Ceasuri similare cu Piaget. Sugestii de top la un preț accesibil

Orientare

Ceasuri similare cu Piaget. Sugestii de top la un preț accesibil

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

03 februarie 2023

Manufactura Piaget a înscris luxul pur în ADN-ul său. Ceasurile și bijuteriile produse abundă în ornamente prețioase, iar proporțiile lor de-a dreptul perfecte fascinează orice iubitor al artei bijuteriilor și ceasornicăriei. Am pus laolaltă alternative care vor stârni interesul tuturor celor care se regăsesc în ceasurile premium sau pur și simplu le place această direcție particulară din industrie. Descoperiți sugestiile noastre.

De ce îl iubim pe Piaget?

Tema principală a Piaget este "Unde se întâlnesc ceasurile de lux și bijuteriile de lux" și, într-adevăr, în ofertele prestigiosului brand vom întâlni în mare parte ceasuri care debordează de diamante și pietre prețioase. Rafinamentul pe care ni-l prezintă marca are un preț, și nu unul mic. Cu toate acestea, știind că este vorba despre o manufactură care funcționează din 1874, cunoscută și respectată în întreaga lume, creată cu precizie elvețiană, cu propriile calibre fabricate și campanii publicitare excelente, știm pur și simplu pentru ce plătim. Și, deși cumpărarea unui ceas Piaget este cu siguranță o investiție bună, mulți dintre noi caută alternative. Mai jos veți găsi ceasuri similare cu Piaget, atât modele superioare, cât și modele de modă care v-ar putea interesa.

Piaget Polo și ceasuri cu plic curbat

Ceasurile de lux din oțel care încalcă toate regulile sunt cele din colecția Piaget Polo. De ce? În principal din cauza formei neconvenționale a plicului, al cărui cerc este în mod deliberat curbat. Acest tratament le conferă un dinamism incredibil, important în sport, de la care colecția își ia numele. Ceasurile de lux Piaget Polo au fost create încă din 1979, iar forma lor neconvențională a inspirat multe mărci, inclusiv D1 Milano din Italia. Ceasul pentru bărbați D1 Milano Skeleton Silver SKBJ10 evidențiază caracteristici comune cu modelul Piaget Polo. În primul rând, există lunetă curbată, în al doilea rând brățara și țesătura similară, în al treilea rând mișcarea expusă și, în al patrulea rând, construcția puternică din oțel. Rețineți, totuși, că Piaget Polo are o formă mai aerodinamică, în timp ce D1 Milano este puțin mai auster.

Ceas pentru bărbați D1 Milano Skeleton Silver

În cazul ceasului D1 Milano Ultra Thin Marble Rose UTBL14 pentru femei, asemănarea este accentuată de ornamentele, care sunt o necesitate pentru Piaget. În acest exemplu particular, avem o juxtapunere de culori calde și interesante și patru indexuri delicate de cristal. Aceste mici detalii decid că propunerea va funcționa bine ca o alternativă la ceasul Piaget.

Ceas pentru femei D1 Milano Ultra Thin Marble Rose Marble Rose

O versiune mai delicată pentru femei este ceasul Herbelin Equinoxe 17499/PR29GR, care se va descurca foarte bine dacă vă doriți un accesoriu ușor și subtil. Aici avem o marcă franceză, care se orientează către componente elvețiene. Ceea ce, într-un fel, ni se potrivește cu ceasurile Piaget. Chic, clasă, calitate, caracterul bijuteriilor. Ceasul Herbelin Equinoxe are, de asemenea, un plic curbat și urechi de plic foarte asemănătoare. De asemenea, ele împărtășesc cu colecția Piaget Polo un design ultra-subțire, în cazul propunerii noastre, acesta are doar 5,80 mm la 8,80 mm. Ornamentele selectate cu pricepere, cum ar fi cele din mamă de perlă, vor încânta orice femeie care apreciază eleganța modestă.

