Recenzii ceasuri de mână Orient

« Afișați toate mărcile

Recenzii ceasuri de mână orient

1

Ceas Barbatesc Orient Mako II FAA02002D9

100%
Evaluare: 5

Am cumpărat cu un cadran negru, se prezintă cu demnitate, elegant și masculin.... iar catarama... super sofisticat. Îl recomand și eu.

Leszekk

2023-04-25 11:27:38

Ceas Barbatesc Orient Esteem II Open Heart Automatic FAG02005W0

100%
Evaluare: 5

Un clasic în garderoba fiecărui domn. Inima deschisă este impresionantă. Foarte recomandat.

Keejti

2023-04-25 11:27:21

Ceas Barbatesc Orient Bambino Automatic RA-AG0002S10B

100%
Evaluare: 5

Când am căutat un ceas clasic, m-am ghidat după principiul "cel mai bun raport calitate-preț". Fără îndoială, marca Orient și ceasul Bambino Automatic se încadrează 100% în această premisă. Acesta este un model bun și apreciat, care funcționează cu o mișcare automată, al cărei succes este justificat, printre altele, de durabilitatea, precizia și manopera excepționale. Stilul și clasa atemporală se numără printre numeroșii termeni de care se poate bucura acest ceas remarcabil, dar simplu. Compoziția cadranului alb și a acelor și indicilor argintii permite o citire rapidă și intuitivă a indicațiilor ceasului, în timp ce cureaua maro din piele de bună calitate se armonizează perfect cu celelalte componente, rezultând un ceas estetic. Un avantaj suplimentar este faptul că ceasul se încadrează atât într-un stil elegant, cât și va fi potrivit în situații mai puțin formale, fiind un accesoriu excelent care subliniază bunul gust. Datorită ferestrei "open heart" bine ajustate, ceasul capătă un caracter mai prestigios, făcându-l adesea un punct de atracție, nu doar pentru verificarea orei curente. Când m-am decis asupra modelului descris, am petrecut mult timp citind recenzii și opinii. Singurul dezavantaj care a fost subliniat a fost mecanismul de funcționare zgomotos. În calitate de purtător de ceas, pot spune că acest lucru nu interferează în niciun fel cu utilizarea zilnică, mai mult, este practic imperceptibil. Prin urmare, nu consider că acesta este un dezavantaj major, cu atât mai mult având în vedere toate avantajele. Abaterea zilnică este de aproximativ +10 sec, ceea ce consider că este un rezultat bun pentru acest model. Prelucrarea comenzii a decurs foarte bine, deoarece la 24 h de la plasarea comenzii ceasul îmi încânta privirea. Contactul în sine și schimbul de informații este la un nivel ridicat și recomandabil. Zegarownia, în calitate de comerciant autorizat, oferă și servicii postcumpărare, cum ar fi consilierea, sau service standard la un centru de service autorizat etc., astfel încât serviciul pentru clienți capătă o dimensiune cuprinzătoare. În concluzie, dacă ar fi să achiziționez din nou un ceas, cu siguranță aș alege același model de la "Zegarownia.pl".

Paweł K

2023-04-25 11:27:12

Ceas Barbatesc Orient Automatic Classic RA-AR0004S10B

100%
Evaluare: 5

Un ceas ales pentru raportul calitate/preț. Aspect clasic. Sticlă de safir, stop secundă, opțiune de strângere manuală a coroanei, Neobrite, rezistență la apă de 5 bari. Culoarea cadranului - o chestiune de gust. Am ezitat în această privință, dar alegerea a fost o culoare deschisă (poate pentru că am deja un alt ceas cu cadran închis). Citirea ar fi fost mai bună cu indici și mâini ceva mai închise la culoare, ca la RA-AR0005Y10B și invers. Acest lucru este influențat de unghiul de lumină. Dar aceasta este sugestia mea personală. În concluzie: un ceas bun la un preț bun.

Robson

2023-04-25 11:26:58

Ceas Barbatesc Orient Mako III Automatic RA-AA0002L19B

100%
Evaluare: 5

Extra - Am primit modelul de la prieteni și pot spune că în acest moment nu am altul mai bun :) Super este, îl recomand.

Pikny

2023-04-25 11:26:32

Ceas Barbatesc Orient Mako III Automatic RA-AA0001B19B

100%
Evaluare: 5

Orientul este dragostea mea de multă vreme. Am căutat mult timp un ceas pentru mine și am dat peste acest model. Mă bucur că am dat peste acest magazin și că am reușit să îmi cumpăr acest model. Super.

Pedro

2023-04-25 11:26:32

Ceas Barbatesc Orient Automatic Date RA-AC0J10S10B

100%
Evaluare: 5

Soția mea m-a anunțat că vrea să-mi cumpere un ceas, iar eu trebuia să aleg un model. M-am uitat prin multe categorii și în cele din urmă am dat peste acest Oris. Mi l-am dorit în principal datorită cadranului și mâinilor foarte luminoase, chiar dă impresia de a fi foarte elegant și versatil. Texturile de pe cadran sunt frumoase, brățara se potrivește bine, nu mă trage de păr și nici nu îmi face vreun rău, îl recomand și eu.

Turek

2023-04-25 11:25:52

Ceas Barbatesc Orient Automatic Date RA-AC0J09L10B

100%
Evaluare: 5

Ieri i-am cumpărat soțului meu și i-am lăsat un cadou exact în acest aranjament. I-a plăcut foarte mult atât ceasul, cât și modul în care a fost "servit". Îi plac orientalele, este slăbiciunea lui, precum și Junkers. Acesta i-a plăcut datorită plicului mare și a neobișnuitului cadran. Mă bucur că soțul meu este mulțumit și, mai mult decât atât, de magazin, care a împachetat totul frumos pentru mine și l-a trimis foarte repede, într-un mod sigur.

Angelika S.

2023-04-25 11:25:40

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AA0C06E19B

100%
Evaluare: 5

Ceasul este frumos, elegant și se potrivește perfect cu ținutele formale. În mod cert, depășește cu siguranță același model în negru și albastru marin prin combinația de culori.

Jedrek

2023-04-25 11:25:28

Ceas Barbatesc Orient Classic Automatic RA-AP0003S10B

100%
Evaluare: 5

Fiind un iubitor de ceasuri de epocă, chiar dacă am deja un ceas de costum, nu am putut rezista să nu cumpăr acest ceas frumos. Arată chiar mai bine în realitate decât în fotografiile din catalog - datorită culorii neobișnuite a cadranului și a micii mâini a doua, arată ca un ceas din secolul trecut, cu diferența că este realizat cu ajutorul unei tehnologii moderne care îndeplinește standardele actuale pentru ceasuri elegante (sticlă minerală întărită, carcasă din oțel, rezistență la apă de 3 atm). De asemenea, mecanismul este considerat fiabil și este fabricat de către producătorul ceasului (așa-numitul In-house), ceea ce, la un ceas din această categorie de preț, este un adevărat element distinctiv. Fundul vitrat al carcasei vă permite să observați funcționarea mecanismului - poate că nu este deosebit de decorativ, dar îmi place ochiul - puteți vedea că acesta este un ceas automat "cu suflet", și nu o electronică "fără suflet". O savoare suplimentară este logo-ul convex al producătorului aplicat pe cadran (nu desenat plat) și schimbarea eficientă a datei (indicatorul zilei sare instantaneu). În ceea ce privește magazinul în sine, sunt foarte mulțumit de procesul de tranzacție, de la sfaturi profesioniste prin chat în timp real, prin expediere rapidă și bine protejată, până la prețuri competitive și corecte - nu este nici prima și nici ultima mea achiziție de la Zegarowniai :)

Marcin P.

