Doxa este în prezent una dintre cele mai cunoscute mărci de ceasuri din Polonia. Produsele sale sunt asociate pe scară largă cu prestigiul, designul modern și fiabilitatea. Doxa oferă nu numai ceasuri elegante pentru femei și bărbați, ci și ceasuri specializate pentru scufundări cu mecanisme avansate.

Ceasurile Doxa pentru femei - o alegere de lux pentru fiecare femeie

Ceasurile Doxa pentru femei pe care le prezentăm în această categorie a magazinului nostru sunt modele din mai multe colecții populare la nivel mondial. Dintre acestea, ceasurile Doxa Slim atrag atenția în mod special, datorită aspectului lor neobișnuit. Datorită utilizării mecanismelor moderne, a fost posibil să se obțină un plic extrem de subțire. Acest lucru nu este numai plăcut din punct de vedere estetic, ci și de importanță practică - ceasurile din această serie nu denaturează manșetele unei cămăși sau bluze. Ceasurile Doxa Slim pentru femei se disting, de asemenea, prin cadranele în stil simplu, minimalist, cu cronometre la ora 6.

Ceasuri clasice Doxa Tradition pentru femei

Fanii modelelor clasice ar trebui să fie atenți la ceasurile de damă Doxa Tradition, disponibile în mai multe versiuni în magazinul nostru. Acestea sunt ceasuri subtile, lucrate cu precizie, cu brățări din oțel inoxidabil sau curele din piele naturală. Clienții pot alege între ceasuri cu cadrane negre, aurii, albe sau argintii. Timpul este măsurat în ceas prin mecanisme de cuarț de înaltă calitate, fabricate în Elveția.

Alegeți un ceas de lux Doxa Royal Roman

Doamnele care acordă o mare atenție detaliilor vor aprecia cu siguranță ceasurile de damă Doxa Royal Roman. La prima vedere, ceasurile din această colecție nu se deosebesc de alte modele clasice, dar când te uiți mai atent, atenția este atrasă de designul neobișnuit al cadranului. Elementele decorative ale cadranului sunt, de asemenea, cifrele romane mari care denotă orele 3, 6 9 și 12. Ceasurile Roxa Royal Roman sunt echipate cu mecanisme elvețiene de cuarț de clasă superioară de la Ronda. Clienții noștri pot alege dintre mai multe tipuri de ceasuri din această serie, cu curele din piele sau brățări din oțel inoxidabil și cu diferite culori ale cadranului.

citește pe

Ceasuri Damă Doxa

(3)

Cele mai populare
 1. -10%
  Ceas Dama Doxa D-Lux Ceas Dama Doxa D-Lux
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.748,00 Lei 1.573,00 Lei

  Doxa D-Lux 111.15.014.10

  Livrare gratuităîn 3 zile
 2. -30%
  Ceas Dama Doxa Slim Ceas Dama Doxa Slim
  Livrare gratuităîn 3 zile
  2.083,00 Lei 1.458,00 Lei

  Doxa Slim 105.15.101.10

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuităîn 3 zile
 3. -40%
  Ceas Dama Doxa Neo Ceas Dama Doxa Neo
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.496,00 Lei 897,00 Lei

  Doxa Neo 121.15.023.01

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Ceasurile de damă Doxa reprezintă stilul și clasa încapsulate în ceasuri realizate din materiale de cea mai bună calitate. Doxa este renumită în întreaga lume pentru producția de ceasuri elvețiene construite cu o atenție excepțională la detalii. Descoperiți modelul Doxa de vis.

Ce deosebește ceasurile Doxa pentru femei?

Ceasurile Doxa de damă, pe care le prezentăm în această categorie a magazinului nostru, sunt modele din mai multe colecții populare la nivel mondial. Dintre acestea, ceasurile Doxa Slim atrag în mod deosebit atenția, datorită aspectului lor neobișnuit. Datorită utilizării mecanismelor moderne, a fost posibil să se obțină un plic extrem de subțire. Acest lucru nu este numai plăcut din punct de vedere estetic, ci și de importanță practică - ceasurile din această serie nu denaturează manșetele unei cămăși sau bluze. Ceasurile Doxa Slim pentru femei se disting, de asemenea, prin cadranele în stil simplu, minimalist, cu cronometre la ora 6.

Ceasuri de damă Doxa pentru orice femeie elegantă

Iubitorii de modele clasice ar trebui să se uite la ceasurile de damă Doxa Tradition, disponibile în mai multe versiuni în magazinul nostru. Acestea sunt ceasuri subtile, lucrate cu precizie, cu brățări din oțel inoxidabil sau curele din piele naturală. Clienții pot alege între ceasuri cu cadrane negre, aurii, albe sau argintii. Timpul este măsurat în ceas prin mecanisme de cuarț de înaltă calitate, fabricate în Elveția.

Ceasuri Doxa pentru femei - modele de calitate superioară

Doamnele care acordă o mare atenție detaliilor vor aprecia cu siguranță ceasurile de damă Doxa Royal Roman. La prima vedere, ceasurile din această colecție nu se deosebesc de alte modele clasice, dar când te uiți mai atent, designul neobișnuit al cadranului îți atrage atenția. Elementele decorative ale cadranului sunt, de asemenea, cifre romane mari care denotă orele 3, 6 9 și 12. Ceasurile Roxa Royal Roman sunt echipate cu mecanisme elvețiene de cuarț de clasă superioară de la Ronda. Clienții noștri pot alege dintre mai multe tipuri de ceasuri din această serie, cu curele din piele sau brățări din oțel inoxidabil și cu diferite culori ale cadranului

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }