Magazin de ceasuri în Varșovia

Salonul nostru din Varșovia
CH Panorama, Mokotów

Magazin de ceasuri în Varșovia
Galeria Panorama
sediul 108 (primul etaj)
Al. Witosa 31
00-710 Varșovia

Cum se ajunge acolo?


Magazin de ceasuri în Varșovia

Ora de deschidere a magazinului din Varșovia:

Magazinul staționar este deschis în următoarele ore:

Magazinul de firmă cu ceasuri din Varșovia

Ca unul dintre puținele magazine online de ceasuri, avem un magazin staționar în Varșovia. Veniți la Galeria Panorama din Al. Witosa 31 - vedeți și încercați pe loc mii de modele de ceasuri și bijuterii, primiți sfaturi de la consilierii noștri experimentați sau ridicați personal comanda online. Suntem unul dintre puținele magazine online de ceasuri din Varșovia.

Ceasuri de mână de la branduri renumite - vezi în Varșovia

În showroom-ul nostru staționar din Varșovia puteți vedea și proba ceasuri de firmă premium. Avem vitrine de prezentare a ceasurilor Ball, Glycine, Aerowatch, Aviator, Junghans, Orient Star, Vostok Europe cu cele mai dorite modele, precum și zone destinate seriilor premium de la G-SHOCK și Seiko.

 

Mai mult de 15 mii de produse pe site

Doar la noi, singurul magazin din Polonia, aveți ocazia să vedeți o colecție vastă de ceasuri și bijuterii - cuprinzând aproape 15.000 de modele disponibile pa raft! La cererea dvs., personalul nostru va găsi modelul ales de dvs. disponibil în expoziție sau în depozitul nostru. Vă sfătuim și vă ajutăm să alegeți modelul de ceas sau bijuterie perfect pentru dumneavoastră!

Standard ridicat de servicii - consilierul dvs. vă așteaptă

Vă stăm la dispoziție în showroom-ul nostru din Galeria Panorama. Vă spunem, vă sfătuim, vă arătăm asemănările și diferențele dintre modelele de ceasuri. La cererea dvs., vă vom scurta brățara ceasului la fața locului sau vom potrivi o curea la un ceas pe care îl dețineți deja. Veți beneficia, de asemenea, de posibilitatea de a vă împacheta comanda pentru cadou sau de a primi sfaturi de la ceasornicarul nostru.

 
 

Magazin Zegarownia CH Panorama - Cum să ajungeți acolo?

Magazin de ceasuri în Varșovia

A se vedea și:

Contact »