2023-04-25 11:25:04

Ceas Barbatesc Orient Sports Field Defender RA-AK0403N10B

100%
Evaluare: 5

Sunt foarte mulțumit de acest ceas. Îl folosesc ca ceas de zi cu zi/în aer liber și în acest rol se comportă perfect. Sticla minerală este la înălțimea sarcinii, chiar dacă nu o cruț cu adevărat. Ceasul are cu siguranță un caracter propriu, dând impresia unei astfel de "armuri". Greutatea sa se simte pe încheietura mâinii, plus masa rotativă de la înfășurarea automată se plimbă într-o manieră caracteristică. Cureaua de tip NATO este foarte ușor de înlocuit. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de "ceas de teren", vi-l recomand.

Rafał

2023-04-25 11:24:47

Ceas Barbatesc Orient Big Mako XL Diver Automatic RA-AA0009L19B

100%
Evaluare: 5

NOTĂ ACESTA NU ESTE ORIENT. ACESTA ESTE ORIENT EXPRESS!!! Ceasul a fost comandat și livrat în 1,5 zile lucrătoare - un adevărat Express. Ceasul în sine este o combinație minunată de lux și siluetă sportivă. Se compune perfect, fie cu manșeta unei cămăși elegante, fie cu un tricou. O brățară frumoasă, solidă, din oțel, o lunetă și un cadran albastru, toate încorporate într-un plic din oțel. O combinație perfectă. Mâinile ceasului sunt de altădată - parcă lipite de cadran. Totul este completat de ferestrele de dată extrem de lizibile. Și asta nu e tot!!! Vă puteți bucura de frumusețea acestui ceas și pe timp de noapte, deoarece toate elementele fluorescente ale ceasului strălucesc extrem de impresionant, permițându-vă să citiți ora în orice condiții. Acest lucru se poate face și sub apă, deoarece ceasul este rezistent la apă, ceea ce îl face util practic în orice condiții și cu orice ocazie. Încărcarea automată a ceasului ne permite să îl considerăm o mașină "orientală" cu mișcare perpetuă (uitați de baterii, uitați de înfășurare!!!). Achiziționarea acestui ceas a fost rezultatul unor luni de căutări, răscolind printre ofertele celor mai recunoscute mărci de pe piață - până în momentul în care am văzut primele ceasuri ORIENT, iar printre ele se afla și ON, Big Mako XL Diver Automatic. O minune orientală. Acum, după 2 săptămâni de utilizare, pot spune cu încredere că acesta este ceasul perfect. Există o singură problemă - mai sunt câteva modele minunate în gama acestui brand :-).

Marcin

2023-04-25 11:21:34

Ceas Barbatesc Orient Classic Automatic FAC08002F0

100%
Evaluare: 5

Arată fenomenal

stasiek

2023-04-25 11:21:15

Ceas Barbatesc Orient Automatic Classic RA-AR0005Y10B

100%
Evaluare: 5

Orient – klasa sama w sobie Un ceas frumos de la un producător japonez. Are o mișcare mecanică cu înfășurare automată, sticlă de cristal de safir, un fund de carcasă vitrat și o fereastră la modă, așa-numita inimă deschisă. Exact genul de ceas pe care îl căutam. Manopera este de cel mai înalt nivel. Nu are egal în această clasă de preț. Raportul preț/calitate oferit de acest model Orient este foarte favorabil. Ceasul este pe placul soției mele și al prietenilor mei. Îl recomand cu căldură. L-aș alege și a doua oară.

