Fila este un brand bine cunoscut nu numai în cercurile sportive, ci și în rândul pasionaților de modă. Modelele atemporale, care combină designul streetwear și funcționalitatea practică, sunt pe placul tuturor celor cărora le place să iasă în evidență în mulțime. În gama Fila, veți găsi 4 colecții de ceasuri care au fost concepute pentru diferite scopuri. Se vor împlini ca partener de antrenament, vor fi o completare interesantă a stilului și, de asemenea, îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să învețe punctualitatea.

citește pe

Ceasuri Fila

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Brandul Fila este unul dintre acei producători care nu doar creează serii după serii de ceasuri, ci prin intermediul lor caută să își contamineze utilizatorii cu propria pasiune și stil de viață. Ținând cont de o varietate de activități, marca lucrează activ pentru a îmbunătăți condiția fizică a utilizatorilor săi, oferindu-le echipamente de înaltă calitate care să îi ajute să obțină noi performanțe sportive.

Originile mărcii italiene Fila

Fila a fost fondată în 1911, pe partea italiană a Alpilor. Încă de la început, filozofia sa a oscilat în jurul sportului și al activității, deoarece primele sale modele au fost haine și echipamente pentru alpiniști. Foarte repede, brandul a câștigat recunoaștere în întreaga Italie și apoi și-a dus produsele în restul Europei și, în curând, în restul lumii. În 1968, marca a început să colaboreze și cu popularul designer Enrico Frachey, care a creat alte colecții de îmbrăcăminte atât pentru alpiniști, cât și pentru jucătorii de tenis - acestea din urmă s-au dezvoltat în anii următori și mulți câștigători ai numeroaselor turnee prestigioase au câștigat folosind îmbrăcăminte Fila.

Ceasuri Fila - modele care să se potrivească nevoilor dumneavoastră

Brandul Fila a început să producă și accesorii - primele lansate au fost ceasurile, care, la fel ca și îmbrăcămintea sportivă a brandului, reprezintă pasiunea și angajamentul cu care compania abordează orice activitate fizică. De aici rezultă nu mai puțin de patru serii de ceasuri, care sunt concepute pentru o varietate de scopuri. Prima este FilaSmart, o linie de brățări inteligente cu un tracker de fitness. A doua este Filactive, o colecție cu un design dinamic, ideală pentru iubitorii de emoții sportive și de activități active. Cea de-a treia este seria Filakids - o linie de ceasuri simple pentru copii. Ultima serie este Filastyle, care se distinge prin caracterul său streeatwear și reprezintă alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri.

Dacă sunteți în căutarea unor ceasuri sportive de top, marca Fila este pentru dumneavoastră - pariați pe activitatea fizică și alegeți un design sportiv unic!

Distribuitor oficial Fila - Magazin autorizat - Distribuitor

Ceasurile Fila pe care le oferim provin de la un distribuitor autorizat care le procură direct de la producător - o garanție de originalitate 100% pentru aceste ceasuri. Alegeți modele exclusiv de la distribuitorii autorizați.

Ceasuri Fila în Varșovia

Vedeți ce altceva are de oferit marca Fila. Magazinul din Varșovia vă oferă un sortiment larg și o multitudine de modele, astfel încât să puteți găsi un ceas care să vă satisfacă toate așteptările. Magazinul nostru de ceasuri Fila din Varșovia este cea mai bună alegere - nu așteptați și vizitați-ne la Aleja Wincentego Witosa 31.