Marca americană de renume mondial Nautica a fost fondată în 1983 de un american de origine chineză, David Chu. Încă de la început, ceasurile pe care le-a oferit au fost făcute pentru oamenii care își asociază viața cu apa. Prin urmare, ele au fost și sunt încă populare printre scafandri, marinari și surferi. Consultați acum gama celor mai bine aprovizionate ceasuri Nautica pentru femei și petreceți timp fiind activi!

citește pe

Ceasuri Dama Nautica

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Adaptarea la mediul neobișnuit al apei i-a obligat pe creatori să rafineze modelele oferite. Ceasurile de la Nautici sunt, prin urmare, mai presus de toate, impermeabile. În plus, seria destinată pasionaților de scufundări poate rezista chiar și la presiuni foarte mari, indispensabile atunci când se coboară la adâncimi considerabile. Nu se lasă intimidate de praf, noroi sau nisip. De asemenea, acestea sunt foarte rezistente la deteriorări mecanice, iar materialele de înaltă calitate utilizate la fabricarea lor le fac fiabile și capabile să funcționeze nestingherite timp de ani de zile. Diferitele game pot fi de natură sportivă sau ceva mai cotidiană. În plus față de avantajele menționate mai sus, cele sportive au și elemente reflectorizante pe cadran și pe mâini. Datorită acestora, este ușor să verificați ora chiar și în întuneric sau în condiții meteorologice nefavorabile. Pe lângă indicarea orei curente, acestea au o serie întreagă de alte funcții utile, inclusiv includerea unui barometru.

Secretul popularității ceasurilor pentru femei Nautica

Deși ceasurile de damă semnate Nautica sunt asociate în principal cu iubitorii de experiențe extreme, aceasta nu este singura ofertă pentru clienții pretențioși. Compania a pregătit o linie extrem de interesantă dedicată tuturor femeilor. Acestea sunt mult mai subtile și sunt păstrate în stilul eleganței clasice decât modelele pentru bărbați. Principala diferență este dimensiunea. Femeile au mâini mai subțiri și mai delicate decât bărbații, așa că ceasurile lor trebuie să fie mult mai mici. De asemenea, cele mai multe doamne se simt inconfortabil cu brățări grele la încheietura mâinii, optând pentru o alternativă mai ușoară. Designerii de la Nautici sunt conștienți de aceste regularități. Ca urmare, modelele pe care le-au pregătit pentru femei sunt foarte simple, versatile și o laudă a eleganței atemporale.

De ce iubesc femeile ceasurile Nautica?

Linia pentru femei se bazează pe o paletă clasică de culori. Culorile dominante aici sunt albul și negrul, îmbogățite cu accente prețioase de aur. Cu toate acestea, femeile care nu sunt dornice să se îmbrace în aur pot opta pentru ceasuri cu un finisaj argintiu fin. Oricare ar fi opțiunea pe care o alegeți, puteți fi siguri că ceasul va fi realizat cu mare precizie și respect pentru detalii. Cadranele clare vă permit să verificați ora dintr-o privire, în timp ce curelele subțiri și confortabile pe care sunt așezate sunt o garanție a confortului de zi cu zi.

Ceasuri Nautica pentru femei - calitate la cel mai bun preț.

Clienții care decid să achiziționeze orice model propus de compania americană Nautica pot conta pe faptul că banii lor sunt investiți cu înțelepciune. Fiecare dintre ceasurile pe care le oferim este vândut în ambalajul original și cu instrucțiuni convenabile. În plus, produsele au o perioadă de garanție de mai mulți ani.