Ceasuri inteligente Apple Watch. Aflați cele mai importante

Varietăți

Ceasuri inteligente Apple Watch. Aflați cele mai importante

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

26 octombrie 2022

Ceasul inteligent de la Apple este un gadget foarte popular în rândul utilizatorilor mărcii americane. Atunci când cumpărați unul pentru prima dată și având în vedere multitudinea de variante, este uneori dificil să alegeți cel mai bun dispozitiv pentru dumneavoastră. Așadar, iată un ghid rapid al dispozitivelor Apple Watch. Veți afla cum afectează actualizarea hardware-ul, dacă Apple Watch-urile sunt rezistente la apă și caracteristicile pe care le oferă. În plus, am pregătit alternative care ar putea fi exact ceea ce căutați la un ceas inteligent.

Ceasuri inteligente - de ce merită?

Toți cei care se simt confortabil cu tehnologia, în special milenialii și generația Z, se bazează pe achiziționarea unui ceas inteligent. Aceste ceasuri inteligente, atunci când sunt asociate cu un dispozitiv, vă permit să accesați numeroase funcții. Cu apelurile și mesajele afișate pe ceas, acestea vă permit să vă organizați mai bine timpul, modurile sportive susțin un antrenament eficient, iar senzorii vă trimit informații utile atât despre corpul dumneavoastră, cât și despre somn și factorii externi, cum ar fi temperatura aerului. GPS-ul influențează utilizarea comodă a hărților în timpul excursiilor și călătoriilor. În prezent, piața oferă o mare varietate, de la ceasurile tipice pentru sport în aer liber, de exemplu Suunto, Garmin, Coros, până la ceasurile inteligente de zi cu zi, inclusiv Michael Kors Access, Samsung Galaxy Watch, Huawei sau pur și simplu Apple Watch. Toate acestea diferă în ceea ce privește designul și ușurința de utilizare, precum și în ceea ce privește procesoarele sau aplicațiile dedicate ceasurilor. Sistemele de operare variază, de exemplu, Android, susținut de Google, folosește mai multe mărci de pe piață, printre care. Fossil Smartwatch-uri. Cu toate acestea, știm că publicul este împărțit în privința sistemelor, mulți oameni bazându-se exclusiv pe iOS, care, desigur, este disponibil doar pe produsele Apple. Astăzi vom arunca o mică privire asupra acestor ceasuri.

Modul de ciclism al ceasului Coros

Ce caracteristici are Apple Watch?

Ceasul de la Apple are câteva caracteristici cheie cunoscute de utilizatorii de smartphone-uri Apple și iOS. Este excelent pentru oricine dorește să își limiteze utilizarea telefonului și să acceseze notificările cheie direct de la încheietura mâinii. Împerecherea ceasului cu un iPhone vă permite să încărcați rapid datele de antrenament în aplicația Fitness (integrată, dar disponibilă și în magazinul de aplicații) de pe smartphone și să vă monitorizați progresul. Utilizatorii Apple știu cât de bine funcționează produsele companiei și cât de ușor este să se conecteze și să facă schimb de date între ele. Toate acestea funcționează împreună fără probleme. La acestea se adaugă o multitudine de funcționalități, printre care:

  • GPS, inclusiv partajarea locației, hărți Apple, funcționalitate de căutare pentru dispozitive Apple, cum ar fi AirPods sau obiecte cu un AirTag atașat.
  • Plata cu ceasul cu ajutorul aplicației Apple Pay
  • Notificări de la rețelele de socializare, capabilități de apelare și trimitere de mesaje text
  • Funcția de configurare familială vă permite să modificați setările prin care un membru al familiei va putea utiliza ceasul pentru a efectua apeluri sau localizare fără propriul iPhone
  • Posibilitatea de a utiliza platforma Apple Music, inclusiv de a asculta și controla muzica și podcasturile
  • Funcții de sănătate și siguranță, cum ar fi caloriile arse, pașii, ritmul cardiac, detectarea aritmiei cardiace (pe baza ritmului cardiac zilnic, Apple Watch va raporta fibrilația atrială), fiind disponibilă și aplicația ECG
  • Funcția de alertă SOS, care va notifica serviciile de urgență, De exemplu, detectează o cădere periculoasă și va afișa o alertă de contact rapid.
  • Funcții de antrenament, va avea grijă de sănătatea și fitness-ul dvs. Inelele de activitate încorporate au fost reproiectate pentru a urmări mișcarea pe tot parcursul zilei. Inelele mici, colorate, oferă o imagine de ansamblu clară și vizuală a obiectivelor îndeplinite, inclusiv statul în picioare, mișcările și exercițiile fizice pe parcursul zilei.
  • Apple Watch vă permite să vă urmăriți obiectivele, să monitorizați calitatea somnului
  • Împerecheat înseamnă că ai grijă de tine. Cu ajutorul cloud-ului familiei, vei seta modul școală. Micuțul tău va avea limite de utilizare în funcție de programul său de cursuri. Acest lucru vă va permite să vă concentrați pe învățarea celor mici. La final, părintele va putea vedea rapoarte.