Łukasz

2023-04-25 11:19:59

Ceas Barbatesc Orient Classic Automatic Knight Open Heart FAG00004D0

100%
Evaluare: 5

super Precizia este cel mai mare avantaj al său

arzej

2023-04-25 11:19:19

Ceas Barbatesc Orient Classic Bambino FAC0000CA0

100%
Evaluare: 5

Absolutna rewelacja Cumpărăturile pe site au fost atât de ușoare încât nici nu am avut timp să verific site-urile concurente. Livrarea ceasului pe care l-am cumpărat a fost atât de rapidă încât nici măcar nu am avut timp să mă impacientez în timp ce îl așteptam. Ceasul în sine, atunci când a sosit, mi-a depășit așteptările. O mică operă de artă. Ceasul arată de parcă ar fi costat de cel puțin 3 ori mai mult. Totul se potrivește perfect. Designul japonez este izbitor, cu un minimalism clasic, ascetic, care reprezintă clasa atemporală. Un must have absolut pentru cei care doresc un ceas de o calitate și un design strălucitor, dar nu vor să facă un împrumut pentru a-l cumpăra. Recomandat.

Tomek S

2023-04-25 11:17:31

Ceas Dama Orient Contemporary Mechanical Automatic RA-NB0105S10B

100%
Evaluare: 5

Am ceasul de câteva zile. Arată foarte elegant pe mână. Învelișul auriu se armonizează perfect cu cureaua de culoare burgundă.

Ewa

2023-04-25 11:06:04

Ceas Barbatesc Orient Mako II FAA02001B9

100%
Evaluare: 5

Ceas grozav, greu și ușor de folosit, nimic mai mult. Recomandat.

K

2023-04-25 11:05:45

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AC0F11L10B

100%
Evaluare: 5

Tocmai a sosit și trebuie să spun că sunt mulțumit de nivelul de livrare. Ceasul este conform imaginii, conform descrierii, mărimea a fost, de asemenea, bine redată în această cabină de probă. Abia peste ceva timp voi putea spune cum se comportă din punct de vedere funcțional.

Jerzy

2023-04-25 11:04:28

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AC0F11L10B

100%
Evaluare: 5

Nu pot face o fotografie bună care să arate frumusețea acestei tăieturi de soare. În general, sunt foarte mulțumit de această achiziție. Ceasul este în conformitate cu fotografiile și descrierea, dimensiunea plicului este optimă. Nu am cea mai bună experiență cu curelele din piele, dar până acum am cumpărat totuși modele mult mai ieftine.

Gryf

2023-04-25 11:04:28

Ceas Barbatesc Orient World Map Revival Automatic RA-AA0E02E19B

100%
Evaluare: 5

Știam de mult timp că logodnicului meu i-ar plăcea un ceas ca acesta. I-am îndeplinit visul, e drept că a durat ceva mai mult, dar astăzi își va primi modelul visat.... Ceasul mi se pare foarte greu, dar poate că este o problemă că este un ceas bărbătesc și cu o mișcare automată. Are un cadran foarte frumos din punct de vedere al culorii. Nu știu dacă aș mai găsi în altă parte un model atât de potrivit pentru tipul meu.... :) Sunt mulțumită și recomand din toată inima magazinul.

Ela

2023-04-25 11:04:27

Ceas Barbatesc Orient World Map Revival Automatic RA-AA0E01S19B

100%
Evaluare: 5

Am cumpărat pentru că am fost încurajat de aspectul ceasului. Sunt obsedat de cadranele interesante, iar acest Orient World Map a ajuns în mâinile mele. Mișcarea automată este silențioasă, ceasul este foarte confortabil. Dacă sunteți în căutarea unui ceas automat confortabil, vă recomand cu căldură acest model.

Paul

2023-04-25 11:04:27

Ceas Barbatesc Orient Orient Super King Automatic RA-AA0B01G19B

100%
Evaluare: 5

Un ceas foarte interesant, Super King cu o mișcare automată și un cadran ca o pralină de ciocolată. Atrage privirile, deși nu toată lumea îndrăznește să îl ceară. Nu pot ascunde faptul că sunt foarte mulțumit de această achiziție. Vă recomand.

Bak

2023-04-25 11:04:26

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AA0C06E19B

100%
Evaluare: 5

Foarte frumos ceas, și, desigur, ca și Orient, este doar o culoare verde a cadranului :)

jareK

2023-04-25 11:04:21

Ceas Barbatesc Orient Sports RA-KV0503Y10B

100%
Evaluare: 5

L-am achiziționat pentru mine, deoarece apreciez accesoriile de modă veche. Ceasul arată foarte bine și are un plic considerabil pentru încheietura mea. Cred că acest model este o alegere bună pentru purtarea de zi cu zi, dacă cineva nu se îmbracă prea modern. Îl recomand.

Maciek

2023-04-25 11:04:18

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AC0H01L10B

100%
Evaluare: 5

Am cumpărat acest ceas automat pentru soțul meu, care se plângea mereu de modelele cu cuarț ("bateria moare prea repede, nu am timp să zbor la ceasornicari"). Alegerea a fost destul de simplă - un ceas clasic, soțul meu lucrează într-un birou, așa că nu poate purta accesorii prea extravagante. Un cadran frumos. Cred că este un succes, deoarece soțul meu este mulțumit și în sfârșit nu se mai plânge de baterii.... :D

Gosia

2023-04-25 11:04:18

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AA0C06E19B

100%
Evaluare: 5

Foarte frumos ceas și, desigur, ca și Orient, este doar culoarea verde a cadranului.

jareK

2023-04-25 11:04:15

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AA0C05L19B

100%
Evaluare: 5

Un automat interesant la un preț bun. Calitatea manoperei și a materialelor folosite este foarte bună. Atenția este atrasă de frumoasa tăietură sunray a cadranului, ale cărui elemente sunt finisate ca la ceasurile mai scumpe. Acoperirea luminescentă decentă a mâinilor și a indicilor orari strălucește destul de puternic și pentru un timp relativ îndelungat. Cel mai mare plus, însă, este mecanismul utilizat. Este un produs propriu (așa-numitul in-house) al Orient, care depășește concurența la acest preț prin funcția de oprire a secundelor și capacitatea de strângere a coroanei. Este un mecanism foarte solid, durabil și bine conceput. Abaterea de zi a exemplarului meu este de 10 secunde, foarte respectabilă pentru un ceas mecanic. Singurul lucru care nu-mi place la acest model este cureaua, care, deși este din piele, pare puțin "artificială". Ceasul a câștigat mult după înlocuirea acesteia, după cum se poate vedea în fotografia atașată. În ciuda acestui defect, produsul Orient se apără cu un număr foarte mare de avantaje, îl recomand mai ales celor care caută un prim ceas automat ieftin și ieftin. Într-un astfel de rol va satisface cu siguranță așteptările.

Ian

2023-04-25 11:03:55

Ceas Barbatesc Orient Contemporary Automatic RA-AC0H01L10B

100%
Evaluare: 5

Nu mă așteptam să fie atât de grozav. Automatul funcționează de minune, nu-mi fac griji pentru baterie. Port ceasul în fiecare zi, inclusiv în weekenduri, așa că nu-mi fac griji că se termină rezerva. Look masculin, purtabilitate 10/10, plus o sută la masculinitate. Recomandat.

Karol

2023-04-25 11:03:52

Ceas Barbatesc Orient Automatic Classic RA-AR0005Y10B

100%
Evaluare: 5

Ceasul arată mult mai bine în realitate decât în fotografii. O propunere excelentă la un preț relativ scăzut.

White

2023-04-25 11:03:02

Ceas Barbatesc Orient Esteem II Open Heart Automatic FAG02005W0

100%
Evaluare: 5

Dragoste la prima vedere! Greu de găsit o mașină mai elegantă și mai clasică la acest preț. Foarte recomandat.

Sebastian

2023-04-25 11:02:46

Ceas Barbatesc Orient Symphony Automatic RA-AC0E03S10B

100%
Evaluare: 5

Acesta este primul meu ceas automat, am ales unul cu cea mai simplă linie de cadran pentru mine. Mâna secundară pur și simplu "curge", ceea ce este o mare plăcere să te uiți la ea. Calitate și preț super. Recomand.

Grzegorz

2023-04-25 11:02:35

Ceas Barbatesc Orient Classic Automatic Bambino FAC00008W0

100%
Evaluare: 5

Un ceas frumos la un preț foarte bun. Îl pot recomanda cu conștiința împăcată. Arată fenomenal în realitate. Livrare rapidă.

Stanisław

2023-04-25 11:02:31

Ceas Barbatesc Orient Esteem II Open Heart Automatic FAG02001B0

100%
Evaluare: 5

În primul rând, aș dori să evaluez performanța magazinului. Contactul cu clienții 10/10, timpul de livrare 10/10, marfa ambalată 10/10. Super că se pot negocia și prețurile, am primit o reducere considerabilă. Acest orient este primul meu automat, abia ne cunoaștem :) Foarte frumos.

Mariusz

2023-04-25 11:02:24

Ceas Barbatesc Orient Esteem II Open Heart Automatic FAG02005W0

100%
Evaluare: 5

Foarte frumos, fiecare detaliu rafinat, doar cureaua pare ieftină, dar poate fi ușor de înlocuit.

Karol

2023-04-25 11:02:02

Ceas Dama Orient Classic Automatic FNR1Q005W0

100%
Evaluare: 5

Am cumpărat ceasul pentru un cadou în mod excepțional prin intermediul site-ului, deoarece întotdeauna am mers la punctul din Panorama pentru a alege ceva fierbinte. Livrare promptă, ambalat frumos, totul așa cum ar trebui să fie. Acum câteva cuvinte despre ceas, care este fenomenal. Acesta combină perfect eleganța unui stil atemporal cu atingeri de design, cum ar fi mâinile lucioase de culoare albastru marin, frumos afișate pe cadranul ușor pe perlă albă. Modelul acestui ceas va satisface 100% doamnele și domnișoarele de toate vârstele care caută bijuterii clasice și fenomenale sub forma unui ceas. Pot recomanda 100% ceasul Orient.

Grzegorz

2023-04-25 11:01:58

Ceas Barbatesc Orient Mako II FAA02001B9

100%
Evaluare: 5

un ceas bun și asta e tot

DW

2023-04-25 11:01:52

Ceas Barbatesc Orient Mako III Automatic RA-AA0002L19B

100%
Evaluare: 5

Produsul mi-a satisfăcut pe deplin așteptările, voi reveni cu siguranță la acest magazin pentru următoarele mele achiziții - știu deja că de Crăciun îi voi cumpăra soției mele un Cluse și fiului meu un astfel de Orient, pentru ca el să simtă cum este să aibă un ceas cu adevărat bun!

Herman

2023-04-25 11:00:44

Ceas Barbatesc Orient Mako III Automatic RA-AA0001B19B

100%
Evaluare: 5

Mare ceas, voi cumpăra cu siguranță mai mult de unul mai mult de la acest magazin. Orientalele sunt mica mea nebunie, dar mai întâi trebuie să mă aprovizionez cu suma potrivită de bani pentru asta!

Orientmaniak

2023-04-25 11:00:43

Ceas Barbatesc Orient Classic Automatic RA-AP0005B10B

100%
Evaluare: 5

Am ales acest Orient pentru că brandul este foarte bine cunoscut pentru mine, iar modelul arată foarte bine. L-am pus la încheietura mâinii, este mare, după cum se poate vedea în fotografie, dar îmi plac foarte mult astfel de ceasuri, au caracter și sunt confortabile, în ciuda dimensiunii considerabile. Ceasul are o mică secundară, e mișto cum arată totul. În ceea ce mă privește cel mai bun, grozav.

Krops

2023-04-25 11:00:35

Articolele de la 41 la 80 din totalul de 131