Ceasurile inteligente Michael Kors Access sunt alegerea de bază pentru orice femeie care este atașată de stilul bijuteriei, dar care dorește, de asemenea, să aibă acces la o tehnologie avansată. Cu o mare diversitate de funcții și o gamă largă de opțiuni de stil, ceasurile inteligente Michael Kors Access sunt cea mai bună alegere pentru oricine caută o combinație de stil de designer și tehnologie avansată.

citește pe

Ceasuri Michael Kors Access

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Ceasurile de înaltă tehnologie devin din ce în ce mai populare - așa că nu este de mirare că a fost creată o a patra generație. Marca Michael Kors Access combină cu brio funcții îmbunătățite, cum ar fi plata cu ceasul datorită aplicației Google Pay sau un modul bluetooth îmbunătățit, care permite o conexiune mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere energetic cu telefonul.

Michael Kors, cunoscut anterior pe piața de ceasuri ca designer de ceasuri elegante și la modă, a decis să creeze o colecție complet nouă - dispozitive inteligente de modă. Mai mult, Michael Kors, care până acum a produs doar ceasuri pentru femei, a decis să își surprindă publicul și cu piese pentru bărbați.

Ceasuri inteligente MK Access pentru bărbați și femei

Ceasurile inteligente ale companiei americane sunt în principal două colecții - MK Access Bradshaw pentru femei și MK Access Dylan dedicat bărbaților. Ambele tipuri de ceasuri funcționează pe software-ul Wear OS, conectându-se fără probleme prin Bluetooth la telefoanele Android și iOS. Astfel, ceasul vă va informa cu privire la mesajele și notificările primite de pe rețelele de socializare, vă permite să vă gestionați de la distanță biblioteca muzicală și vă oferă control complet asupra funcțiilor ceasului inteligent de pe telefon. O gamă largă de teme vă oferă posibilitatea de a personaliza aspectul afișajului ceasului, în timp ce ceasurile Bradshaw și Dylan pot fi folosite ca dispozitive de urmărire a stării de fitness datorită accelerometrului încorporat. Singura diferență între ceasurile pentru bărbați și cele pentru femei este materialul carcasei și al curelei; în timp ce modelele pentru doamne sunt realizate din oțel inoxidabil hipoalergenic, adesea decorate cu cristale, ceasurile pentru bărbați sunt realizate din plastic confortabil și mai "sportiv".

Caracteristici inovatoare în ceasurile inteligente Michael Kors Access

Cu toate acestea, toate ceasurile inteligente din a patra generație se disting prin caracteristici extrem de utile. Esențială este introducerea noului sistem de operare Wear OS, care permite utilizarea comenzilor vocale pentru a controla smartwatch-ul, ceea ce face mult mai ușoară operarea funcțiilor sale, cum ar fi schimbarea melodiilor în timpul unei melodii. Da, smartwatch-urile MK Access pot face și ele acest lucru! În plus, acestea permit plata cu ajutorul ceasului, ceea ce, combinat cu aplicația Google Pay, reprezintă o modalitate extrem de rapidă și simplă de a efectua plăți fără contact. În plus, ceasurile Michael Kors Access din a patra generație au încorporat și un senzor de ritm cardiac, ceea ce vă permite să vă monitorizați cu precizie pulsul și să vă urmăriți progresul în materie de fitness. Cu un modul GPS încorporat, va fi și mai ușor să vă localizați.

Toate dispozitivele MK Access disponibile la Eceasuri.ro sunt însoțite de un certificat de originalitate și de o cutie dedicată. De asemenea, acestea au o garanție de doi ani din partea producătorului.

Magazin oficial Michael Kors Access Retailer - Magazin autorizat - Distribuitor

Magazinul Eceasuri oferă ceasuri de calitate superioară furnizate de distribuitorul oficial al mărcii Michael Kors Access. Modelele sunt disponibile online. Pentru achizițiile online, asigurăm transport rapid.