-10%

NH35-1822945 Ceas Barbatesc Sturmanskie Ocean Stingray Automatic Sturmanskie Ocean Stingray Automatic

4.365,00 Lei 3.928,00 Lei 437,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 4.365,00 Lei Instalments 0%: 15 x 261,87 Lei
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Sturmanskie NH35-1822945

Sturmanskie Ocean Stingray NH35-1822945 este un ceas robust pentru bărbați, a cărui înaltă calitate este confirmată de o serie de clienți mulțumiți. Ceasul este echipat cu o mișcare japoneză fiabilă Seiko de calibru NH35A, a cărei funcționare se bazează pe 24 de bijuterii. Corpul ceasului este fabricat din oțel inoxidabil durabil în albastru. Data lunii, plasată la ora 9, vă va permite să aflați rapid data curentă. Sticla minerală, care acoperă cadranul albastru al ceasului, este foarte rezistentă la zgârieturile tipice care pot apărea în timpul utilizării zilnice. Iluminarea SuperLuminova este o caracteristică suplimentară, permițând citirea orei chiar și în întuneric complet, iar cureaua de cauciuc a ceasului este responsabilă pentru confortul de purtare al acestuia. O curea suplimentară din piele naturală este, de asemenea, inclusă. Rezistența la apă a ceasului Sturmanskie Ocean Stingray este de 30 ATM, ceea ce înseamnă că apa nu amenință dispozitivul cu stropiri grave sau chiar cu scufundări.

Marca Sturm

Istorie

Shturmanskie este un brand care a reușit să își dezvolte o bună reputație în rândul tuturor iubitorilor de ceasuri. Trebuie amintit faptul că, în timpul primului zbor în spațiu, Yuri Gagarin a purtat un ceas Shturmanskie în timpul lansării. Nu fără motiv - Shturmanskie a fost proiectat de la început pentru piloți, iar în primii ani ceasurile au mers exclusiv la absolvenții școlii militare de aviație din Uniunea Sovietică. Așa că trebuiau să fie cele mai bune - și asta nu s-a schimbat!

zegarek-meski-sturmanskie-ocean-stingray-automatic

Funcțiile ceasului Shturmanskie Ocean Stingray NH35-1822945:

Oțelul inoxidabil utilizat la fabricarea dispozitivului garantează durabilitatea ridicată a ceasului, asigurând în același timp că ceasul va arăta ca nou chiar și după mulți ani. Acest lucru este completat de sticla minerală, care este rezistentă la zgârieturi și lovituri. În plus, ceasul este echipat cu:

  • O mișcare Seiko incredibil de precisă cu încărcare automată (calibru NH35, 24 de bijuterii), cu opțiunea de înfășurare manuală. De fapt, acest ceas nu se va opri niciodată din mers: mecanismul automat asigură înfășurarea continuă a ceasului prin mișcări manuale (pendulul aflat în ceas strânge resortul).
  • Funcție de dată pentru ziua lunii, situată la ora 9.
  • Strat de acoperire luminescentă Super-LumiNova.
  • Coroană și lunetă înșurubate.
  • Luneta pivotantă.
  • Curea interschimbabilă din piele naturală.

Rezistență la apă

Rezistență la apă stabilită la 30 ATM - ceasul este rezistent la deteriorare chiar și atunci când înoți și te scufunzi la adâncimi de până la câteva zeci de metri.

Garanție

Ceasul Sturmanskie Ocean Stingray NH35-1822945 este livrat cu cutia originală și este acoperit de o garanție de doi ani.

Cutie și garanție

Ce se află în cutie?

  • Ambalaj original, de marcă Shturmans
  • Manual
  • Certificat de originalitate / Carte de garanție = suport al departamentului central de service Szturmanskie
  • și confirmarea originalității ceasului

Mai multe informații Sturmanskie NH35-1822945

Model NH35-1822945
EAN 4650099741795
Brand Sturmanskie
Tip Pentru bărbați
Garanție 2 ani
Rezistent la apă 300 de metri
Mecanism Automatic
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 47.00 mm
Grosimea carcasă 15.00 mm
Culoare cadran Albastru
Geam Mineral
Tipul de curea Plastic
Culoare curea Albastru

Recenzii despre Sturmanskie Ocean Stingray Automatic NH35-1822945

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere