Balticus este o adevărată fabrică de ceasuri. Produsele mărcii sunt realizate în loturi mici și în întregime de către designeri, astfel încât acestea sunt ceasuri de elită. Prin urmare, Balticus este o garanție a unei manopere excelente și a unei atenții la fiecare detaliu. Această companie cu sediul în Tricity caută în mod constant să se dezvolte, motiv pentru care creează ceasuri atât de bine adaptate la nevoile personale ale proprietarului lor.

citește pe

Ceasuri Balticus

(1)

Cele mai populare
  1. -34%
Cele mai populare

Ceasurile Balticus, după cum sugerează și numele, au fost create inspirate de marea poloneză. Marca cu sediul în Tricity și-a propus să creeze modele de înaltă calitate care să fie asociate în mod inconfundabil cu climatul de la malul mării.

Ceasurile Balticus - ce este marca?

Elementul care diferențiază ceasurile Balticus de alte mărci este atenția acordată manoperei de înaltă calitate și combinarea cu soluții de design neobișnuite și surprinzătoare. este o calitate foarte înaltă combinată cu o formă frumoasă și neobișnuită. Un favorit ferm în rândul clienților este seria Gwiedny Pył - ceasurile din aceasta sunt disponibile atât în versiune pentru bărbați, cât și pentru femei. Ceasurile combină sentimentul de design polonez cu mecanisme de calitate superioară testate și apreciate.

Ceasurile Balticus - cea mai bine vândută marcă de ceasuri

Un element caracteristic al colecției Balticus Stardust este cadranul din piatră cu particule strălucitoare în lumină. Partea din spate a carcasei modelelor din această serie este, de asemenea, interesantă - este decorată cu o grafică reprezentând o ploaie de stele căzătoare. Modelele Balticus Stardust sunt echipate cu o mișcare automată, în timp ce versiunile cu cronograf au o mișcare cu cuarț de origine japoneză.

Balticus - ceasuri cu suflet

Cadranele ceasurilor din linia Balticus Black Dust au fost realizate din aventurină - cadranul seamănă astfel cu un cer înstelat de noapte. Acestea sunt unele dintre cele mai populare ceasuri Balticus din magazinul nostru. Popularitatea lor se datorează parametrilor tehnici excelenți, cum ar fi mișcările automate Miyota, o rezervă de putere de până la 40 de ore și o rezistență la apă de 200 de metri.

Distribuitor oficial Balticus Watches - Magazin autorizat - Distribuitor

Magazinul nostru este un partener oficial al mărcii Balticus, datorită căruia aveți garanția originalității ceasului, servicii profesionale VIP și livrarea foarte rapidă a comenzii dumneavoastră! Veniți la magazinul nostru staționar din Varșovia și vedeți la fața locului modelele unice de ceasuri Balticus sau comandați online cu livrare fulgerătoare!

Magazinul de ceasuri Balticus din Varșovia

Un ceas unic, elegant, perfect realizat - dacă aceste calități sunt importante pentru dumneavoastră, atunci produsele Balticus sunt făcute pe măsură pentru dumneavoastră. Vizitați magazinul sau site-ul nostru și alăturați-vă grupului de elită al proprietarilor de ceasuri Balticus. În Varșovia, veți găsi ceasuri de acest brand la cele mai bune prețuri.