TRIWA este o marcă tânără care cucerește inimile clienților și recunoașterea ceasornicarilor. Înființată în 2007, TRIWA înseamnă "Transforming in the Industry of Watches", ceea ce se traduce prin "Transformarea industriei orologiere". Este suficient să aruncați o privire la modelele oferite de producătorul suedez pentru a înțelege de ce această marcă inovatoare a schimbat modul în care ne gândim la ceasuri.

citește pe

Ceasuri Triwa

(4)

Cele mai populare
 1. -70%
  Ceas Dama Triwa Ebony Svalan Ceas Dama Triwa Ebony Svalan
  Livrare gratuită 24H
  964,00 RON 288,00 RON

  Triwa Ebony Svalan SVST103-MS121212

  Livrare gratuită 24H
 2. -70%
  Ceas Dama Triwa Hu34L Humanium Ceas Dama Triwa Hu34L Humanium
  Livrare gratuită 24H
  1.258,00 RON 376,00 RON

  Triwa Hu34L Humanium Hu34L-SC010612

  Livrare gratuită 24H
 3. -70%
  Ceas Unisex Triwa Nordic Falken Ceas Unisex Triwa Nordic Falken
  Livrare gratuită 24H
  964,00 RON 288,00 RON

  Triwa Nordic Falken FAST126-ME021212

  Livrare gratuită 24H
 4. -70%
  Ceas Unisex Triwa Bronze Gun Falken Ceas Unisex Triwa Bronze Gun Falken
  Livrare gratuită 24H
  964,00 RON 288,00 RON

  Triwa Bronze Gun Falken FAST125-ME023412

  Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

Ceasurile Triwa reprezintă combinația perfectă între calitate și preț. Acest producător excepțional are grijă de clienții săi din toate punctele de vedere. Creează modele atemporale, bine garnisite, care sunt în același timp foarte accesibile. Explorați acum gama largă de ceasuri Triwa.

Triwa - o nouă privire asupra designului

Proiectate în Stockholm, mici opere de artă care se potrivesc la încheietura mâinii - acestea sunt ceasurile TRIWA. Modelele din gama extinsă a producătorului sunt caracterizate de un design unic, de la cadran și mâini până la curele și brățări. Ceasurile TRIWA sunt o nouă abordare a designului de ceasuri care stabilește tendințe. Stilul unic al cadranelor colorate atrage toate privirile, dar fanii clasicului alb, argintiu sau negru vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei. Combinația unică de curele sau brățări din piele cu plicuri nu lasă nicio îndoială - aceasta este o calitate nouă care poate fi invidiată de producătorii care sunt pe piață de mult mai mult timp.

Funcționalitate atemporală pentru ceasurile Triwa

Ce este în trend în acest sezon? TRIWA nu urmărește tendințele modei, ci stabilește direcția în care se îndreaptă. Datorită unei astfel de combinații perfecte de design și fiabilitate, ceasurile producătorului suedez se bucură de popularitate și încredere în rândul clienților. Manopera de calitate superioară și utilizarea unor materiale precum oțelul inoxidabil și pielea asigură că ceasul nu numai că arată foarte bine, dar este și plăcut de purtat.

Stilul brandului Triwa - eleganță de zi cu zi

Ceasurile TRIWA sunt o combinație excelentă de stiluri casual și smart casual. Prin urmare, sunt potrivite pentru orice situație și pot fi purtate atât cu un sacou, cât și cu o ținută de zi cu zi.

Toate ceasurile TRIWA sunt însoțite de o garanție de doi ani din partea producătorului, care este, de asemenea, un certificat de autenticitate. Zegarownia.pl vinde numai ceasuri originale în ambalaje originale. Ceasurile provin din distribuția poloneză.

Magazinul de ceasuri Triwa din Varșovia

Triwa sunt ceasuri minimaliste, dar atemporale. Intrați în papetăria noastră sau în magazinul online și deveniți proprietarul unor produse exclusive Triwa. În Varșovia, veți găsi ceasuri de marcă la cele mai bune prețuri.

Retailer oficial Triwa - Magazin autorizat - Distribuitor

Popularitatea ceasurilor Triwa provine din încrederea producătorului - o încredere care este menținută prin intermediul unei distribuții profesionale și autorizate. Așadar, alegeți acum un ceas Triwa original în magazinul nostru online sau în magazinul nostru de papetărie.