Salvatore Ferragamo este un brand italian care datează din 1923 și are sediul în pitoreasca Florența. Salvatore Ferragamo este specializat în fabricarea de accesorii exclusive, articole din piele, îmbrăcăminte și, din 1960, ceasuri elvețiene.

citește pe

Ceasuri Salvatore Ferragamo

(10)

Cele mai populare
Cele mai populare

Ceasurile cu logo-ul Salvatore Ferragamo nu sunt doar frumoase și unice, ci sunt caracterizate de o măiestrie de precizie, de adevărata artă italiană și de individualitatea încapsulată în fiecare model. Brandul se concentrează ca fiecare ceas cu logo-ul său să completeze atât ținutele feminine, cât și pe cele masculine. Ceasurile brandului se adresează celor care sunt îndrăzneți, care apreciază noutatea și soluțiile îndrăznețe.

Ceasul Salvatore Ferragamo - pentru dragostea detaliilor

Brandul Salvatore Ferragamo are grijă chiar și de cele mai mici detalii, astfel că folosește oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, căruia îi conferă cele mai diverse culori. Frumoasele cadrane sunt protejate de foarte apreciatul cristal de safir, care se caracterizează printr-o rezistență sporită la zgârieturi. Printre oferta largă găsim modele pe brățări de oțel, dar și curele din piele, astfel încât fiecare are șansa de a găsi un model care să se potrivească preferințelor individuale.

Ceasurile Salvatore Ferragamo - un brand fără frontiere

Odată cu moartea fondatorului companiei, conducerea a fost preluată de soția sa, Wanda, care a implementat o serie de schimbări. Ea a extins gama pentru a include parfumuri, noi linii de îmbrăcăminte și a introdus, de asemenea, o colecție de ceasuri neobișnuite. Mulțumită ei, au fost lansate pe piață modele remarcabile, de la care este greu să-ți iei ochii. Combinațiile de culori excepționale, neconvenționale, plicurile interesante sau ornamentele de pe cadran fac din fiecare ceas Salvatore Ferragamo o mică operă de artă. Măiestria brandului este apreciată atât de bărbații, cât și de doamnele și domnișoarele din întreaga lume.

Salvatore Ferragamo - ceasuri cu șic de bijuterie

Ceasurile Salvatore Ferragamo nu sunt menite doar să țină timpul, ci și să fie decorative și chiar să înlocuiască bijuteriile. Brățările unice cu ochiuri mai mari de plasă sau brățările minimaliste cu cercei împodobesc frumos încheietura mâinii, făcând inutile bijuteriile. Fiecare model în parte este un punct forte atât al stilului casual, cât și al celui elegant.

Magazinul de ceasuri Salvatore Ferragamo din Varșovia

Fiecare model din colecția Salvatore Ferragamo este o mostră de măiestrie și design original italian. Vizitați magazinul nostru online sau magazinul de ceasuri Salvatore Ferragamo din Varșovia și achiziționați ceasul dumneavoastră unic.

Revânzător oficial Salvatore Ferragamo - Magazin autorizat - Distribuitor.

Toate ceasurile din oferta noastră provin din distribuția oficială. La Zegarownia găsiți o gamă largă de ceasuri Salvatore Ferragamo. Vizitați atât magazinul nostru staționar, cât și cel online. Accentuați-vă stilul extraordinar cu un ceas cu sigla Salvatore Ferragamo.