792541 Cutie Intors Ceasuri Wolf British Racing Wolf British Racing

23.950,00 Lei
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare

Detalii Wolf 792541

Wolf British Racing 792541 este un dispozitiv care are spațiu pentru opt ceasuri. Pentru fabricarea sa a fost folosită piele vegană verde, astfel încât modelul completează perfect orice decor. Culoarea sa este o trimitere la mașinile de curse britanice istorice de la începutul secolului XX. Produsul dispune de un program bidirecțional (dreapta/stânga), de 300 până la 1.200 de rotații TPD (pe zi) și de un sistem de blocare patentat care asigură că ceasul se potrivește bine în tamburul dispozitivului. Aparatul este alimentat cu curent alternativ și este, de asemenea, acoperit de o garanție de doi ani din partea producătorului.

Ce se află în cutie?

  • Garanție de 2 ani valabilă în Polonia, oferită de distribuitorul polonez Wolf
  • Ambalaj de marcă Wolf
  • Sursă de alimentare

Mai multe informații Wolf 792541

Brand Wolf
Garanție 2 ani
Cutie intors ceasuri automatice - număr de ceasuri 8 ceasuri
Programe de cutie intors ceasuri automatice Dreapta/stânga (în ambele sensuri)
Număr de rotații 300 do 1200 TPD (obrotów dziennie)
Funcții Reglarea rotației, LCD displej
Dimensiuni 52,07 x 16,51 x 35,56 cm
Material Piele
Model 792541

Recenzii despre Wolf British Racing 792541

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere


var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }