671508 Ceas Barbatesc Lip Nautic Ski Automatic Lip Nautic Ski Automatic

Doriți să primiți o notificare atunci când va fi disponibil?
Introduceți adresa dvs. de e-mail:
și primiți un e-mail atunci când este disponibilă
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Lip 671508

Lip Nautic Nautic Ski Automatic 671508 este un ceas destinat tuturor domnilor care caută un accesoriu versatil, cu un caracter casual. Designul general este păstrat în culoarea neagră clasică. O curea din piele perforată este juxtapusă cu o carcasă din oțel inoxidabil. Cadranul întunecat cu data lunii și strat luminescent pe mâini și indici este protejat de deteriorare de un geam dur din cristal de safir. Îmbogățit cu markeri de minute, luneta se rotește într-o singură direcție, permițând măsurarea confortabilă a timpului care trece. Fundul de sticlă înșurubat dezvăluie mișcarea automată Miyota 821A cu o rezervă de putere de 42 de ore. Rezistența la apă de 200 de metri îl protejează la înot și scufundări fără scafandru. Garanția care acoperă produsul este de 2 ani. Este inclusă și o curea din cauciuc.

Ce se află în cutie?

  • Garanție de 2 ani, realizată de distribuitorul de ceasuri Lip
  • Manual de instrucțiuni
  • Cutie cu marca Lip

Mai multe informații Lip 671508

Model 671508
EAN 3389556715086
Brand Lip
Tip Pentru bărbați
Garanție 2 ani
Rezistent la apă 200 de metri
Mecanism Automatic
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 38.00 mm
Grosimea carcasă 15.00 mm
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Piele
Culoare curea Negru
Latime curea 18.00 mm

Recenzii despre Lip Nautic Ski Automatic 671508

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere


var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }