Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 42 mm
Lățimea curelei 22 mm

LA-862119 (862119) Ceas Barbatesc Laco Flieger Mechanical Laco Flieger Mechanical

Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe produs Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Află mai multe pe pagina Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Laco LA-862119 (862119)

Laco Flieger Mechanical 862119 este un ceas pentru bărbați care va impresiona prin designul său atemporal și original. Acesta combină un plic rotund din oțel cu o curea elegantă din piele. Găzduit în plic, cadranul negru este acoperit de un cristal de safir extrem de rezistent la zgârieturi. Mâinile și indicii ceasului au fost acoperite cu Super-LumiNova, datorită căruia ora poate fi citită cu ușurință în întuneric. Produsul este acoperit de o garanție de 2 ani din partea producătorului.

Laco Flieger Ceas mecanic - aspect deosebit și precizie excepțională

Ceasul mecanic pentru bărbați Laco Aviator 862119 este un model foarte lizibil și elegant pentru orice bărbat. Pe o curea din piele maro atârnă un plic din oțel argintiu. Cadranul negru este lizibil atât în lumina puternică a soarelui, cât și în întuneric - și nu doar datorită indicilor arabici mari pentru minute și ore. Două acoperiri sunt responsabile pentru acest lucru. Primul - un strat anti-reflexie care acoperă sticla de safir - minimizează intensitatea luminii reflectate, iar al doilea Super-LumiNova situat pe mâini și indici, care permite citirea orei cu o lumină minimă. Avantajul ceasului este rezistența la apă de 100 de metri și mișcarea mecanică elvețiană cu înfășurare manuală.

Logo Laco

Istorie

Originile mărcii Laco datează din anii 1920. Semnul distinctiv al producătorului de ceasuri din Germania sunt ceasurile mecanice și automate, care se caracterizează printr-o manoperă peste medie și o precizie demnă de cei mai buni maeștri. Laco a devenit celebru pentru crearea de ceasuri de aviație și ceasuri de observator, care erau unice pentru epoca lor. Până în prezent, seria Pilot este considerată în continuare unul dintre ceasurile cult și se bucură de o popularitate durabilă.Gama Laco include, de asemenea, ceasuri cu cronograf, care au fost perfect integrate în designul universal și discret al modelelor clasice. Ceasurile cu logo-ul acestui producător sunt o promisiune de manoperă de înaltă calitate și fiabilitate în cele mai exigente condiții.

Laco Aviator mecanic 862119

Aspectul și funcțiile ceasului

Datorită utilizării unor materiale de calitate superioară, ceasul Laco Flieger Mechanical 862119 se numără printre cele mai bune ceasuri din lume. Acesta este echipat cu:

  • Unplic turnat din oțel inoxidabil și acoperit cu argint.
  • Ocurea maro din piele naturală.
  • Sticlă din cristal de safir cu strat antireflex.
  • Cadran negru cu indici mari cu cifre arabe care marchează minutele și orele.
  • Subcadran secundar situat la ora 6.
  • Acoperire Super-LumiNova regăsită pe mâini și indici.
  • Mecanică elvețiană cu încărcare manuală ETA 6498-1 Unitas, care are o rezervă de 52 de ore. Acesta a fost montat pe 17 pietre de rulment.

Rezistența la apă

Rezistența la apă a fost stabilită la 100 de metri, ceea ce înseamnă că mecanismul nu va fi inundat dacă înotați sau vă scufundați fără un acvariu.

Garanție

Ceasul Laco Aviator mecanic 862119 este însoțit de o garanție de 2 anioferită de producător, valabilă de la data achiziționării. Produsul este ambalat în cutia originală.

Ce se află în cutie?

  • Garanție de 2 ani valabilă în Polonia, realizată de distribuitorul polonez al ceasurilor Laco
  • Manual de instrucțiuni în limba poloneză
  • Cutie de marcă Laco

Mai multe informații Laco LA-862119 (862119)

Model LA-862119 (862119)
EAN 4260314416232
Brand Laco
Tip Pentru bărbați
Garanție 2 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Automatic
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 42.00 mm
Grosimea carcasă 10.70
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Piele
Culoare curea Maro
Latime curea 22.00 mm

Recenzii despre Laco Flieger Mechanical LA-862119 (862119)

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere