792241 Cutie Intors Ceasuri Wolf British Racing Wolf British Racing

În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare

Detalii Wolf 792241

Wolf British Racing 792241 este un rotativ de lux cu spațiu pentru două ceasuri, cu un compartiment capitonat din două piese, un compartiment deschis și o husă de călătorie. Este confecționat din piele vegană într-o nuanță de verde închis British Racing. Modelul dispune de programe dreapta/stânga și cu două direcții. Numărul de rotații zilnice poate fi ajustat între 300-1200 TPD și poate fi activată și o întârziere de pornire de 10 secunde. Aparatul are un afișaj LCD și opțiunea de a seta rezerva de mers între 6 și 72 de ore, în trepte de 6 ore. Echipamentul numără numărul exact de rotații. Un sistem de blocare patentat încorporează ceasul în tamburul rotativ, asigurând o fixare sigură. Un capac de sticlă care se poate bloca și o încuietoare cu cheie sunt caracteristicile sale suplimentare. Garanția producătorului este de 2 ani.

Ce se află în cutie?

  • Garanție de 2 ani valabilă în Polonia, oferită de distribuitorul polonez Wolf
  • Ambalaj de marcă Wolf
  • Sursă de alimentare

Mai multe informații Wolf 792241

Brand Wolf
Garanție 2 ani
Cutie intors ceasuri automatice - număr de ceasuri 2 ceasuri
Programe de cutie intors ceasuri automatice Dreapta/stânga (în ambele sensuri)
Număr de rotații 300-1200 TPD (obrotów dziennie)
Funcții Reglarea rotației, LCD displej, Programe încorporate
Dimensiuni 33,66 x 19,69 x 24,77 cm
Material Piele
Model 792241
EAN 98152745443

Recenzii despre Wolf British Racing 792241

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere


var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }