Coeur De Lion

Coeur De Lion

Coeur De Lion este un brand de lux care se ocupă cu crearea de bijuterii la modă din argint 925 și pietre colorate. De ce ar trebui să o alegeți?

Blog despre bijuteriile Coeur De Lion - curiozități, recenzii, noutăți

Știri din lumea brandului Coeur De Lion, recenzii și teste. Toate acestea le veți găsi pe blogul oficial dedicat bijuteriilor Coeur De Lion din magazinul nostru online. Cunoașteți mai bine brandul Coeur de Lion și alegeți bijuterii de la această marcă.

Desenele Coeur De Lion sunt create de bijutieri respectați din Valencia, care sunt la curent cu cele mai recente inovații și pe lângă faptul că ei înșiși creează noi tendințe. Direcționarea producției în Italia este o garanție de înaltă calitate și precizie a manoperei.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }