Premii și feedback eceasuri

Premii și opinii despre Eceasuri.ro

Eceasuri este, de 10 ani, unul dintre cele mai mari și mai respectate magazine online din Polonia în sectorul ceasurilor și bijuteriilor.

Clientul este pe primul loc

Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri, am creat un magazin online în care clientul este pe primul loc. Ambiția noastră este de a crea un magazin modern bazat nu numai pe produse, ci mai ales pe servicii perfecte.

Prezentarea adecvată a produselor

Ne străduim să facilităm pe cât posibil alegerea ceasului potrivit, folosind diferite soluții de prezentare a ceasurilor, iar ceasul pe care îl primiți se va potrivi exact cu cel ales pe site-ul nostru.

CENEO.pl

CENEO.pl

Ceneo.pl - este unul dintre cele mai mari portaluri de formare a opiniilor din Polonia. În 2020, am ocupat locul 1 între toate magazinele din categoria "Modă și accesorii". Astfel, am reușit să repetăm performanța din 2019. Aproape 99% de recenzii pozitive de la peste 30.000 de opinii independente ale clienților noștri este un rezultat cu care puține magazine electronice se pot lăuda. Suntem încântați că atât de mulți oameni sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre.
Eceasuri.ro na ceneo.pl »

Opineo.pl

Portalul Opineo.pl ne onorează pentru al cincilea an consecutiv. Magazinul nostru a câștigat locul 1 în categoria "Ceasuri și bijuterii" în prestigiosul Ranking of Internet Shops 2021. Aceasta este o distincție specială pentru noi, deoarece portalul funcționează pe baza opiniilor independente ale clienților. O medie de peste 4,95/5 cu aproape 15.000 de opinii ne bucură și ne motivează să continuăm!
Eceasuri.ro na opineo.pl »

Companie de încredere

Companie de încredere

Certificatul de Companie de încredere este o confirmare a seriozității, punctualității și onestității companiei noastre și a magazinului Eceasuri.ro. Am obținut cel mai recunoscut certificat de fiabilitate de pe piața poloneză - Rzetelna Firma. Magazinul nostru a participat în mod continuu la acest program începând cu 2014.
Eceasuri.ro na rzetelnafirma.pl »

Gazele de afaceri

În 2015, am fost recunoscuți de revista Puls Biznesu în clasamentul "Gazele de afaceri". Premiul se adresează celor mai dinamice companii poloneze în curs de dezvoltare. Compania noastră s-a evidențiat în ceea ce privește creșterea vânzărilor și a veniturilor în comparație cu regiunea și țara!