporturi nautice, sporturi cu motor și cultură. Datorită acestei diviziuni, putem observa cu ușurință că, prin produsele sale, compania se adresează unui număr cât mai mare de grupuri care îi alcătuiesc clienții.

Ceasul Oris ideal pentru aviatori

Lumea sky-high este dominată de ceasuri care sunt create cu gândul la pasionații de aviație și la aviatorii înșiși. Producătorii brandului au creat ceasuri care evidențiază evenimente aeronautice importante, cum ar fi Oris Żwirko-Wigura, sau care facilitează zborul de zi cu zi pe cer cu Oris Big Crown ProPilot Altimeter, care dispune de un altimetru.

Ceasuri Oris pentru fiecare scafandru

Lumea acvatică este la fel de aprovizionată cu modele interesante pe care le vor aprecia în special pasionații de scufundări. Modelele mărcii se disting prin cel mai înalt nivel de rezistență la apă, un mecanism de măsurare a adâncimii de imersiune, sunt dotate cu un inel de decompresie și au un cadran ușor de citit, astfel încât ne vom putea bucura întotdeauna de o citire perfectă, indiferent de situația în care ne aflăm.

Ceasurile Oris tovarășul emoțiilor auto

Automobilismul ne însoțește în viața noastră de zi cu zi. Prin urmare, marca Oris produce modele inspirate de mărcile auto sau, mai precis, de modele specifice pe care consumatorii din întreaga lume au ajuns să le îndrăgească. Există ceasuri care aduc, de asemenea, un omagiu curselor auto sau evenimentelor auto de referință.

Oris - un angajament față de cultură

Cercul culturii este foarte apropiat de marca Oris, muzica jazz ocupând un loc special. Printre numeroasele modele ale mărcii, există unele care sunt dedicate unor vedete ale genului, precum Bob Dylan, John Coltrane sau Chet Baker. De asemenea, compania investește în numeroase evenimente de jazz, cum ar fi evenimentul polonez Jazz on the Oder.

Oris înseamnă independență în creație. Acest lucru le oferă o mare libertate și o mare libertate în construirea modelelor lor, astfel încât să își poată satisface clienții cu produse excepționale direct din fabrica lor elvețiană. Oris înseamnă, de asemenea, ceasuri create pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Produsele ies în evidență pentru că evidențiază interesele proprietarilor lor și sunt completarea perfectă pentru stiluri variate Se alătură grupului de elită al proprietarilor de ceasuri Oris. Vizitați magazinul nostru staționar sau online, unde puteți alege un model adaptat nevoilor dumneavoastră individuale.

Magazinul de ceasuri Oris din Varșovia

Descoperiți gama largă de ceasuri din magazinul nostru! Oris este doar una dintre numeroasele mărci pe care le puteți găsi aici. Plasați o comandă în magazinul nostru online sau vizitați showroom-ul nostru din Varșovia - ceasurile Oris vă așteaptă!

Distribuitor oficial Oris - Magazin autorizat - Distribuitor

Magazinul Zegarownia este un distribuitor autorizat al mărcii Oris. Vizitați magazinul nostru staționar sau magazinul online, unde puteți alege un model adaptat la nevoile dumneavoastră individuale. Găsiți ceasuri Oris la cele mai bune prețuri în Varșovia!