Inventic

Inventic

Inventic

Design elvețian excepțional și cele mai bune materiale. Faceți cunoștință cu ceasurile Inventic!

04 ianuarie 2023
Inventic este o marcă elvețiană fondată în urmă cu aproape 100 de ani. Până în anii 1970, ceasurile Inventic au fost produse ca una dintre colecțiile de ceasuri Atlantic. În 2022, marca Inventic a revenit pe piață ca marcă autonomă. Vezi ce are de oferit!

Până în anii 1970, ceasurile Inventic au fost produse ca una dintre colecțiile de ceasuri Atlantic. Acum este o macros separată, pe care o puteți obține în magazinul nostru. Aflați mai multe despre brand pe blogul oficial Tissot la eCeasuri.ro.

Blog despre ceasurile Inventic - trivia, recenzii, știri

Relații din lumea brandului Inventic, recenzii și teste de ceasuri. Veți găsi toate acestea pe blogul oficial al ceasurilor Inventic în magazinul nostru. Aflați mai multe despre noul brand al industriei orologiere și alegeți ceasurile Inventic!

Originea Inventic datează din 1915, dar abia din 2022 este o fabrică autonomă. De ce merită să vă îndreptați în special către ceasurile Inventic? Acestea și multe alte fapte interesante pot fi găsite pe blogul nostru oficial.

Vezi și: Ceasuri Inventic

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }