Ceasuri subțiri pentru bărbați - consultați sugestiile noastre!

TOP

Ceasuri subțiri pentru bărbați - consultați sugestiile noastre!

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

03 ianuarie 2024

Se potrivesc perfect cu un costum și o cămașă elegantă. Sunt un semn de clasă și de bun gust masculin. Vorbim, bineînțeles, despre ceasuri bărbătești subțiri, adică ceasuri cu un plic subțire. Există multe modele pe piață care răspund cerințelor domnilor. Acestea sunt disponibile și în magazinul nostru. Iată-le pe cele care credem că ar fi accesoriul perfect pentru orice bărbat elegant care respectă regulile etichetei vestimentare.

Caracterul business al ceasurilor subțiri

Indiferent de progresele tehnologice, ceasurile analogice tradiționale vor fi întotdeauna o parte importantă a imaginii tale. De ani de zile, în mediul de afaceri, ceasurile subțiri pentru bărbați au fost parte integrantă a unei ținute elegante. Pe de o parte, sunt un accesoriu discret care se ascunde sub manșeta unei cămăși, iar pe de altă parte, atrag privirile de fiecare dată când sunt zărite la încheietura unui bărbat. Un ceas este, așadar, un element care definește statutul material, gustul și stilul de viață al proprietarului său. Ca să parafrazăm o zicală binecunoscută: "Arată-mi ceasul tău și-ți voi spune cine ești".

O alegere încercată și testată - ceasul clasic Roamer Slim-Line

Primul este Roamer, cu colecția sa iconică Slim-Line, unde veți găsi o gamă de ceasuri subțiri în aur, argint, cu curea și multe alte opțiuni interesante. Ceasul pentru bărbați Roamer Slim-Line Classic 512833 41 45 20 este un ceas clasic a cărui eleganță, ergonomie și proveniență elvețiană îl fac un accesoriu excelent pentru ocazii, costume sau întâlniri. Învelișul său are o grosime de doar 7 mm și o lățime standard de 40 mm. Partea frontală, sau cadranul, este finisată în luciu cu o tăietură sunray, iar sticla sa este de safir.

Ceas Roamer cu plic subțire

Ceas elvețian cu un plic subțire - Certina Caimano

Nu putem să nu-l menționăm pe favoritul nostru Certina, o marcă cu o clientelă consacrată. Certina este sinonimă cu un design grozav, modern și dinamic, combinat cu inovația și calitatea. Ceasul pentru bărbați Certina Urban DS Caimano, așa cum îi spune și numele, dispune de sistemul Double Seciurity, care constă în întărirea componentelor strategice și în dublarea sigiliilor, ceea ce face ca aceste ceasuri să fie rezistente la șocuri. Și toate acestea într-un înveliș subțire de 8 milimetri din oțel inoxidabil 316L. Certina Camino C035.410.11.11.037. 00 este un ceas de culoare argintie, care se va asorta perfect cu o cămașă sau cu un costum.

Bărbat în sacou cu ceas Certina Caimano

Șic franțuzesc în ceasul Herbelin Newport Slim

Este timpul pentru o propunere din partea mărcii franceze Herbelin. Ceasurile sunt chintesența clasei, atemporalității și a designului deosebit care reflectă perfect șic-ul francez. Linia Herbelin Newport Slim oferă ceasuri subțiri, cu o grosime de 7 mm. Faceți cunoștință cu modelul Herbelin 12722AP15, care, pe lângă designul său elegant, dispune de o mișcare funcțională. Purtătorul poate citifaza lunii pe cadran, precum și ziua săptămânii și ziua lunii. Un element suplimentar interesant este îmbinarea caracteristică a plicului și a curelei, care duce designul acestui ceas la un nou nivel.

Ceas Herbelin la încheietura unui bărbat

Tissot Everytime Large, un bestseller de necontestat

La final, rămânem cu Tissot, un ceas care se potrivește literalmente întotdeauna. Ceasul pentru bărbați Tissot Everytime Large T109.610.16.031. 00 are o proporție de 42 mm în diametru și o grosime a carcasei de 6,50 mm. Interiorul ascunde o mișcare elvețiană ETA cu funcție de indicare a bateriei EOL. Ca și în cazul propunerii anterioare, există un design curat, care este cucerit și mai mult de schema clasică de culori argintie și neagră. Un ceas care este perfect atât pentru purtarea de zi cu zi, cât și pentru muncă, pentru seară și pentru costum. A devenit unul dintre cele mai bine vândute pe bună dreptate.

Ceas Tissot pe încheietura mâinii unui bărbat cu mâna în buzunar

Ceasuri cu un plic subțire. Descoperiți mai multe modele

Cunoașteți deja câteva exemple de ceasuri cu plicuri subțiri. Există, bineînțeles, mai multe! Mărcile sunt dornice să creeze colecții speciale bazate pe plicuri subțiri. Le veți găsi în principal în gama de ceasuri elvețiene, dar și mărci de modă bine cunoscute, precum Michael Kors, le oferă de asemenea. Gama este largă. Dacă doriți să explorați și alte modele, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne vizitați în magazinul nostru de papetărie.


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.