Dacă sunteți în căutarea a ceva unic printre ceasuri, marca Nixon va fi cea mai bună alegere. Toate ceasurile Nixon pentru femei se remarcă prin designul lor extraordinar și calitatea înaltă a manoperei - verificați și dumneavoastră!

citește pe

Ceasuri Dama Nixon

Dealer autorizat Suntem un Distribuitor Autorizat. Produsul provine de la un Distribuitor Autorizat sau de la un producător. Fiecare produs este însoțit de o garanție oficială a producătorului, de ambalajul original și de instrucțiuni.

(3)

Cele mai populare
 1. -10%
  Ceas Dama Nixon Time Teller Ceas Dama Nixon Time Teller
  Livrare gratuită 24H
  458,00 RON 412,00 RON Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 412,00 RON

  Nixon Time Teller A0451511

  Livrare gratuită 24H
 2. -35%
  Ceas Unisex Nixon Base Tide Ceas Unisex Nixon Base Tide
  Livrare gratuită 24H
  481,00 RON 312,00 RON Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 312,00 RON

  Nixon Base Tide A1104200 (A11041200)

  Livrare gratuită 24H
 3. -35%
  Ceas Dama Nixon Kensington Ceas Dama Nixon Kensington
  Livrare gratuită 24H
  779,00 RON 506,00 RON Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 506,00 RON

  Nixon Kensington A0992361

  Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

Un ceas clasic turnat în oțel inoxidabil auriu sau un model original din plastic violet? Ceasurile Nixon pentru femei reprezintă diversitate, dar și atenție la detalii. Femeile au apreciat marca Nixon pentru individualitatea sa și pentru că a adus prospețime pe piața ceasurilor. Gama extinsă Nixon include, de asemenea, ceasuri de epocă din seria Re-Run, al căror design amintește într-o oarecare măsură de ceasurile Casio emblematice. Afișajul electronic vă permite să verificați data, să setați o alarmă și un cronometru. Femeile care caută o soluție tradițională, cu puțin caracter, o vor găsi în modelul Small Kensington, format dintr-un cadran roșu și o brățară argintie.

Ceasul Nixon pentru femei - un companion pentru anii ce vor urma

Având grijă de fiecare detaliu, Nixon nu uită să se asigure că fiecare model de semnătură servește ani de zile. Pentru confecționarea plicurilor și a brățărilor se folosește oțel inoxidabil antialergenic de înaltă calitate, care nu se pătează, garantând că culoarea excepțională a ceasului va fi păstrată chiar și după mai mulți ani de utilizare. Pentru a acoperi cadranele unice, producătorii folosesc sticlă minerală, oferind o protecție eficientă împotriva oricăror zgârieturi. Ceea ce distinge marca Nixon este rezistența la apă de înaltă calitate aplicată la aproape fiecare model de ceas disponibil.