Marca de ceasuri Nixon a fost creată ca răspuns la cererea de ceasuri la modă, casual, cu un caracter dinamic. De la înființarea sa, în 1997, a reușit să pătrundă pe cele mai importante piețe de ceasuri și aproape să le domine în domeniul ceasurilor de zi cu zi. Indiferent de scop, însă, ceasurile Nixon se numără printre cele mai importante mărci de ceasuri din lume, oferind o funcționare de înaltă calitate și un aspect deosebit.

citește pe

Ceasuri Nixon

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Nixon este o raritate pe piața orologeră. Producătorii își pun tot sufletul în crearea unor modele originale cu un fler cu adevărat californian. Conceptul și stilul distinctiv al mărcii provin din istoria sa interesantă. În 1997, unul dintre creatorii mărcii, Chad DiNenn, a văzut o lipsă pe piața ceasurilor. Pe lângă modelele clasice și elegante, lipseau ceasurile cu un design mai puțin formal. DiNenn s-a asociat cu colegul său Andy Laats și împreună au creat compania Nixon. Ambii lucraseră în industria sportului, așa că aveau contactele necesare pentru a distribui rapid ceasurile. Modelele de ceasuri Nixon sunt caracterizate de un adevărat neconvenționalism și se adresează tuturor oamenilor creativi.

Istoria mărcii Nixon

Compania Nixon a fost fondată în 1997 în micul oraș californian Encinitas. Unul dintre fondatori, Chad DiNenna, în căutarea unui ceas pentru el însuși și fiind incomodat de alegerea de pe piața americană, împreună cu colegul său Andy Laats, a creat marca Nixon. Datorită activității anterioare a lui Laats în industria sportului, au reușit să obțină rapid contacte pentru a facilita distribuția în magazine, iar experiența combinată a fondatorilor le-a permis să creeze o companie prosperă. Primul catalog lansat a inclus șapte modele de ceasuri, iar distribuția s-a făcut în principal către magazinele mici de articole sportive. Creșterea rapidă a făcut ca primul showroom din Europa să fie înființat încă din anul 2000. În 2005, existau deja mai mult de 90 de modele oferite și 60 de angajați.

Ceasurile Nixon - sinonime cu dezvoltarea

Gândiți, creați, construiți, repetați. Acestea sunt cuvintele cheie care conduc compania. Care permit o astfel de creștere dinamică. Un stil unic și inconfundabil, nou și unic. În cei peste 15 ani de existență, Nixon a cucerit milioane de inimi în întreaga lume.

Compania organizează de ani de zile evenimente sportive: unul dintre ele este Nixon Surf Challenge. Inițial, prietenii și colegii companiei s-au întâlnit pentru a bate valurile ocazional, dar popularitatea în creștere exponențială a făcut ca această competiție să devină oficială. Spre deosebire de turneele clasice, care provoacă mult stres, Nixon Surf Challenge este despre distracție și despre a practica împreună sportul preferat. Din anul 2000, evenimentul organizat în largul coastei spaniole, la San Sebastian, a fost, de asemenea, susținut. Plajele naturale combinate cu priveliștile frumoase au făcut din această locație un punct de întâlnire preferat al surferilor. Pentru cea de-a zecea aniversare, competiția a fost mutată în mod excepțional în Norvegia, în arhipelagul Lotofy.

Alegeți un stil de viață activ cu un ceas Nixon!

Marca Nixon nu se referă doar la ceasuri sau îmbrăcăminte. Este, în primul rând, un stil de viață. Promovarea activității, concursurile comune, bazate mai degrabă pe distracție decât pe competiție, sunt principalele caracteristici de încurajare a fanilor mărcii să se bucure de un stil de viață sportiv. Un sentiment de unicitate, fiind în același timp membru al unei comunități de fani ai mărcii. Și există motive pentru a fi fan! Cu o gamă întreagă de colecții diferite, marca Nixon a reușit să satisfacă orice iubitor de ceasuri. Producătorul oferă atât ceasuri electronice, cum ar fi senzaționalul Nixon Base, cu designul său futurist, cât și ceasuri clasice analogice, cum ar fi excelenta colecție Nixon Kensington, cu un design minimalist, dar caracterizat de strălucirea distinctivă și uniformă a oțelului inoxidabil. Una dintre cele mai interesante serii este, bineînțeles, seria Nixon Time Teller Star Wars, caracterizată prin referințe la saga cultă Star Wars - atât în ceea ce privește culorile, cât și asemănarea, printre altele, cu personajele care apar în filme, a căror imagine este gravată pe spatele carcasei. Seria Time Teller este concepută atât pentru adulți, cât și pentru purtătorii mai tineri, care au nevoie de un ceas la fel de dinamic ca ei înșiși - de aici și numeroasele variații de culoare ale acestei colecții, adesea contrastante între ele.

Printre ceasurile Nixon se numără și interesanta serie Diplomat SS, care încorporează o mișcare precisă cu cuarț de fabricație elvețiană. Aceasta oferă o garanție de fiabilitate, în timp ce designul neobișnuit permite combinarea acestui ceas cu stiluri formale, ceea ce face din acest ceas alegerea ideală pentru oricine caută un ceas pentru orice ocazie.

Magazin de ceasuri Nixon în Varșovia

Alegeți ceasuri Nixon de calitate de producție americană! Magazinul de ceasuri este locul în care le veți găsi - precizia înaltă și aspectul deosebit, rezultat din designul dinamic, sunt cheia succesului mărcii. Dacă și dumneavoastră sunteți condus de dinamică și mișcare constantă, alegeți ceasurile Nixon - Varșovia este orașul în care veți găsi magazinul nostru.

Retailer oficial Nixon - Magazin autorizat - Distribuitor.

Magazinul nostru staționar autorizat și magazinul nostru online dispune de ceasuri de calitate superioară din distribuția oficială. Numai în magazinul nostru împreună cu ceasul veți primi un card de garanție, precum și servicii profesionale. Asigurăm o expediere rapidă și sigură.