Vă rugăm să rețineți că modelele mai vechi de ceasuri Apple nu sunt suportate de cele mai recente actualizări ale iOS, astfel încât unele funcționalități pot fi limitate. De exemplu, Apple Watch Series 4 este ultimul, în acest moment, care este compatibil cu watchOS 9. La rândul său, acesta necesită și un iPhone de generație mai nouă. Site-ul Apple actualizează în permanență informațiile despre modificări, așa că asigură-te că va fi compatibil cu dispozitivul tău înainte de a da click pe "buy apple watch".

Interfața meniului ceasului Apple

Ce Apple Watch să alegi?

Compania oferă un serviciu online numit Apple Watch Studio, unde putem configura aspectul și dimensiunea ceasului. Sunt disponibile, de exemplu, curele Nike, benzi sportive și chiar brățări din plasă. Cu toate acestea, site-ul acceptă doar cele mai recente dispozitive, inclusiv seria 8 și Apple Watch SE. Informații detaliate despre modelele individuale sunt disponibile în fila Suport, unde putem compara performanțele și dimensiunile plicurilor versiunilor mai vechi. Merită totuși menționată linia Cellular, care funcționează cu un abonament celular și permite schimbul de mesaje și de locație cu suport pentru benzile LTE și UMTS. Internetul funcționează ca parte a planului tarifar. Așadar, totul depinde de nevoile utilizatorului și de modelul iPhone-ului său. Dacă dorim ca ceasul să fie susținut de viitoarele actualizări, cel mai bine este să optăm, din când în când, pentru modele mai noi, pentru că așa funcționează, pe scurt, politica Apple.

Smartwatch care rulează

Sunt smartwatch-urile Apple rezistente la apă?

Cele mai puțin rezistente sunt ceasurile Apple Watch 1, care permit doar contactul momentan cu apa și stropiri minore. Apple Watch 2 și versiunile ulterioare au un grad de rezistență la apă de 50 de metri, conform ISO 22810:2010, ceea cepermite deja înotul într-o piscină sau în mare la o adâncime mică. Învelișul Apple Watch 7 și Apple Watch Series 8 este îmbunătățit cu rezistența la praf IP6X. Așadar, sporturile nautice sau vacanțele în zone deșertice nu ar trebui să dăuneze celei mai noi versiuni a Apple Watch. Gama mărcii oferă în continuare Apple Watch Ultra cu o rezistență la apă de 100 de metri, care permite scufundări recreaționale. Dacă aveți deja un Apple Watch, puteți verifica informațiile detaliate privind rezistența la apă în manualul care îl însoțește.

Antrenament în piscină

Merită să cumpărați un ceas inteligent Apple?

Aici merită să ne certăm, pentru că, desigur, Apple sunt dispozitive foarte bune, dar nu toată lumea va dori scopul lor. Pentru utilizarea de zi cu zi, pentru călătorii sau pentru a lucra la sala de gimnastică sau acasă, acestea vor funcționa perfect. Cu toate acestea, pentru aventurile în aer liber, unde doriți o baterie solidă, funcții barometrice, aclimatizare, hărți topografice și un design adaptat la condiții extreme, este mai bine să vă orientați către ceasuri inteligente tipic outdoor, cum ar fi cele menționate mai sus Suunto, Garmin sau Coros, care vor funcționa cu mai mult decât cu iPhone-urile. Pentru cei care nu au nevoie de versatilitatea ceasurilor Apple, dar apreciază designul minimalist al acestora, există și o alternativă - este vorba de marca Marea. Bineînțeles, totul depinde de nevoile și preferințele utilizatorului, iar Apple este cu siguranță o alegere dovedită, care este garantată să funcționeze rapid.

Meniul Smartwatch Marea

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.