Ceasornicăria elvețiană i-a încântat întotdeauna chiar și pe cei mai exigenți fani ai acestei arte. Marca Movado exemplifică excelența în proiectarea și fabricarea mecanismelor ceasurilor, precum și un design frumos. Mai presus de toate, ceasurile acestei companii sunt un deliciu pentru fanii ceasurilor care vor fi bijuterii pentru proprietarii lor. Acestea sunt atemporale, elegante și șic. Popularitatea modelelor mărcii confirmă calitatea constantă a acesteia, care durează de mai bine de 100 de ani.

citește pe

Ceasuri Movado

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Mărcile de ceasuri cu rădăcini elvețiene impresionează continuu prin designuri inovatoare și prin realizarea unor modele de ceasuri din ce în ce mai plăcute din punct de vedere estetic. Ce este surprinzător la marca Movado? În primul rând, înainte de toate, dragostea incontestabilă pentru bijuterii și minimalism. În al doilea rând, designul modern într-un cadru clasic. În al treilea rând, calitatea înaltă, pe care compania nu a schimbat-o de-a lungul anilor.

Începuturile faimei mari a ceasurilor Movado

Ceasurile Movado au început în 1881 în La Chaux-de-Fonds, Elveția. Inițial o mică manufactură, aceasta a evoluat ulterior într-o companie uriașă, parte a grupului Movado, care reunea mai multe mărci importante de ceasuri. Marca a fost creată de Léopold Achille Isidore Ditesheim sub numele de LAI Ditescheim & Freres SA și redenumită Movado în 1905, ceea ce înseamnă "veșnic în mișcare" în esperanto. Numele nu ar fi putut fi mai potrivit - ceasurile Movado se numără printre cele mai avansate ceasuri în ceea ce privește precizia afișării timpului. după revoluția cuarțului, mărcile elvețiene au fost în pragul falimentului sau au fost absorbite de alte manufacturi mai mari, care au adăugat modele cu mișcare de cuarț în gama lor. Între timp, Movado a devenit o companie separată, iar ceasurile Movado au devenit produsul emblematic al unui consorțiu mai mare bazat pe acest brand elvețian. Aceasta a fost creată de Gedalio Grinberg, un ceasornicar cubanez care a fugit în SUA în anii 1960 pentru a scăpa de regimul comunist al lui Fidel Castro. El a decis că, deși compania va avea sediul în SUA, ceasurile în sine ar trebui să fie fabricate în Elveția.

Ce distinge ceasurile Movado?

Toate modelele de ceasuri Movado sunt combinații subtile de design minimalist, cu o strălucire asemănătoare cu cea a bijuteriilor și o compoziție unică de cadran închis și un plic argintiu sau auriu. Accentul pus pe oțel și culori contrastante a devenit un semn distinctiv al ceasurilor Movado - contrastul culorilor, modernitatea cu tradiția și calitatea înaltă cu prețul scăzut este ceea ce caracterizează aceste ceasuri. comandați acum unul dintre ceasurile Movado și nu așteptați ca cineva să vă calce în picioare - alegeți astăzi și verificați singuri calitatea înaltă și designul lor exclusivist!

Distribuitor oficial Movado - Magazin autorizat - Distribuitor

Atunci când cumpărați un ceas Movado din magazinul nostru, primiți un produs de la o distribuție legală și autorizată. Aceasta este o garanție a originalității și a clasei înalte a fiecărui produs.

Magazin de ceasuri Movado în Varșovia

Movado este sinonim cu stilul incontestabil și produsele de calitate. Nu așteptați ca cineva să vă calce în picioare și alegeți modelul de vis de la acest brand. Vizitați magazinul nostru sau site-ul Zegarownia.pl astăzi și verificați ceasurile Movado. Veți găsi ceasuri de acest brand în Varșovia la cele mai bune prețuri.