Ceas pentru femei Herbelin Equinoxe

Bogăția ornamentelor Piaget Possession versus ceasuri de modă

Caracteristicile distinctive ale colecției Piaget Possession sunt diamantele care înconjoară cadranul și combinația de culori energice. Bariera dintre ceasornicărie și bijuterie a fost spartă cu măiestrie aici - mecanismul pune în mișcare lunetă, astfel încât ornamentele sunt în continuă mișcare. Asemănări de design pot fi găsite în colecția de ceasuri Emporio Armani pentru femei. Designul modelelor cu referințele AR11357 și AR11434 este foarte asemănător cu cel al modelului Piaget și, deși nu au un telescop rotativ, trăsăturile comune sunt surprinse în plicul cu margini îndrăznețe. Ceasurile sunt, de asemenea, puternic decorate - cadranele sunt realizate din mamă-perlă, o strălucire subtilă a fost obținută prin umflarea lunetă cu cristale și plasarea lor în locul indicilor. Modelul de culoare albastru închis amintește în special de Piguet Possession, deoarece prezintă o formă de indici circulari. Atunci când comparăm cele două mărci, nu putem uita curelele în culori îndrăznețe și nici proporțiile în sine, aproximativ 30 mm în diametru al plicului și aproximativ 7,5 mm grosime.

Ceasuri Emporio Armani pentru femei

Piaget Altiplano inspirație pentru fanii versiunii Slim

Eleganța pură este principala caracteristică a colecției. Rafinamentul este accentuat de liniile elegante atât ale structurii generale, cât și de designul cadranului. Întreaga colecție este dotată cu mâini minimaliste pentru a se concentra pe funcționalitatea ceasului în sine. Piaget Altiplano sunt ceasuri atemporale, care emană o formă clasică, dar care, cu toate acestea, nu este atât de ușor de obținut. Atunci când căutați alternative, vă vine în minte întreaga colecție Junghans, care se inspiră din stilul Bauhaus. Este un minimalism mai modern decât cel al lui Piaget, dar ele se disting printr-o idee similară. Atunci când căutați plicuri ultra-subțiri, merită să apelați la colecția Doxa Slim Line și la modelul Doxa 105.10.021.01, unde, la fel ca la Piaget, grosimea este de doar 6,00 mm. Se ascund perfect sub manșeta unei cămăși, iar designul aerodinamic și forma simplă se potrivesc perfect cu stilurile formale. Ambele mărci au semnătura Swiss Made și o lungă tradiție de creație.

Doxa 105.10.021.01

O comparație excelentă ar fi, de asemenea, ceasul pentru bărbați Certina Heritage Priska Gold 18 K, care se potrivește bine cu prestigiul mărcii Piaget. Aici avem aur de 18 carate, care se găsește adesea la ceasurile Piaget. Învelișul ultra-subțire măsoară doar 5,00 mm, eleganța curelei este accentuată de textură, iar plicul este finisat cu urechi cu margini ascuțite. Certina va fi o alegere foarte bună pentru oricine care apreciază calitatea foarte înaltă și îi plac ceasurile premium.

Ceas pentru bărbați Certina Heritage Priska Gold 18 K

În colecția sus-menționată a brandului de lux, găsim ceasurile Altiplano Moonphase, unde funcția de fază lunară este decorată cu un cadru de bijuterie. Aceste modele sunt deja mai extravagante decât cele clasice, deși păstrează același design - urechi pătrate de plic, carcasă subțire, mâini simple și indici liniari. În acest caz, ne vom lăsa tentați de un exemplu din clasa modei, și anume ceasul de damă Fossil Jacqueline Moonphase ES5244 cu ornamente foarte pronunțate și cu bijuterii. Printre asemănările cu modelul Piaget se numără un cadran special ghioșat din mamă-perlă, un indicator al fazelor lunii în cadranul secundar de deasupra orei 6 și cristale care înconjoară întreaga lunetă. Plicul este la fel de subțire, de 8,00 mm.

Fossil Jacqueline Moonphase ceas pentru femei

Nici unul dintre modele nu v-a atras atenția? Consultați întreaga noastră gamă de ceasuri premium

Dispunem de cele mai recente colecții de la producătorii de top, iar selecția imensă vă va permite să alegeți modelul perfect care să se potrivească cu ceasul Piaget pe care l-ați ales. Vă încurajăm să vizitați gama de ceasuri premium, unde veți descoperi mișcări de înaltă calitate, modele rafinate și istoria ascunsă a unei anumite manufacturi în ceas. Descoperiți noutățile sau întrebați personalul nostru.


Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.