Dacă sunteți în căutarea a ceva unic printre ceasuri, marca Nixon va fi cea mai bună alegere. Toate ceasurile Nixon pentru femei se remarcă prin designul lor extraordinar și calitatea înaltă a manoperei - verificați și dumneavoastră!

citește pe

Ceasuri Damă Nixon

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Un ceas clasic turnat în oțel inoxidabil auriu sau un model original din plastic violet? Ceasurile Nixon pentru femei reprezintă diversitate, dar și atenție la detalii. Femeile au apreciat marca Nixon pentru individualitatea sa și pentru că a adus prospețime pe piața ceasurilor. Gama extinsă Nixon include, de asemenea, ceasuri de epocă din seria Re-Run, al căror design amintește într-o oarecare măsură de ceasurile Casio emblematice. Afișajul electronic vă permite să verificați data, să setați o alarmă și un cronometru. Femeile care caută o soluție tradițională, cu puțin caracter, o vor găsi în modelul Small Kensington, format dintr-un cadran roșu și o brățară argintie.

Ceasul Nixon pentru femei - un companion pentru anii ce vor urma

Având grijă de fiecare detaliu, Nixon nu uită să se asigure că fiecare model de semnătură servește ani de zile. Pentru confecționarea plicurilor și a brățărilor se folosește oțel inoxidabil antialergenic de înaltă calitate, care nu se pătează, garantând că culoarea excepțională a ceasului va fi păstrată chiar și după mai mulți ani de utilizare. Pentru a acoperi cadranele unice, producătorii folosesc sticlă minerală, oferind o protecție eficientă împotriva oricăror zgârieturi. Ceea ce distinge marca Nixon este rezistența la apă de înaltă calitate aplicată la aproape fiecare model de ceas disponibil.