Reeditare sau ceas militar-elegant? Yema 500 Superman Dato și Urban Field au fost anunțate

Știri

Reeditare sau ceas militar-elegant? Yema 500 Superman Dato și Urban Field au fost anunțate

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

02 iunie 2023

Standardul ridicat al ceasurilor nu este doar Swiss Made. Manufactura franceză Yema, care produce ceasuri din 1948, se bazează pe experiența sa. Aceasta a anunțat două colecții puternice, inclusiv una care este o reeditare a unui scufundător iconic din anii 1960. Pentru oricine apreciază șic-ul franțuzesc, aceste colecții vor fi întruchiparea frumuseții, a preciziei și a standardului.

  • Reeditarea sub forma modelului Yema Superman 500 Dato este un design îmbunătățit. Îmbunătățirile tehnice permit scufundări profesionale.
  • Marca a anunțat un ceas militar-armat în colecția Yema Urban Field.
  • Superman este un mers asigurat de un calibru de manufactură, în timp ce Urban Field se bazează pe elvețianul Selita.
  • Pentru mai multe informații despre aceste ceasuri, vizitați blogul nostru

Popularitatea reeditărilor este în creștere. Mărcile care se întorc la anii 60-70.

În industria ceasurilor, manufacturile cu cel puțin o jumătate de secol de tradiție sunt dornice să se bazeze pe moștenirea lor, ceea ce este bine reflectat, de exemplu, de reeditările care apar, Recent, acest lucru a fost făcut, printre alții, de Yema s-a alăturat rândurilor în acest an, oferind ceasul Superman 500 Dato, care se bazează pe un scafandru din anii '60. Interesant, aceasta nu este prima ediție nouă, ci următoarea, care este cea mai perfectă versiune în acest moment. Vor fi disponibile două referințe Yema YSUP23A39-BMS și Yema YSUP23A39-ZMS.

Yema Superman 500 Dato ceas schiță de ceas

Yema Superman 500 Dato - ce este nou?

Calibrul fabricat de YEMA2000 este rezistent la apă până la 500 de metri, ceea ce am putut vedea în colecția Yema Superman 500 Destro YSUP22LHD39-CA62S. Modelul Superman actualizat prezintă o arhitectură de ceas modernizată și îmbunătățiri tehnice care poziționează modelul ca fiind ceasul francez de ultimă generație pentru scafandrii profesioniști. Acesta dispune de o coroană protejată, precum și de o sticlă dublă de safir de 2,60 mm grosime. Preluând exemplul modelelor de bază, designerii au echipat ceasul cu o secundară care se termină într-o formă distinctivă - este exact aceeași ca la modelele Superman din anii 1960-70. Purtătorul ceasului primește astfel o adevărată capodoperă care evoluează odată cu progresul timpului. Mișcarea manufacturată oferă o precizie de +/- 10 secunde pe zi. Aceasta este o colecție unică a pasionaților francezi de ceasuri, care va fi disponibilă în Watch Shop în iunie/iulie. Alegeți dintre cele două dimensiuni ale plicurilor de 39 mm și 41 mm, precum și o variantă pe curea de cauciuc sau brățară de oțel.

Yema Superman 500 Dato ceas YSUP23A39-BMS

Yema Urban Field - anunțarea următoarei colecții

Manufactura franceză a anunțat încă o noutate, și anume colecția Yema Urban Field, al cărei design este inspirat de ceasurile militare. Forma în sine a fost modernizată, făcându-le ceasuri de costum. Mișcarea este acționată de calibrul SW210-1b de la Sellita, în finisaj Elaboré. În acest moment, au fost produse doar 300 de bucăți, dar o altă ediție limitată Yema Urban Field este planificată pentru luna august.

Ceas Yema Urban Field cu cadran șampanie


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.